Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Baba da . 11. Hafta da %55 erkek demişti, sonra ben DNA testi yaptırdım, kız bebek çıktı, sonra 14. Hafta gittim, dr kızın olacak dedi.Ben de biliyorum Dna testi yaptırdım dedim 11. Hafta belli olmaz.
Bebeğin 11.haftada dış üreme organları yeni şekillenmeye başlıyor, net değil yani, genelde doktorlar bebeğin yapısına göre yorum yapıyorlar ve cogunlukla da yaniliyorlar. Sizin ki tesadüf tutmuştur. DNA testine gelince, yaşımın 40 olmasından, yani down sendromu ve buna benzer durumlar var mı diye yaptırdım.
Bebeğin 11.haftada dış üreme organları yeni şekillenmeye başlıyor, net değil yani, genelde doktorlar bebeğin yapısına göre yorum yapıyorlar ve cogunlukla da yaniliyorlar. Sizin ki tesadüf tutmuştur. DNA testine gelince, yaşımın 40 olmasından, yani down sendromu ve buna benzer durumlar var mı diye yaptırdım.
Şükür sonuçlar güzel çıktı, ayrıca 7 aylık erken doğum yaptım. Yoğun bakımda kaldı bebeğim haftalarca. Şükür iyiyiz şimdi. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.