• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumun 11. Ve 13. Hafta tahminleriii

oznur_leyla_

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
37
9
16
32
Kızlar merhaba
Ben 13 haftalık hamileyim.
11 haftalıkken mide bulantılarımdan dolayı doktora gittim, ultrasona girdim o gün. Doktorum cinsiyet için çok erken yanılma olabilir dedi. Bende söyleyin hocam ne görüyorsunuz dedim ufak bi çıkıntısı var erkek diyorum ama bu çıkıntı kız bebeklerde de olabiliyor bu haftalarda dedi. Neyse dün 2li tarama için tekrar gittiğimde. Cinsiyet için yine tahminini söyledi. 2 kere bacak arasına baktı, hatta bacak arası fotoğrafınıda yükleyeceğim. Kız dedi boş dedi ama yine 16. Haftayı beklemek uygun olur dedi. Şimdi benim aklıma takılan 11. Haftada ufak bi çıkıntı 2 haftada da daha da büyürdü sanki erkek olsa diye düşünüyorum. Başına böyle bi durum gelen var mı ? 3 hafta beklemek çok zor geliyor şuan 😬
14CE9110-67CE-4E9D-B156-E31A1C98670F.jpeg

Kızlar merhaba
11 haftalıkken mide bulantılarımdan dolayı doktora gittim, ultrasona girdim o gün. Doktorum cinsiyet için çok erken yanılma olabilir dedi. Bende söyleyin hocam ne görüyorsunuz dedim ufak bi çıkıntısı var erkek diyorum ama bu çıkıntı kız bebeklerde de olabiliyor bu haftalarda dedi. Neyse dün 2li tarama için tekrar gittiğimde. Cinsiyet için yine tahminini söyledi. 2 kere bacak arasına baktı, hatta bacak arası fotoğrafınıda yükleyeceğim. Kız dedi boş dedi ama yine 16. Haftayı beklemek uygun olur dedi. Şimdi benim aklıma takılan 11. Haftada ufak bi çıkıntı 2 haftada da daha da büyürdü sanki erkek olsa diye düşünüyorum. Başına böyle bi durum gelen var mı ? 3 hafta beklemek çok zor geliyor şuan 😬Eki Görüntüle 2850386
Baba da .
11. Hafta da %55 erkek demişti, sonra ben DNA testi yaptırdım, kız bebek çıktı, sonra 14. Hafta gittim, dr kızın olacak dedi.Ben de biliyorum Dna testi yaptırdım dedim 😊11. Hafta belli olmaz.

Baba da .
11. Hafta da %55 erkek demişti, sonra ben DNA testi yaptırdım, kız bebek çıktı, sonra 14. Hafta gittim, dr kızın olacak dedi.Ben de biliyorum Dna testi yaptırdım dedim 😊11. Hafta belli olmaz.
11 haftada ki çıkıntı pipi miydi bilemedim. Pipi olsa 13 haftalıkken daha da belirginleşirdi çıkıntı diye düşünüyorum beklicem nasip ☺️

Kızlar merhaba
11 haftalıkken mide bulantılarımdan dolayı doktora gittim, ultrasona girdim o gün. Doktorum cinsiyet için çok erken yanılma olabilir dedi. Bende söyleyin hocam ne görüyorsunuz dedim ufak bi çıkıntısı var erkek diyorum ama bu çıkıntı kız bebeklerde de olabiliyor bu haftalarda dedi. Neyse dün 2li tarama için tekrar gittiğimde. Cinsiyet için yine tahminini söyledi. 2 kere bacak arasına baktı, hatta bacak arası fotoğrafınıda yükleyeceğim. Kız dedi boş dedi ama yine 16. Haftayı beklemek uygun olur dedi. Şimdi benim aklıma takılan 11. Haftada ufak bi çıkıntı 2 haftada da daha da büyürdü sanki erkek olsa diye düşünüyorum. Başına böyle bi durum gelen var mı ? 3 hafta beklemek çok zor geliyor şuan 😬Eki Görüntüle 2850386
saglikla dogsun bebek.. cinsiyetin ne onemi var..

Kız bence,, 16. haftaya kadar kizdada erkekde cikinti olur kizinki ice girer erkegin dahada disa cikar.. 16. haftadan önce cok yaniltici bu yuzden

Kızlar bebeğim 14 haftalık tahminlerinizi alabilir miyim

Eklentiler

• 9312CECF-34A0-4B41-BC1D-55DA0C2E81E4.jpeg
    9312CECF-34A0-4B41-BC1D-55DA0C2E81E4.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 1.358
Back