- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 158
- 40
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Bana da hayrına bakmıyor özel hastane sonuçta. 200 tl verince ilgi de bekliyor insan
yaa ömrünü verip doktor olan insanlara "200 tl verince ilgi bekliyor insan" denmesi nasıl üslupsuz bir yazıdır. ne biçim tutumdur ?
arkadaşım bu adam sizin uyuduğunuz saatlerde kafası kitaplara gömülü ders çalışıyordu. herhalde doğru müdahaleleri yapması için veriliyor o ücret. sizi eylesin diye değil.
ayrıca doktorlar her detayı anlatmamakta haklılar. çünkü sizin bakış açınızdakiler doktorun en basit kelimesini googlelayıp sonra zibilyarda bir görülen hastalık bende de kesin var diyerek doktorun zamanını her türlü mesaj ve telefon ile çalmaya çalışıyorlar.
bir de böyle düşünün.
ve çok sinirlendim ya, koca doktor 200 tl için hasta eyleyecek. peh.
Ağzınıza sağlık. Her muayenemde 775 TL ödüyorum. Söylediğinden başka bir şey sormuyorum bile.
Bu durumda evime gelip hizmet vermesini beklemeliyim sanırım. Hatta her defasında bebeğe gram altın bile takabilir.
Başlık sahibi öncelikle bana yazdığı “Size ne?” mesajı ve doktorlarla ilgili yazdığı saygısız mesajlarla ilgili bir özür metni yayınlamazsa kendisini şikayet edeceğim. Silerek kurtulamaz, kaydettim.
bkz.
Doktora hakarete 7 bin 80 TL para cezası
Hekimi sosyal medya hesabından hedef gösteren ve hakarette bulunan şahsa 7 bin 80 TL para cezası verildiwww.medimagazin.com.tr
Kitabin yazarini soyler misiniz ve tam adi o mu acaba?Hamilelik sürecini anlatan güzel kitaplar var. Hafta hafta gebelik kitabını öneririm. Ben tüm bilgileri gebeliğim boyunca buradan öğrendim diyebilirim. Hem bebek hakkında her haftayı detaylı anlatıyor, hem de gelişebilecek rahatsızlıklar,yeme içme ve daha bir sürü konuda Bilgi veriyor. Babaya tavsiye bölümleri de müthiş...
Yoo gayet ciddiyim, ben de diş hekimiyim. Meslektaşlarım her gün hakarete uğruyor, yeri geliyor darp ediliyor, yeri geliyor öldürülüyorlar. Bu zihniyet böyle “200 tl veriyorum her şeyimle ilgilenecek” diyen şımarık zihniyetlerden filizlenerek büyüyor. Biz de artık yakaladığımız yerde mahkemeye vermeye karar verdik. Kimse iyilikle anlamıyor çünkü. Saçma sapan konuşan 3 kişi ceza alırsa sonrakiler tavırlarına dikkat eder. Konu sahibi arkadaşın cebinden 10bin tl tazminat çıkınca 200 tl nin hiçbir şey olmadığını anlar emin olabilirsiniz. Ban’ı kalksın bekliyorum, özür mesajı yazmazsa avukat arkadaşım site yönetiminden bilgilerini alıp şikayetçi olacak. Sırf bu işler için bi arkadaşımda vekaletim hep olur, Türkiye’de doktorluk yaparken ne olacağı belli olmuyor.yok artık
Bir diş hekiminin bana hatalı uygulama sırasında üzerine dikiş atıp kapattığı bu konuda ağrım olunca bakip yine söylemediği. Baska doktora implant için gittiğimde anlaşıldığı. Neden soylemediniz bu hatayi dediğimde bir şey olmaz sandim dediği. Onu ordan cikartrirmak için tekrar tekrar ameliyat olmam. Cenemde kalması, sinirimde olup uyusturmasi ve hayat boyu o ağrıyı yasayacak olmam bu yazıyı görünce bir güldüm ya gerçekten. Neden her meslek erbabi bu kadar bizim yaptığımız sorgulanamaz demiyor ya da böyle aşırı duyar yapmıyor anlamıyorum fark ne? Herkes temelinde para için is yapıyor digeride para verip iş yaptırıyor. Bu kadar basit denklem. Sizi şikayet edecegim dedigimde bizim avukatlarimizla yarisamazsiniz ama siz bilirsiniz dediklerini şimdi daha net anladım. ( Bildiğiniz tehditti bu hatta beni daha fazla sinirlendirmeye çalışıp hadi üstüme gel gel bakalım vs diye söylediğinde yanımdaki kisi kamerayı gösterdi. Söylediğim tek şey yazıklar olsun. Birde kendi haklilik payın olmasi için beni kiskirtiyorsun hakkim asla helal değil deyip çıktım)Yoo gayet ciddiyim, ben de diş hekimiyim. Meslektaşlarım her gün hakarete uğruyor, yeri geliyor darp ediliyor, yeri geliyor öldürülüyorlar. Bu zihniyet böyle “200 tl veriyorum her şeyimle ilgilenecek” diyen şımarık zihniyetlerden filizlenerek büyüyor. Biz de artık yakaladığımız yerde mahkemeye vermeye karar verdik. Kimse iyilikle anlamıyor çünkü. Saçma sapan konuşan 3 kişi ceza alırsa sonrakiler tavırlarına dikkat eder. Konu sahibi arkadaşın cebinden 10bin tl tazminat çıkınca 200 tl nin hiçbir şey olmadığını anlar emin olabilirsiniz. Ban’ı kalksın bekliyorum, özür mesajı yazmazsa avukat arkadaşım site yönetiminden bilgilerini alıp şikayetçi olacak. Sırf bu işler için bi arkadaşımda vekaletim hep olur, Türkiye’de doktorluk yaparken ne olacağı belli olmuyor.
size özelden mi hakaret içerikli seyler yazdı ? bu başlıkta yazılanlarda hiç bir şey yokta çünkü .Yoo gayet ciddiyim, ben de diş hekimiyim. Meslektaşlarım her gün hakarete uğruyor, yeri geliyor darp ediliyor, yeri geliyor öldürülüyorlar. Bu zihniyet böyle “200 tl veriyorum her şeyimle ilgilenecek” diyen şımarık zihniyetlerden filizlenerek büyüyor. Biz de artık yakaladığımız yerde mahkemeye vermeye karar verdik. Kimse iyilikle anlamıyor çünkü. Saçma sapan konuşan 3 kişi ceza alırsa sonrakiler tavırlarına dikkat eder. Konu sahibi arkadaşın cebinden 10bin tl tazminat çıkınca 200 tl nin hiçbir şey olmadığını anlar emin olabilirsiniz. Ban’ı kalksın bekliyorum, özür mesajı yazmazsa avukat arkadaşım site yönetiminden bilgilerini alıp şikayetçi olacak. Sırf bu işler için bi arkadaşımda vekaletim hep olur, Türkiye’de doktorluk yaparken ne olacağı belli olmuyor.
Gerçekten şaka gibiSİ
size özelden mi hakaret içerikli seyler yazdı ? bu başlıkta yazılanlarda hiç bir şey yokta çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?