- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Dediğiniz gibi elektrik tutması önemli sanırım. 15 gün kontrol sürem varmış bir de yoğunken gideyim bakalım yine böyle ilgili olacak mı :)Doktorlar birçok hastayla birden ilgilendiği için artık otomatiğe bağlıyorlar. Kimi doktor ilaç vermeyi sevmez, ilaçsız toparlamak ister. Kimi riske atmaz, uğraşmaz, ilaç verir. Hele ki bizim ülkemizde biliyorsunuz ilaç verip devamlı tahlil isteyen doktor daha çok sevilir. O yüzden doktorunuz ilaç vermeyi tercih ediyor olabilir.
Hamilelik sürecini pek bilmediğim için bulantı-serum konusunda yorum yapmam doğru değil, o konuda tecrübeli üyeler yorum yapar.
Doktorunuza tabii ki mecbur değilsiniz, içinize sinmiyorsa henüz yolun başındayken değiştirebilirsiniz. Sonuçta bir-iki sefer gittiğiniz bir hekim değilse elektriğinizin tutması da önemli.
Benim çok sevdiğim hekimlerim var mesela, adamların peşinden hastane hastane geziyorum, onlar hastane değiştirdikçe ben oraya gidiyorum
Aynı ben, İstanbul'dayım bir yakadan diğer yakaya gidiyorum doktorun peşine, başka doktora gidebilirim pekala ama gidemiyorum, vazgeçemiyorumDoktorlar birçok hastayla birden ilgilendiği için artık otomatiğe bağlıyorlar. Kimi doktor ilaç vermeyi sevmez, ilaçsız toparlamak ister. Kimi riske atmaz, uğraşmaz, ilaç verir. Hele ki bizim ülkemizde biliyorsunuz ilaç verip devamlı tahlil isteyen doktor daha çok sevilir. O yüzden doktorunuz ilaç vermeyi tercih ediyor olabilir.
Hamilelik sürecini pek bilmediğim için bulantı-serum konusunda yorum yapmam doğru değil, o konuda tecrübeli üyeler yorum yapar.
Doktorunuza tabii ki mecbur değilsiniz, içinize sinmiyorsa henüz yolun başındayken değiştirebilirsiniz. Sonuçta bir-iki sefer gittiğiniz bir hekim değilse elektriğinizin tutması da önemli.
Benim çok sevdiğim hekimlerim var mesela, adamların peşinden hastane hastane geziyorum, onlar hastane değiştirdikçe ben oraya gidiyorum
Ben bilgilendirme istediğim için ilgi manyağı oldum burda, ücretini söyledim diye de dalga geçtiler ama çok varlığımdan vermiyorum. Maalesef doktorlar artık hastanelere ticarethane gözüyle bakıyorlar. Ne kadar ücret o kadar ilgilenirim gözüyle bakıyorlar. Madem ücreti yüksek tutuyorlar ona göre hasta alsınlar değil mi ama. Annenize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Turkiye'deki doktorlara hastayim. Ozellikle yeni nesil olanlara. Normal bir doktor hastasını makul olcude bilgilendirmeli. Sistemi suçlayarak hasta bakilmaz. Hasta sayisi bir bahane degil yani.
Acilden yatis alan annemin taburcu edileceğini son gun ogrendim. Makineyi de gec almakla suclandim. Halbuki haberim yoktu. Konuşmak için kira istiyorlardi sanki. Hastaligi hakkinda hala kesin bir bilgim yok.
Sonuc içinizin rahat edecegi doktor. Ozel olsun, devlet olsun o kısım onemli degil.
Hay Allah razı olsun. Sanki ben doktor bana kahve söylemiyor , karnımı oksamıyor, sırtımı sıvazlamıyor gibi absürt şeyler söylemişim gibi çok üstüme geldiler. Bilgisizim ve bilgilendirmek yönlendirilmek istiyorum sanki 10 tane doğurdum da tecrübem var. Çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım sözleriniziYahu nekadar üstüne gitmişsnz kadının
Oda oturup çay içelim demiyo
Her insan ister bilgilendiren bi dr olsun
Yok istemem diyen yoktur bence
İlgiyi başka yönlere çekmişsinz hep. Kadın bilgilendirme manasında söylemiş
Bana sorarsan herzaman tecrübeli Dr daha iyidir. Varsın herşey yolunda olsun ama bilgilendirmesi az olsun
Sen sorunca cevap veriyo mu? Veriyorsa sıkıntı yok
Diğeri çok konuşur misal ama bazı şeyleri göremeyeblir anlatabildim mi
Boşver canım millet eleştirmek için yazıyo hep görmeHay Allah razı olsun. Sanki ben doktor bana kahve söylemiyor , karnımı oksamıyor, sırtımı sıvazlamıyor gibi absürt şeyler söylemişim gibi çok üstüme geldiler. Bilgisizim ve bilgilendirmek yönlendirilmek istiyorum sanki 10 tane doğurdum da tecrübem var. Çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım sözlerinizi
siz bu yüzden eleştiri almadınız. "parasını veriyorum, 200 lira veriyorum , paramla satın alıyorum" "her istediğimi yapıcak sanane" tarzı yorumlarınız ve kaba üslubunuzdan aldınız.Ben bilgilendirme istediğim için ilgi manyağı oldum burda, ücretini söyledim diye de dalga geçtiler ama çok varlığımdan vermiyorum. Maalesef doktorlar artık hastanelere ticarethane gözüyle bakıyorlar. Ne kadar ücret o kadar ilgilenirim gözüyle bakıyorlar. Madem ücreti yüksek tutuyorlar ona göre hasta alsınlar değil mi ama. Annenize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Anlamak istediğiniz gibi anlayın. Şu bi gerçek devlet hastanesi ile özel asla bir olmuyor. Ben çok varlığımdan vermiyorum yani. Sırf 10 dakika fazla ayırabilir bilgilendirir yönlendirir diye beklenti içerisindeyim. Yoksa doktor neden benimle hoş sohbet yapmıyor diye sitem etmiyorum burda. Ayrıca onlar sizin düşünceleriniz zira ağzımdan öyle kelimeler çıkmadı.siz bu yüzden eleştiri almadınız. "parasını veriyorum, 200 lira veriyorum , paramla satın alıyorum" "her istediğimi yapıcak sanane" tarzı yorumlarınız ve kaba üslubunuzdan aldınız.
Çok teşekkür ederim hastane olanaklarına öncelik vereceğim. özellikle yenidoğan yoğun bakım olan hastaneye devam etmeyi düşünüyorumBenim doktorumda bana fazla bilgi vermiyor ben sorarsam cevapliyor olumsuz birsey gorurse bilgilendiriyor ama ilgilide aslinda isinde iyi diye gidiyorum. Sizde hangisi deneyimli ise onu tercih edin tabi hastane olanaklarnida arastirin ozellikle yeni dogum unitesi onemli diyorlar
Valla bende 500 tl muayene parası veriyorum Prof’a hiç sizin gibi düşünmedim açıkçası. Dalında en iyisi olduğu için bu parayı alıyor bana ilgi göstersin diye değil. Bence birazcık fazla ilgi gösterdi diye kendi doktorunuzu değiştirmeyin ki anlattığınıza göre görevini iyi yapan bir doktor. İlk olduğu için kaygınızı,fazla fazla açıklama istediğinizi anlıyorum ama bu kadar takılmayın. Önemli olanları bilmeniz yeterli. Kafanızı gereksiz şeylerle doldurup boşa evham yaparsınız.Bana da hayrına bakmıyor özel hastane sonuçta. 200 tl verince ilgi de bekliyor insan
Hamilelik sürecini anlatan güzel kitaplar var. Hafta hafta gebelik kitabını öneririm. Ben tüm bilgileri gebeliğim boyunca buradan öğrendim diyebilirim. Hem bebek hakkında her haftayı detaylı anlatıyor, hem de gelişebilecek rahatsızlıklar,yeme içme ve daha bir sürü konuda Bilgi veriyor. Babaya tavsiye bölümleri de müthiş...Evet evet beni çok iyi anlamışsınız teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar ilgi manyağı olarak yaftaladı ama tam olarak anlatmak istediğim buydu. Bilgisiz ve endiseliyim ondan olsa gerek. Kontrol sürem var 15 gün, herhangi bir gün gideyim o zaman
Komik mi?Seçeceğiniz doktora sabırlar diliyorum
Eğer doktorun iyiyse çok takma.Bana da hayrına bakmıyor özel hastane sonuçta. 200 tl verince ilgi de bekliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?