• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruma kızgınım

Bak eger sürekli emiyorsa iş değişir
o zaman alma ilacı
minoset al
kremi kullan,kremlerde birsey olmaz
zaten kremin de faydasını görürsün

tilac etol fort denen bilindik bir ilaç varya onun esdeğeri,agrı kesici ve antienflamatuar bir ilactır,agrı kesici değildir sadece canım, antienflamatuar ilaç demek,kabaca anlatırsam vücutta olusan kızarıklık şişlik agrı ateş gibi belirtilerden en az birini gösteren bir enflamasyonda tedavi sağlar demektir

acil şifalar

Çok teşekkür ederim.Birşey sormak istiyorum içinde 5 gün kullanımlık hap vardı.Doktor bitince gel geçmezse mr çekelim dedi.İlk gün 1 hap almıştım ve ağrım rahatlamıştı ama kullanmayınca tekrar başladı.Doktora gidip söyleyeyim mi direk mr istemelimiyim,yoksa bu ağrı kendiliğinden geçer mi acaba?Bu arada neredeyse 1 ay olacak ağrı başlayalı.

demekki sıkıntın önemli canım
bence sen git acık acık konus doktorla
ilacı 1-2 gün kullandım rahatladım de,ama cocuk doktoruna gitmiştik aynı gün bebeğine ilaç zarar verir kullanma deyince cekindim falan de
mr hemen ceksek olur mu diye sor

demekki sıkıntın önemli canım
bence sen git acık acık konus doktorla
ilacı 1-2 gün kullandım rahatladım de,ama cocuk doktoruna gitmiştik aynı gün bebeğine ilaç zarar verir kullanma deyince cekindim falan de
mr hemen ceksek olur mu diye sor

Evet canım en güzeli bu şekilde yapmak sanırım.

arkadasim neye dayanarak doktorunun emzirirken zararli olan bi ilaci verdigini iddia ediyorsun ki.ilaclarin hicbirinde zararli degildir demez nedeniyse dogabilecek bi yanetkiyi ilac firmalarinin kabul edip riske girmemesi benim esimde doktor ve ondan biliyorum.doktorlar bugibi durumlarda kar zarar hesabi yapariz demisti esim.yani bu ilaci icmemmi daha az zarar verir icmememmi diye dusunmelisin bikere zararli olsa doktorun niye versinki eminol kendi esleri cocuklarida vardir.kaldiki sen parol verdi doktorum arastirdim oda zararli demissin ama doktorlarin hamile ve emzirenlere verdigi enkorkusuz en masum ilac iki gebelik iki emzirme donemi gecirdim ve en az iki kutu icmisimdir hicbi zararini gormedim.bi arkadas doktorlarin esine,cocuguna bu ilaclari vermiycegini yazmis nerden biliyosa emin ol bende oglumda bu yanetkisi oldugu yazan bi cok ilac ictik.emin olun sizin doktorunuzda bunu dusunerek vermisdir ilacinizi
nedir bu son zamanlardaki doktor dusmanligi.buara kacinci konu.simdi diyecek bazilari esin doktor diye savunuyosun ama doktorlarinda birer insan oldugunu unutmayin onlarda bizim gibi hata yapabilirler..

Back
X