doktoruma güvenmelimiyim?

aymuel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
392
2
arkadaşlar doktor bu ay bana klomen verdi.beş gün boyunca günde bir tane al dedi.kullandıktan sonra 6. gün gel demedi sadece bir ara gel kist oluşmuşmu diye.6. günü gitmem gerekmiyormu?bide kullandıktan sonra çatlatma iğnesi gerekmiyormu?herkese bu iğne yapılıyormu?

arkadaşlar doktor bu ay bana klomen verdi.beş gün boyunca günde bir tane al dedi.kullandıktan sonra 6. gün gel demedi sadece bir ara gel kist oluşmuşmu diye.6. günü gitmem gerekmiyormu?bide kullandıktan sonra çatlatma iğnesi gerekmiyormu?herkese bu iğne yapılıyormu?

canım anlaşılan her doktor farklı ama ben 3 değişik doktorda takip yaptırmıştım, ilacı kullanırken 10. günümde kontrole çağırır yumurta çatlayana kadar gerekirse hergün kontrole çağırırlardı, bazısı iğneyle çatlattı bazısı kendiliğinden çatlamasını bekleyip çatlamış mı diye kontrol etti, öyle olması da gerekiyor zaten, bence bu konuda daha titiz bir doktora git, sonuçta kullandığın hormon ilacı şeker diil her ay her ay deneyesin, inşallah olumlu sonuç alırsın.

anjelik ben de klomene başladım doktorum senin doktorun gibi günde 1 tane 5 gün boyunca almamı söyledi 6. günü gel demişti. 6. günü gittim tekrar yumurtalıklarıma baktı çatmamasına daha var dedi ve beni yumurta takibine aldı 2 gün daha ilaç al dedi ve 3. günü tekrar gel demişti 3. günde buğün oluyo giittim yine yumurtalıklarıma baktı olgunlaşmış bu sefer ilaç kullanma 2 gün sonra tekrar gel dedi. geldiğinde bakalım yumurta çatlamış mı eger çatmasına destek gerekirse çatlatma iğnesi yaparız dedi. bence doktor konusunda seçiçi ol... cuma tekrar gidicem gelişmeleri yazarım....

ya bende başlamışken doktor değiştirmek istemiyorum benim bir kızım var doğum yaptıysan rahatız dedi.belki ondan olbirmi oda rahat davranıyodur.üf ya kafam karıştı.ama telefon açıp sorcam kullanmaya başlamadan.

X