B bobbito Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2019 24 3 36 19 26 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bobbito #1 Tekrar merhabalar, Başka bir başlıkta (dubble bubble) özetlediğim gibi büyütme ve vazer işlemlerinden sonra iki komplikasyon yaşadığımı anlatmıştım. Doktorum bana dürüst davranmadigi, beni kandırmaya çalıştığı yani iyi niyetli olmadığı için hataları nedeniyle malpraktis davası açmayı düşünüyorum. Bu konuda avukat önerisi alabilir miyim? Hepinize çiçekler.
Tekrar merhabalar, Başka bir başlıkta (dubble bubble) özetlediğim gibi büyütme ve vazer işlemlerinden sonra iki komplikasyon yaşadığımı anlatmıştım. Doktorum bana dürüst davranmadigi, beni kandırmaya çalıştığı yani iyi niyetli olmadığı için hataları nedeniyle malpraktis davası açmayı düşünüyorum. Bu konuda avukat önerisi alabilir miyim? Hepinize çiçekler.
M makarnacnvr Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2011 102 57 298 27 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bobbito #2 Merhaba mesaj atarsanız yardımcı olabilirim
B bobbito Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2019 24 3 36 19 27 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bobbito #3 Attim teşekkür
asminreina dersim62 Pro Üye 5 Temmuz 2010 3.274 1.061 373 16 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bobbito #4 bobbito .!.: Tekrar merhabalar, Başka bir başlıkta (dubble bubble) özetlediğim gibi büyütme ve vazer işlemlerinden sonra iki komplikasyon yaşadığımı anlatmıştım. Doktorum bana dürüst davranmadigi, beni kandırmaya çalıştığı yani iyi niyetli olmadığı için hataları nedeniyle malpraktis davası açmayı düşünüyorum. Bu konuda avukat önerisi alabilir miyim? Hepinize çiçekler. Genişletmek için tıkla... Özgür deniz adalı cok başarılı. Öneririm. Mesleki ablamda kalite
bobbito .!.: Tekrar merhabalar, Başka bir başlıkta (dubble bubble) özetlediğim gibi büyütme ve vazer işlemlerinden sonra iki komplikasyon yaşadığımı anlatmıştım. Doktorum bana dürüst davranmadigi, beni kandırmaya çalıştığı yani iyi niyetli olmadığı için hataları nedeniyle malpraktis davası açmayı düşünüyorum. Bu konuda avukat önerisi alabilir miyim? Hepinize çiçekler. Genişletmek için tıkla... Özgür deniz adalı cok başarılı. Öneririm. Mesleki ablamda kalite
A advitamaeternam Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2023 47 32 3 43 22 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bobbito #5 Av. İlker Varlı- İzmir'de. Dört dörtlük bir avukat