• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum yumurta tembelliği teşhisi koydu..Tahlil de yapmadı..Fikir verir misiniz ?

nhlnzf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
5
0
36
Bursa
merhaba aslında burda ne zzaman birşey danışsam genelde cevap alamadım. bir daha danışmam diyordum ama bu sitedeki kullanıcıların yorumlarına güvendiğimden tekrar danışma kararı aldım. ben geçen yıl düşük yaptım. düşükten 6 ay sonra tekrar bebek düşünmeye başladık fakat olmadı hatta 3 ay sonra adetim gelmedi. doktora gittim. fakat yumurta tembellği dedi bana 2 ay adet söktürücü farlutal verdi 3. ayda klomene başla dedi fakat o ay yine adet olamadımdoktorum yine farlutal verdi ve ben klomeni adetin 5. günü kullanmaya başladım fakat hamile kalamadım. geriye dönüp baktığımda ve inernetteki yormları okuduğumda aslında adet düzenleyici vermesi mi gerekirdi diye düşündüm. ayrıca bana hiç bir test yapmadı.
çok zor bir durum böyle bir durumla karşılaşıp BURSA da gittiği doktordan memnun olan varmı tavsiyelerinizi bekliyorm. ben murat arslanın adını duydum. tavsiye eden varmı

Bursa'da dr konusunda yardımcı olamicam...
Test yapmadan adet düzenleyici vermesi tuhaf ama adet düzenliği varken hamile kalmak çok zor hatta imkansız...
Test yapsa da öncelikle adet düzenleyici verirdi diye düşünüyorum...
Eğer o dr'dan emin olamadıysanız başka bir dr'a daha danışın...

Back