Doktorum whatsapptan engelledi beni

melisslem

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
52
0
16
Ankara
Arkadaslar bi konu hakkinda ozel doktoruma danistim whatsapptan bugun baktim engellemis beni. Sizce kontrole gidince bunu yuzune vursam mi

Yanlis anlamayin ama bence cok cok acil bir durum olmadigi surece doktorlara ozellikle watsaptan ulaşmak cok dogru değil. Eger cok acilse durum.ben once bi sms atiyorum musaot misin hocam soyle bir durum.var diye zaten kendisi musaitse dönüyor. Ki zaten cok acilse keske arasaydiniz. Cok gecmis olsun.bence yuzune vurmayin da.cunku bi hastam bana bunu yapsa ve muayenede soylese mesai saatleri disinda acil durum olmadigi zaman donus yapmak istemiyorum derdim. Tekrar gecmis olsun ♡

şahsen ben de mesai dışında çok acil değilse rahatsız edilmek istemezdim..belki eşi kızıyordur,kıskanıyordur..bütün gün yoruluyordur ve evde artık kafa dinlemek istiyordur..belki prensip meselesi olarak hastalarıyla sadece muayenesinde muhatap olmak istiyordur..yüzüne vuracağınızda mutlaka vereceği mantıklı bir cevabı vardır

sordugunuz soru gercekten cok acil bi durum degildiyse belki o yuzden bida bu tarz bi konu icin rahatsiz edilmemek icin engellemis olabilir zaten gercekten cok acil bi durum olsa telefonla ararsiniz telefonunuza da cevap vermezse zaten o zaman doktor degistirmeyi dusunebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…