• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doktorum ne yapıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Atyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
356
192
53
37
gonal f i bu zamana kadar 75 ve üstü oluyordum dr tüp bebek diye tutturdu henüz istemiyoruz deyinceiğnenin dozunu 25 e indirdi. Sizcede tuhaf değilmi

başka doktora gidin madem tüp bebek istemiyorsunuz tek doktorla kalmayın çünki çoğu insan para tuzağı para kazanacağız diye tüp bebeği diretiyorlar içinize sinmiyorsa başka doktora da gidin

gonal f i bu zamana kadar 75 ve üstü oluyordum dr tüp bebek diye tutturdu henüz istemiyoruz deyinceiğnenin dozunu 25 e indirdi. Sizcede tuhaf değilmi

Bence de tek bir doktorda kalmayın, hiç bir doktor zorla illa bunu yapın diye tutturarak birşey yapamaz doktorunuzu değiştirin

Kizlar doktoru degistirdim. Tikaniklik varmi diye bakacak önce varsa tüp bebek dedi. Hakkimda allahtan hayirlisini diliyorum.
Hepimiz icin en hayirlisi insallah

tüp bebek için acele etmeyn öncesinde yapılacak şeyler varsa onları değerlendirin

Kizlar doktoru degistirdim. Tikaniklik varmi diye bakacak önce varsa tüp bebek dedi. Hakkimda allahtan hayirlisini diliyorum.
Hepimiz icin en hayirlisi insallah

Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısını versin inşallah herşey yolunda gider

Ben de tüp bebek istediğim halde pnaylamadı önce 3 ay çatlatma iğnesi dedi olmazsa aşılama yine olmazsa son çare tüp bebekmiş bizim bir sorunumuz yok bu yüzden böyle yapıyormuş deneyip bekliycez dedi bir de bu özel hastane doktoru devletteki doktor tüp bebek dediği için gitmiştik :D

Ben de tüp bebek istediğim halde pnaylamadı önce 3 ay çatlatma iğnesi dedi olmazsa aşılama yine olmazsa son çare tüp bebekmiş bizim bir sorunumuz yok bu yüzden böyle yapıyormuş deneyip bekliycez dedi bir de bu özel hastane doktoru devletteki doktor tüp bebek dediği için gitmiştik :KK70:
Aynen ben simdi ücüncü asilama ayimdayim buda olmassa tikaniklik varmi diye bakacaklar sonra varsa tüp bebek olucakmis

Back