• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum doğru uygulamamı yaptı?

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
817
123
İstanbul
sorum ve sorunum şu..dişlerimde minik ufak siyahlıklar vardı adını tam bilemiyorum ne deniyor diş taşımıydı plakmı,tartarmı işte ondan..diş eti kanamalarımında bundan olduğunu tahmin ederek gidip temizlettim..

yalnız dr dişlerimin yanak kısmında olan kısımlarını temizleyip diğer taraflarını temizlemedi eve gelince aynaya baktığımda gördüm..işlem bittiğindede "sana bu kadar yeter çokda yararlı bi işlem değil bu çünkü" dedi..evet bende biliyorum dişleri çizen bi işlem fakat yarım yamalak bi temizlik oldu bu..dişimde oluşan o şeyler kokuya vb sorunlara neden olmuyor mu?

tekrar temizletmelimiyim?

Diş taşlarıysa eğer temzilenmesi gerekir diye biliyorum çünkü zamanla çürüğe yol açacaktır ve diş etlerine de zarar verir.Size niçin temizlemediğini söylemedi mi peki?Belki o bölgede kanama fazla olabilir diye şimdilik temizlememiş de olabilir.Siz dişlerinizi her öğünden sonra fırçalamaya çalışın ve mutlaka diş ipi kullanın inanın çok yararını göreceksiniz.

Back