Doktorum bebeğim yeni doğdunds kendi sayfasında paylaşmış bu nedir bilen varmı?

Konu sahibi sonradan düzenlemiş. Yine her zamanki antika soruları gibiydi. Şahsen ben o yüzden eşine sabır diledim. Bu sefer de buna taktı herhalde diye düşündüren cinsten bir soruydu.
Önceki konuları bilmiyorum doğrudur bazen öyle üyeler geliyor ki artık gerçek mi soruyor bizi mi yiyor anlayamıyor insan. O yüzden diğerlerine patlıyoruz

Başlıkta sorusu yazıyordu.

Kapasitemiz buna yetti, en kapasiteli sizsiniz
Teşekkür ederim

Bende foto görmeyince merak ettim konuyu önce dediğiniz gibi düşündüm sonradan anlaşıldı. Lafım size değildi
Emin ol yorum yapan herkes önceki konularını biliyordu ve konuyu ilk açtığında bu kadar detay yoktu. Konuyu ilk açtığında sadece doktorun #çibörek yazdığı paylaşımı vardı. Ben üstelemeseydim tam olarak neyi merak ettiğini de açık açık yazmayacaktı.

Aynen yaş aynen.İnsan bebeğinin kuvoze girdiğini bilmez mi.Hadi bilmiosun diyelim bu ney diye doktora da mı sormaz Mayıs ayından beri.Allah eşine cidden sabır versin üyenin.

Biraz güldüm biraz üzüldüm bi gün konu açarsam karma nasıl işlicek bilmiyorum bu arada doğum yaparsam bir kişiyi bebeğim doğduğundan hastaneye çıkana kadar takip için görevlendiririm muhtemelen dkdkdk Allah affetsin merak ederim ne yapayım ya

Evet canım ne güzel üsteledin öyle sayende aydınlandık

Tüplerinin bağlanıp bağlanmadığından bile emin olamayan biri bebeğini küveze alsalar, oksijen verseler bilmeyebilir.

Yakınlarınızdan bazıları bebeği, bazıları sizi bekler zaten. Genelde eşinizin annesi bebeği bekler anneniz sizi siz yinede uyarırsınız. Burda bebek tek kalmış heralde kimse görmemiş. Ya da söyleme gereği duymamışlardır.

Aa ana her zaman ana ya duygulandım kızını beklıyo napsın.. Stabil şeyleri söylemezler tabi normal ♥

Ben bebeğin fotosunu paylaştı diye kızdınız sandım
Oy çibörekkkk

Allahım sağlıkla bağışlasın muhtemelen kısa süreli oksijen e ihtiyaç duymuştur o sebeple hood uygulamışlar. Hood bebeişin kafasındaki fanus gibi şey. Hood un içine oksijen hortumu ile oksijen verilir bebekte orda biriken oksijeni solur. Ciddi olmayan geçici oksijen yetersizliğinde genellikle bu uygulama yapılır. Benim oğluma da yapılmıştı. Biraz daha iyi olduğunda bu kez küvöz içi oksijen uygulamasına geçilir. Orada da oksijen küvöz içine serbest verilir bebek küvöz içindeki oksijeni solur. Bezende küvöz olmadan hood kullanılabilir. Bebebişin durumu ve doktorların kararına göre durum değişebilir. Sağlıcakla kucağınıza alın

Gerçekten kafasini nereye sokmuslar boyle

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için aydınlattığıniz için Rabbim razı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…