- 19 Kasım 2020
- 22.040
- 48.132
- 548
- Konu Sahibi blue girls
-
Önceki konuları bilmiyorum doğrudur bazen öyle üyeler geliyor ki artık gerçek mi soruyor bizi mi yiyor anlayamıyor insan. O yüzden diğerlerine patlıyoruzKonu sahibi sonradan düzenlemiş. Yine her zamanki antika soruları gibiydi. Şahsen ben o yüzden eşine sabır diledim. Bu sefer de buna taktı herhalde diye düşündüren cinsten bir soruydu.
Başlıkta sorusu yazıyordu.Konu boştu yalnız, sonradan sorusunu sordu. Linç nerde var, herkes olayı anlamaya çalıştı. Resim üstünde çibörek yazıyor. Doktor bunu paylaşmış yazınca, doktora izinsiz paylaştığı için kızdığını zannettim mesela ben.
Teşekkür ederimKapasitemiz buna yetti, en kapasiteli sizsiniz
Emin ol yorum yapan herkes önceki konularını biliyordu ve konuyu ilk açtığında bu kadar detay yoktu. Konuyu ilk açtığında sadece doktorun #çibörek yazdığı paylaşımı vardı. Ben üstelemeseydim tam olarak neyi merak ettiğini de açık açık yazmayacaktı.Bende foto görmeyince merak ettim konuyu önce dediğiniz gibi düşündüm sonradan anlaşıldı. Lafım size değildi
İnsan çocuğunun küveze mi girdiğini, oksijen mi verildiğini bilmez mi? Onu sorduğu aklımın ucundan geçmedi. Bu bizi kapasitesiz yapmaz, yine de çok sevindiğiniz için kapasiteli ünvanınızı almayacağımBaşlıkta sorusu yazıyordu.
Teşekkür ederim
Aynen yaş aynen.İnsan bebeğinin kuvoze girdiğini bilmez mi.Hadi bilmiosun diyelim bu ney diye doktora da mı sormaz Mayıs ayından beri.Allah eşine cidden sabır versin üyenin.İnsan çocuğunun küveze mi girdiğini, oksijen mi verildiğini bilmez mi? Onu sorduğu aklımın ucundan geçmedi. Bu bizi kapasitesiz yapmaz, yine de çok sevindiğiniz için kapasiteli ünvanınızı almayacağım
Evet canım ne güzel üsteledin öyleEmin ol yorum yapan herkes önceki konularını biliyordu ve konuyu ilk açtığında bu kadar detay yoktu. Konuyu ilk açtığında sadece doktorun #çibörek yazdığı paylaşımı vardı. Ben üstelemeseydim tam olarak neyi merak ettiğini de açık açık yazmayacaktı.
Tüplerinin bağlanıp bağlanmadığından bile emin olamayan biri bebeğini küveze alsalar, oksijen verseler bilmeyebilir.İnsan çocuğunun küveze mi girdiğini, oksijen mi verildiğini bilmez mi? Onu sorduğu aklımın ucundan geçmedi. Bu bizi kapasitesiz yapmaz, yine de çok sevindiğiniz için kapasiteli ünvanınızı almayacağım
Ay yok artıkTüplerinin bağlanıp bağlanmadığından bile emin olamayan biri bebeğini küveze alsalar, oksijen verseler bilmeyebilir.
Yakınlarınızdan bazıları bebeği, bazıları sizi bekler zaten. Genelde eşinizin annesi bebeği bekler anneniz siziBiraz güldüm biraz üzüldüm bi gün konu açarsam karma nasıl işlicek bilmiyorum bu arada doğum yaparsam bir kişiyi bebeğim doğduğundan hastaneye çıkana kadar takip için görevlendiririm muhtemelen dkdkdk Allah affetsin merak ederim ne yapayım ya
Aa ana her zaman ana ya duygulandım kızını beklıyo napsın.. Stabil şeyleri söylemezler tabi normal ♥Yakınlarınızdan bazıları bebeği, bazıları sizi bekler zaten. Genelde eşinizin annesi bebeği bekler anneniz sizisiz yinede uyarırsınız. Burda bebek tek kalmış heralde kimse görmemiş. Ya da söyleme gereği duymamışlardır.
Kafasındaki top gibi şeye takildiysaniz oksijen desteği vermişler.Bebeğimi böyle birşeyin içine koymuşlar benim dikişler atılırken onu sormak istedim bilen varmı diye
Allahım sağlıkla bağışlasın muhtemelen kısa süreli oksijen e ihtiyaç duymuştur o sebeple hood uygulamışlar. Hood bebeişin kafasındaki fanus gibi şey. Hood un içine oksijen hortumu ile oksijen verilir bebekte orda biriken oksijeni solur. Ciddi olmayan geçici oksijen yetersizliğinde genellikle bu uygulama yapılır. Benim oğluma da yapılmıştı. Biraz daha iyi olduğunda bu kez küvöz içi oksijen uygulamasına geçilir. Orada da oksijen küvöz içine serbest verilir bebek küvöz içindeki oksijeni solur. Bezende küvöz olmadan hood kullanılabilir. Bebebişin durumu ve doktorların kararına göre durum değişebilir. Sağlıcakla kucağın
Rica ederim ne demek sağlıkla büyütün inşallah Allah sizden de razı olsun inşallahÇok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için aydınlattığıniz için Rabbim razı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?