Doktorum bebeğim yeni doğdunds kendi sayfasında paylaşmış bu nedir bilen varmı?

Kadın merak etmiş daha önce yaşayan var mı diye sormuş. Hayır durduk yere niye linçliyorsunuz ki.
Bazıları anasayfa da linç yerim diye paylaşım yapmaya korkarken. Şimdi maşallah
Yorumlari okurken hicab duydum. Sorusu anlasilmaz da degil ama o kotu yorumlari yazmak icin bu kadar insanin olmasi cok anlasilmaz.

Evet ya bu kadar insan kapasitemiz yetmedisiz isterseniz konu sahibinin önceki ultra mantıklı konularına bı gozatin çok sayın hanımefendi.

Kadın merak etmiş daha önce yaşayan var mı diye sormuş. Hayır durduk yere niye linçliyorsunuz ki.
Bazıları anasayfa da linç yerim diye paylaşım yapmaya korkarken. Şimdi maşallah
Konu boştu yalnız, sonradan sorusunu sordu. Linç nerde var, herkes olayı anlamaya çalıştı. Resim üstünde çibörek yazıyor. Doktor bunu paylaşmış yazınca, doktora izinsiz paylaştığı için kızdığını zannettim mesela ben.
Belki de kapasiteleri anlamaya yetmemiştir. Ben daha çok buna yordum.
Kapasitemiz buna yetti, en kapasiteli sizsiniz

Bende foto görmeyince merak ettim konuyu önce dediğiniz gibi düşündüm sonradan anlaşıldı. Lafım size değildi

Bende foto görmeyince merak ettim konuyu önce dediğiniz gibi düşündüm sonradan anlaşıldı. Lafım size değildi
Konu sahibi sonradan düzenlemiş. Yine her zamanki antika soruları gibiydi. Şahsen ben o yüzden eşine sabır diledim. Bu sefer de buna taktı herhalde diye düşündüren cinsten bir soruydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…