- 5 Şubat 2021
- 124
- 36
- 48
- 32
- Konu Sahibi blue girls
-
Yazmıştım ama çıkmamış başlıktaTam olarak neyi merak ediyorsanız açık açık sorsanız keşke.
E tamam işte şimdi yazın???Yazmıştım ama çıkmamış başlıkta
Sizin bebeğiniz olduğundan emin misiniz, yüzü de görünmüyor?Bebeğimi böyle birşeyin içine koymuşlar benim dikişler atılırken onu sormak istedim bilen varmı diye
Hayır yeni doğduğunda koymuşlar benim dikişler atılırken
Bebegin adini ne koydunuz peki gorkem mi baya gizel isim benceBen başlığa eksik yazmışım herkes çiğ börege odaklanmış kafasındaki şeyi sormuştum cevap verenlerden Allah razı olsun bazı insanlar gerçekten çok acımasız
Oksijen desteğiHayır yeni doğduğunda koymuşlar benim dikişler atılırken
Yorumlari okurken hicab duydum. Sorusu anlasilmaz da degil ama o kotu yorumlari yazmak icin bu kadar insanin olmasi cok anlasilmaz.Kadın merak etmiş daha önce yaşayan var mı diye sormuş. Hayır durduk yere niye linçliyorsunuz ki.
Bazıları anasayfa da linç yerim diye paylaşım yapmaya korkarken. Şimdi maşallah
Belki de kapasiteleri anlamaya yetmemiştir. Ben daha çok buna yordum.Yorumlari okurken hicab duydum. Sorusu anlasilmaz da degil ama o kotu yorumlari yazmak icin bu kadar insanin olmasi cok anlasilmaz.
Konu boştu yalnız, sonradan sorusunu sordu. Linç nerde var, herkes olayı anlamaya çalıştı. Resim üstünde çibörek yazıyor. Doktor bunu paylaşmış yazınca, doktora izinsiz paylaştığı için kızdığını zannettim mesela ben.Kadın merak etmiş daha önce yaşayan var mı diye sormuş. Hayır durduk yere niye linçliyorsunuz ki.
Bazıları anasayfa da linç yerim diye paylaşım yapmaya korkarken. Şimdi maşallah
Kapasitemiz buna yetti, en kapasiteli sizsinizBelki de kapasiteleri anlamaya yetmemiştir. Ben daha çok buna yordum.
Beğendiğinze sevindim çok teşekkür ederimBebegin adini ne koydunuz peki gorkem mi baya gizel isim bence
Sizin bebeğiniz olduğundan emin misiniz, yüzü de görünmüyor?
"Böyle bir şey" dediğiniz zaten kuvöz değil, korkm
Bende foto görmeyince merak ettim konuyu önce dediğiniz gibi düşündüm sonradan anlaşıldı. Lafım size değildiKonu boştu yalnız, sonradan sorusunu sordu. Linç nerde var, herkes olayı anlamaya çalıştı. Resim üstünde çibörek yazıyor. Doktor bunu paylaşmış yazınca, doktora izinsiz paylaştığı için kızdığını zannettim mesela ben.
Kapasitemiz buna yetti, en kapasiteli sizsiniz
Konu sahibi sonradan düzenlemiş. Yine her zamanki antika soruları gibiydi. Şahsen ben o yüzden eşine sabır diledim. Bu sefer de buna taktı herhalde diye düşündüren cinsten bir soruydu.Bende foto görmeyince merak ettim konuyu önce dediğiniz gibi düşündüm sonradan anlaşıldı. Lafım size değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?