- 5 Şubat 2021
- 124
- 36
- 48
- 32
- Konu Sahibi blue girls
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz deyince baktım bu hanımefendi Görkem ismini dert eden, çocuğuma beddua mı ediyorum acaba diyen üyeydiMayısta doğum yapmışsınız.Simdi mi içinize dert oldu bu resim.
Doktor bebeme ciborek dedi beddua mi ettiSiz deyince baktım bu hanımefendi Görkem ismini dert eden, çocuğuma beddua mı ediyorum acaba diyen üyeydi
Siz deyince baktım bu hanımefendi Görkem ismini dert eden, çocuğuma beddua mı ediyorum acaba diyen üyeydi
Benim favorim bu konusu.Arkadaşlar Metehan ismini istiyorum bebeğime ama tarihte babasıni öldürüp tahta geçmiş öbür dünyada günah olurmu bilen varmı?? Kötü bir isimmi günah mı ??
A neeeeBenim favorim bu konusu.
Görkem'i Kemgör olarak algılıyordu, Çibörek de art arda söyleyince Börekçi oluyorDoktor bebeme ciborek dedi beddua mi etti
Peki bu nedir bilen var mı diye sormasıDoktor bebeme ciborek dedi beddua mi etti
Fanus dediğiniz şey KUVÖZ değildir inşallah.Üstte yazdimda çıkmamış ilk defa gördüm fanus gibi şey ne acaba diye sormuştum
Tam olarak neyi merak ediyorsanız açık açık sorsanız keşke.Hayır yeni doğduğunda koymuşlar benim dikişler atılırken