- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
-
İdrar yolu değil bende anlamadım dedikleriniNe enfeksiyonu varmış ki anlayamadım. İdrar yolları falan mı
Kimse yokmu kızlar
Vermedi bana hiçbişey sadece enfeksiyon hastalıklarına görünün deditahlil sonuçlarını aldınız mı?
Gittiğim zaman şey desem kadın doğum gönderdi beni diye enfeksiyon hastalıklarına görünmeniz lazım dedi diyim bakar öyle zaten labaratuvardada hata olabilirmişEe anlamadığınız şey için intaniyeye neden gideceksiniz. Bence başka bi kadın doğum doktoruna gidin önce.
Vermedi bana hiçbişey sadece enfeksiyon hastalıklarına görünün dedi
Tamam ama neye bakacak. Kanda mı bakacak idrarda mı bakacak vajinal mi bakacak.Gittiğim zaman şey desem kadın doğum gönderdi beni diye enfeksiyon hastalıklarına görünmeniz lazım dedi diyim bakar öyle zaten labaratuvardada hata olabilirmiş
Hiç bilmiyorum ya yanındaki asistan yüzünden bişey anlamadım doktorada kaç kere sordum amaTamam ama neye bakacak. Kanda mı bakacak idrarda mı bakacak vajinal mi bakacak.
E nabızım yok e devlet şifresi istiyor ama yok bendeenabızdan baktınız mı?
Sizin yerinizde olsam başka doktora giderim. Ne şikayetle gittiniz ilk baştaHiç bilmiyorum ya yanındaki asistan yüzünden bişey anlamadım doktorada kaç kere sordum ama
Ben 1 senedir gebelik istiyorum dedim ama olmadı dedim eşimin sprem tahlili düşük çıktı alttan muayene etti sorun yok dedi yaşınızda erken dedi kilo vermeniz lazım dedi işte kan verdim tahlillerimi almaya gittim 3 tane kan tahlilim vardı birisi çıkmamış bilmiyorum onun ne olduğunu ikisi çıkmış işte ondada enfeksiyon hastalıklarına görünün dediSizin yerinizde olsam başka doktora giderim. Ne şikayetle gittiniz ilk başta
Allah Allah. Büyük ihtimal vajinal enfeksiyon vardır. Bende de vardı ama intaniyeye dalan git demedi. İlginç gerçekten aklım almadıBen 1 senedir gebelik istiyorum dedim ama olmadı dedim eşimin sprem tahlili düşük çıktı alttan muayene etti sorun yok dedi yaşınızda erken dedi kilo vermeniz lazım dedi işte kan verdim tahlillerimi almaya gittim 3 tane kan tahlilim vardı birisi çıkmamış bilmiyorum onun ne olduğunu ikisi çıkmış işte ondada enfeksiyon hastalıklarına görünün dedi
Valla bende hiç bilmiyorumAllah Allah. Büyük ihtimal vajinal enfeksiyon vardır. Bende de vardı ama intaniyeye dalan git demedi. İlginç gerçekten aklım almadı
İmkanınız varsa başla doktora gidin diyorum tekrardan. Geçmiş olsunValla bende hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim gidicem inşallahİmkanınız varsa başla doktora gidin diyorum tekrardan. Geçmiş olsun
Benim kizamikcik (rubella) testim negatif cikti kadin dogumda yani cocukken gecirmemisim hastaligi. Cocuk tedavisi surecinde oldu bu dedigim. Bunun uzerine enfeksiyon hastaliklarina yonlendirildim. Aşı olup olmama durumu icin. Bnce oncelikle sorunu anlayin cok genis bi konu enfeksyndaki doktor neye dayanarak hangi testi yapacak sanaBen 1 senedir gebelik istiyorum dedim ama olmadı dedim eşimin sprem tahlili düşük çıktı alttan muayene etti sorun yok dedi yaşınızda erken dedi kilo vermeniz lazım dedi işte kan verdim tahlillerimi almaya gittim 3 tane kan tahlilim vardı birisi çıkmamış bilmiyorum onun ne olduğunu ikisi çıkmış işte ondada enfeksiyon hastalıklarına görünün dedi
Bende bilmiyorum ki ya gidip direk desem hani beni kadım doğum doktoru gönderdi diye sistemden bakarak göremezmi neyin olduğunuBenim kizamikcik (rubella) testim negatif cikti kadin dogumda yani cocukken gecirmemisim hastaligi. Cocuk tedavisi surecinde oldu bu dedigim. Bunun uzerine enfeksiyon hastaliklarina yonlendirildim. Aşı olup olmama durumu icin. Bnce oncelikle sorunu anlayin cok genis bi konu enfeksyndaki doktor neye dayanarak hangi testi yapacak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?