Doktoru tarafından hayal kırıklığına uğrayanlar? Ne yapmalı?

yeb4

🎈
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
8.576
9.942
198
Kizlar merhaba,

Bundan iki hafta once hamile.oldugumu ogrendim tam 26 haziranda. Bekliyordum zaten ve ilk olacak allahin izniyle. Bir kac tavsiyeyle gittim bir doktora ilk muayenede her sey normaldi. Iki hafta sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi.

Bugun gittim ultrasonda bir dakika bile incelemeden bekledigim kadar buyumemis sikinti var dedi pat diye. Alti haftalik bu arada. Simdi bi hormon testi yaptir hemen bugun gel goster bana yine dedi apar topar kalktik. Elim ayagim buz kesti. Ciddi bi durum mu dedim testin sonucuna bakmam lazim ama kotuyse ciddi olabilir dedi. Odaya girip cikmamiz on dk surmedi.

Tabi tahmin edebilirsiniz halimi. Hemen kan verdim aonuclar uc saate cikacak dediler. Aninda baaka bi doktor arastirdik dedim ne olur ne olmaz ona da goruneyim. Birinin tavsiyesiyle gittik. Adam bakti inceledi ve aninda bana kalp atisini gosterdi ve dinletti.hix hic sorun yok her sey cok normal sikma canini dedi. O kadar stres olmustum ki aglamaya basladim sinirlerim bosaldi.

Sonra tekrar gittim eski doktoruma sonucu alip hic baska doktora gittigimi soylemedim ve dediklerini dinledim. Sonucta sikinti yok cok guzel dedi. Bi hafta sonra goreyim seni dedi belki de ben hamilelik baslangicini erken almisimdir bilmem ne diye bahaneler uretti bana. Endiselenme iste olur boyle seyler soylemek zorundaydim ama sana falan filan. Hic bisey demeden haftaya gorusuruz diye ciktik odadan ama bi daha tabiiki o doktora asla gitmem.

ama buyuk bi şok yasadim inanin insan icin hayat duruyo sanki bi sorunmu var diye diye stresten dusurecektim allah korusun. Halbuki sevmistim doktorumu hos tatli.sohbet bi kadindi ama sadece bunlar yetmiyo demek ki. Bi cok kisiden de duyduk son zamanlarda olumsuz seyler.
 
Buraz uzun anlattim sanirim ama aklima ilk burasi geldi aklima paylasmak istedim sizinle

Trabzonda yasiyorum bahsetigim doktorum karadeniz hastanesinden hulya hanim. Sonra icimi rahatlatan doktor da imperial den Kırhan bey.

Kırhan beye icim isindi ama o hastaneyi sevmiyorum sanirim. burada yasayaniniz varsa onerebilir misiniz kizlar? Ne yapmaliyim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…