• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Doktoru hala sab simplex öneren var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bluecrazy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
200
6
96
bebeğimin gaz sancısı çok fazla gecemiz gündüzümüz karıştı en erken sabah 6 da uyuyoruz, bütün gece ayaktayız sadece sallayarak sakinleşiyor. zinco nurse herveys metsil kullandık fayda etmedi. Çayları içemiyor midesi bulanıyor emdigi sütüde kusuyor. Bebeğim gaz sancısı tam emerken geliyor, ememiyor dolayısıyla sütümde azaldı mecbur takviye mamaya başladık o da iyice sancı yapıyo gibi birde dolasıyla dışkılamamız azaldı günde bir kez damla vs takviyesiyle ancak yapıyo. artık ne verecegimi şaşırdım bebeğime.:çok üzgünüm:

gaz yapmayan mamalar var milupanın conformildi galiba tam emin deyilim ama bide gaz yapmayan biberonlar var ondan dene malesef gaz sancısı gelince hiç bişey kar etmiyo zamanı gelene kadar çekiyo benim kızım 6 ay olana kadar gaz sorunu yaşadık ama ben anne sütü verdim sağıp

bize bu gaz damlasını önermişti dr ama ben kullanmadım gerek duymadım çok gazlı bir bebek dildi oğl ilumk bir ay çektik sadece

kızımın çok aşırı gaz sorunu olmadı
ama ara sıra olduğunda sap simplex kullandık ve herseferinde memnun kaldık diyebilirim

dr brown un gaz yapmayan biberonundan almıştım onu kullanıyordum zaten de mama normal mama idi. bugünde bebelac AC ALMıRON aldım. Sab simplexi rahat 20 eczaneye sordum birinde buldum aldım ama eczacılar gözümü korkuttular yasak diye şimdi de kullanmaya korkuyorum. aldığım eczacı bana sadece günde 3damla ver dedi, internette gördüm doktorlar 3x10 damla önermişler. Doktor bir arkadaşa söyledim de ilacın firmasına soracak türkiye de neden yasaklandığını onu bekliyorum kullanmak için

sab simplex oğluma çok iyi gelmişti.bizim kullandığımız sıralarda ilacın sahteleri olduğu haberi çıktı bidahada kullanamadık.

bize bitkisel yeni çıkan bir şurup verdi om-x diye 14 tl iyi geldi düzenli kullandım 3 aylık olunca bitti

zinco , nurse harvey , om-x gibi bitkisel ilaçların hepsini kullandım ama hiç fayda etmemişti kızıma. en çok sab simplex de rahat ettim arkadaslarım tavsiye etmişti cok memnun kaldım.

sab simplex metsilin orjinal molekülüdür..kullanım dozu 3x8 damladır.
yeni çıkan bio gaia probiyotik damlanın kolikte oldukça etkili olduğunu görüyoruz, dozu günde 5 damla...
geçmiş olsun.

biogaia yı 2 haftadır bizde kullanıyoruz ama arada bir kaç gün maalesef aksattığım oldu, sanırım tam olarak bir ayda etkinliği ortaya çıkıyormuş.

slm bizde sab kullandık çok memnun kaldık çok rahatlattı günde 3 defa 8 erdamla kullandık
birde muskat kullandık oda çok iyi geldi şimdi 3.ayımızı bitirdik sıkıntılarda bitti çok şükür

Biz 5.5 aylığız ve hala gaz sancılarımız var. Bugün tüm gün uyumadı kıvrandı durdu. Ememiyor da. Bize bu ilacı yeni verdi doktor ama eczanelerde bulamadık. Bulamazsınız bunu eczanelerde demişler eczacılar da. Ankarada olanlar siz nerden aldınız bu ilacı?

ben buldum
numune yada ibni sina nın oradaki anayolun üzerindeki eczanelerden birinde buldum.

ama bana eczacı sadece akşamları 3 damla dedi ama buradaki arkadaşlar doktorlarının 3x10 kadar önerilerde bulundugunu söylediler ben o şekilde kullanmaya cesaret edemedim. Bu ilacın neden yasaklandıgını da anlamıl degilim, acaba almanya da hala kullanılıyor mu?

başka ülkelerde kullanılıpta bizde yasaklanmıl bi ilaç bana komik geliyor çünkü genellikle yurt dışında zararlı etkilerinden dolayı kesinlikle yasaklanmış ama türkiye de hala onay olan o kadar çok ilaç var ki, kullanılmaması gereken o kadar çok zayıflama ilaçlarıda dahil piyasada bi sürü ilaç dolaşıyor.bi ilacın ilk bizde yasaklanması şaşırtıcı

Back