• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlarla görüştüm...kararımı verdim sanırım!

Arkadaşlae merhaba,

Yoğun araştırmalar sonucu hala hangi yönteme karar vereceğimi bilemedim. Doktor kararından önce hangi yöntemin doğru olduğunu bilmek gerekiyor zira bu kafa karıştırıyor. Çünkü her doktorun yöntemi farklı ve her doktor kendi yolunu doğru kabül ediyor...kafam bir hayli karıştı!

1.Kas altı yaptırmaktı kesinlikle kararım ancak kas altının en kötü sonucunun ne olduğunu öğrendim. Zaman içersinde çift meme görüntüsü oluyormuş. Kasın altında sabitlenen protez yerinde kalıyor. Meme dokusu zamanla aşağı iniyor ve sonuç fena....bu durum beni bu yöntemden uzaklaştırdı ki çok doktorun doğrusu bu yöntem..en iyi doktorların bile. Ayrıca öne doğru eğilince de aynı durumoluyor ki bunun için zaman gerek yok. Kendi mememiz aşağıya sarkarken (eskisi gibi) protez üstte sabit kaldığı için yine kötü bir görüntü oluşuyor. (Tabi sarkmış içiboşalmış göğüsler için)

2.Kas zarı altında emin olamadım. Bunun da olabilecek sakıncalarından biri protezin ellendiğinde hissedilmesi olabilir..ki bu yöntemde ameliyat olmuş arkadaşlara sormak istiyorum. Protez hissediliyor mu..nihayetinde kasın altında olmadığı için gizli değil..hissedilmesi de çok normal..ama bu da kötü birşey! İnanılmaz aklım karıştı..hiç bir şekilde karar veremiyorum. Ayrıca bu yöntem hafif sarkmış göğüsü daha da sarkıtmıyormu protez?

3. Dual plan..bu planla ilgili çok bilgim yok. Bir kısmı kas altında bir kısmı aşağıya doğru kas üstü olyor tek bildiğim bu..bu yöntemde de diğer yötemlerin eksilerini görebiliriz tabiii bu durumda?

Görüldüğü gibi kafam fena karışık..Önerilerinizi bekliyorum...

Arkadaşlae merhaba,

Yoğun araştırmalar sonucu hala hangi yönteme karar vereceğimi bilemedim. Doktor kararından önce hangi yöntemin doğru olduğunu bilmek gerekiyor zira bu kafa karıştırıyor. Çünkü her doktorun yöntemi farklı ve her doktor kendi yolunu doğru kabül ediyor...kafam bir hayli karıştı!

1.Kas altı yaptırmaktı kesinlikle kararım ancak kas altının en kötü sonucunun ne olduğunu öğrendim. Zaman içersinde çift meme görüntüsü oluyormuş. Kasın altında sabitlenen protez yerinde kalıyor. Meme dokusu zamanla aşağı iniyor ve sonuç fena....bu durum beni bu yöntemden uzaklaştırdı ki çok doktorun doğrusu bu yöntem..en iyi doktorların bile. Ayrıca öne doğru eğilince de aynı durumoluyor ki bunun için zaman gerek yok. Kendi mememiz aşağıya sarkarken (eskisi gibi) protez üstte sabit kaldığı için yine kötü bir görüntü oluşuyor. (Tabi sarkmış içiboşalmış göğüsler için)

2.Kas zarı altında emin olamadım. Bunun da olabilecek sakıncalarından biri protezin ellendiğinde hissedilmesi olabilir..ki bu yöntemde ameliyat olmuş arkadaşlara sormak istiyorum. Protez hissediliyor mu..nihayetinde kasın altında olmadığı için gizli değil..hissedilmesi de çok normal..ama bu da kötü birşey! İnanılmaz aklım karıştı..hiç bir şekilde karar veremiyorum. Ayrıca bu yöntem hafif sarkmış göğüsü daha da sarkıtmıyormu protez?

3. Dual plan..bu planla ilgili çok bilgim yok. Bir kısmı kas altında bir kısmı aşağıya doğru kas üstü olyor tek bildiğim bu..bu yöntemde de diğer yötemlerin eksilerini görebiliriz tabiii bu durumda?

Her yere bu mesajı kopyala yapıştır yaptın sanırım.Bunun yerine konu açabilirdin veya bu yöntemlerle ameliyat olan arkadaşlara direk ameliyat oldukları yöntemle ilgili sorular sorabilirdin.Neyse..Ameliyat şeklini sen seçmiyorsun,güvendigin,içine sinen doktora gidiyorsun,muayene oluyorsun,doktor sana senin vücuduna en uygun yöntemi söylüyor,ona göre ameliyatını yapıyor zaten.Bence aklında olan birkaç doktora git,muayene ol,sana hangi yöntemi tavsiye ettiklerini ögren,ondan sonra hangisine karar verecegini düşün.Bu şekilde daha hızlı ve güvenilir bir yol alabilirsin.Bu şekilde herkez kendi ameliyat yöntemini sana tavsiye edecek,ama belkide sen o yönteme uygun olmayacaksın canım.:68:

arkadaşım heryere aynı şeyleri yazmışsın. :36: bir yerde gören tecrübeli arkadaşlar cevaplar yada özelden yazar merak etme sakin ol :44:

Arkadaşlae merhaba,

canım sen gereksiz kafanı yormuşsun... herkesin vücut yapısı farklı..kimine kas altı kimine kas zarı altı kimine de dual plan yapılıo bu tamamen kişiyle alakalı ki... en ii kararı doktorlar verir.. sonuçta onlar bu işin uzmanı sana düşen beklentilerini anlatmak...:34:bikaç isim belirle randevu al git birebir görüş...ben öyle yaptım ve gittiğim bütün doktorlar kasalltı high profile yuvarlak olmalı dedi yani bana uygun olan bu yöntem...kasaltı doğal duruyorda diğer yöntemler durmuyo die de bişi yok çünkü burda ameliyat olan bi çok arkadaşımızın fotoğ gördüm sonuçlar çok başarılı ve en önemlisi büyük bir kısmı çok memnun...bu yüzden sen de fazla kuruntu yapma...sakin sakin arastır.. ve acele etmeden kararını ver...endişelerini doktorunla paylaş...içini rahat tut...umarım hersey istediğin gib,i olur...sevgiler!:40:

Arkadaşlae merhaba,

bence de kafanı fazla yorma.bir kaç doktorla görüşürsen onlar sana uygun olanı söyleyeceklerdir zaten.sana göre bütün yöntemler yanlış gerçi..inşallah kafanı rahatlatabilirler..

mayacım canım seninde ameliyatına çok az kalmış...işh. ii haberlerini alcaz:16:

seçbeğencim tatlım cemil bey burun ve gögsümede baktı ikisi için toplam konuştuğumuz zaman okadardı malesef..hala mail bekliyorum ama o da yok..anlayamadım ..gününde değildi herhalde..:37:

cok tuhaf, diger hastalari cok ilgili oldunu sölemislerdiiii?

cok tuhaf, diger hastalari cok ilgili oldunu sölemislerdiiii?

muhakkak ki ii bi doktor işine ii yapıyorki çok olumlu düşünce var hakkında... ben bu konuda bişi diyemem ama malesef beklediğim gibi gecmedi görüşme... dediğim gibi belki günün de diildi sonuçta hepimiz insanız.ama ben beklediğim alakayı görmediğim birine de güvenemem:19:sen ne yaptımn canım hiç öngörüşmeye falan gittin mi bi doktora..birebir görüşmek inan öçok faydalı...:40:netlestirdiğin zaman çok rahat oluyosun...

Arkadaşlae merhaba,

bence de doktorlarla görüşmelisin yöntem belirlemek için. sana her iki yöntem de uyar derse sen düşün. sadece şunu söyleyebilirim, kas zarı altına uygulandı benim, dokununca hissedilmiyor. ama tabi bu yöntem sana uygun mu onu doktor bilir ancak

Burda yenyiyim..bu da gayet net belli oluyor sanırım. Aynı soruyu bir kaç yere attım çünkü bilmiyorum her konu başlığı herkes tarafından okunuyor mu? Hatta nereye sormuştum cevaplar nerde vs. vs..neyse alışacağız elbette....

Herkesin doktora bırak doktor en uygun olanı göğüslerin için uygulayacaktır dediğini görüyorum. Şu var ki..7-8 tane doktorla görüştüm. Hangi doktorun doğru olduğunu nasıl anlayacağım...hepsi aynı yöntemde yaklaşmıyor işte bütün meselebu..eğer öyle olsaydı zaten kafam karışmazdı. Her doktorun uyguladığı yöntem kendi doğrusu. Bunu sizdaha iyibilirisiniz çünkü çok uzun zamandır araştıran ve ya ameliyatı gerçekleştiren kişiler var burada. Örnek veriyorum: Naci Çelik göğüslerim için dual plan önerdi. Barış Çakır ise kas zarı altı :) Amerikan hastanesi doktoru kas zarı altı..Diğer doktorlar da kas altı. Hadi bakalım..göğüs aynı göğüs. Bu durumda kafa karışmaz mı?

Burda yenyiyim..bu da gayet net belli oluyor sanırım. Aynı soruyu bir kaç yere attım çünkü bilmiyorum her konu başlığı herkes tarafından okunuyor mu? Hatta nereye sormuştum cevaplar nerde vs. vs..neyse alışacağız elbette....

Herkesin doktora bırak doktor en uygun olanı göğüslerin için uygulayacaktır dediğini görüyorum. Şu var ki..7-8 tane doktorla görüştüm. Hangi doktorun doğru olduğunu nasıl anlayacağım...hepsi aynı yöntemde yaklaşmıyor işte bütün meselebu..eğer öyle olsaydı zaten kafam karışmazdı. Her doktorun uyguladığı yöntem kendi doğrusu. Bunu sizdaha iyibilirisiniz çünkü çok uzun zamandır araştıran ve ya ameliyatı gerçekleştiren kişiler var burada. Örnek veriyorum: Naci Çelik göğüslerim için dual plan önerdi. Barış Çakır ise kas zarı altı :) Amerikan hastanesi doktoru kas zarı altı..Diğer doktorlar da kas altı. Hadi bakalım..göğüs aynı göğüs. Bu durumda kafa karışmaz mı?

:9: :9: buraya güldüm sakın yanlış anlama :17:
bu söylediklerindende anlaşılacağı gibi buna ancak sen karar verebilirsin
çünkü doktor araşştırken öyle bişey oluyorki doktorunu bulduğunda yönteminide bulmuş oluyorsun
çok fazla doktor ve farklı teknikler var
bunu ne burdakiler nede sen bilebilirsin
ancak araştıracaksın ve karar vericeksin :34:
sonrasında pişman olsanda mutu olsanda bu senin seçimin olucak
inşallah kafan daha çok karışmadan en iyisiyle en güzeliyle göğüslerine kavuşursun :16:
unutmadan sen daha protezlere hiç girmemişsin seni düşünemiyorum :53:
allah yardımcın olsun ama çokta fazla dalma bu konulara :34: biraz oluruna bırak

[/COLOR]

:9: :9: buraya güldüm sakın yanlış anlama :17:
bu söylediklerindende anlaşılacağı gibi buna ancak sen karar verebilirsin
çünkü doktor araşştırken öyle bişey oluyorki doktorunu bulduğunda yönteminide bulmuş oluyorsun
çok fazla doktor ve farklı teknikler var
bunu ne burdakiler nede sen bilebilirsin
ancak araştıracaksın ve karar vericeksin :34:
sonrasında pişman olsanda mutu olsanda bu senin seçimin olucak
inşallah kafan daha çok karışmadan en iyisiyle en güzeliyle göğüslerine kavuşursun :16:
unutmadan sen daha protezlere hiç girmemişsin seni düşünemiyorum :53:
allah yardımcın olsun ama çokta fazla dalma bu konulara :34: biraz oluruna bırak

Aaaa protezlere girmezmiyim herşeye girdim ama onda kararım belli açmıyorum konuyu..yuvarlak protez..bu konuda tüm doktorlar aynı fikirdeydi allahtan :) ve meme altı kesisi kararım kesin..bu konuda her doktor aynı fikirde değildi ama benim tercihim kesin :)

Back
X