• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlarla görüştüm...kararımı verdim sanırım!

Aresya

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
513
9
296
merhaba kızlar!!!:3:

bilgisayrım bozuldu nete giremedim.. bildiğiniz üzere gecen persembe yogun randevu programım vardı...nasıl yetişicem ya saatinde görüşemezsem hepsi aksar die kendimi yedim ama hepsi alsancakta olduğu için hiç problem olmadı.. tabi ogün gök yarılmışçasına yağmur yağdı..:36:

ilk randevum ebru durmuş la idi..yanında calışanları gayet güzel karsıladı... ortam güzeldi...güven vericiydi...ebru hanım kasaltı olmalı dedi..koltukaltı kesisi yapıyorum hiç iz kalmıo ilerleyen yıllarda dedi ve kesi yeri baya baya koltuk altıydı..sizin söyldikleriniz geldi aklıma buradan açılan kesiyle cep tam açılmıyommuş ve protez dönüyomuş dedim... altı yıldır sırf bu teknikle calışıyorum hiç bir şikayet almadım dedi.. yani kendinden de oldukça emindi...bu arada hıgh profile yuvarlak olucak dedi...gelelim ikinci ameliyat konuma burnumda olusan sekil bozukluğuna;2003 yılında ameliyat oldum die anlattım...o yıllarda çok üstüne düşmedim ama şimdi memnun olmassam doktorun peşini bırakmam falan dedim:20:(örtü altından sopa göstermek gibi oldu ama napiim!!:18:korkuyorum ikinci operasyon olucak ve risk artıo...hoşuma giden ebru hanımın açık sözlülüğü burun ameliyatı konusunda teminat veremem çünkü ne ile karsılacağım belli olmas dedi ...bide burun ucu ameliyatı yeterli diilmiş... burun çökme yapmış...aslında profilden kavisini beğeniyorum burnumu benim şikayetim ucuyla alakalıydı..:18:bu yüzden biras moralim bozuldu..böyle olunca umutsuzluğa kapıldım.. sadece göğüslerimimi yaptırsam acaba die konuştuk annemle...şunu belirteyim burun ameliyatım olmasa ebru hanımı düşünürdüm çünkü gercekten pozitif elektriği çok yüksek biri...:34:

:4:neyse oradan çıktım çağhan baytekin'in muayenehanesine gittim...yine ezber misali şikayetlerimi beklentilerimi anlattım...papatyamın selamını söyledim:29:bu ararda isim neydi dedi muğladan hastanız dedim isim yok:1:uzun boylu falan diince hatırladı... çok beğendim çok doğal olmuş o yüzden sizinle görüşmek istedim dedim...muayene etti ölçtü...kasaltı 250-280cc arası high profil uygun olur dedi ama ameliyatta kesin karar veririz dedi... çok büyük olmasın çok da küçük olmasın dedim.. bikaç resim gösterdi ameliyat öncesi ve sonrası...nasıl istediğimi tam anlamak için..kesi yeri için koltukaltıda yaparım dedi askılı giyip giymediğimi sordu.. giyiyorum tabi dedim size kalmış ama ben koltuk altı pek tavsiye etmiyorum çünkü çok göz önünde olan ve herkesin görebileceği bi yer dedi...:37:kafam karmakarışık oldu ama mantıklıydı söylediği...kasaltı ağrı çok olur die de bilgi verdi...burnumun fotoğlarını çekti hemen iki dakikada bi tasarım yapmaya çalıştı beni burun konusunda rahatlatmak için...çağhan beyde burun ucu ameliyatını yaparsak gerisi kalın durur orayıda inceltmem lazım dedi doğal ollmasını istiyorum dedim..için rahat olsun dedi...:42:yaklaşık bir saat konuştuk..açıkcası beni ikna etti..:46:

oradan çıktım :4:cemil tugay'a gittim...on dakika bile sürmedi toplam görüşmemiz... randevum beşteydi.. altıbuçukta oğlum kresten gelio die konuşmuştuk sekreterinle sorun diil ben mail adresinize yollarım tasarımları dedi...:82:açıkcası bu kadar da acelem yoktu...:1:şaşırdım...tamam sitede gördüğüm fotolar güven verici ama birebir görüşmemizde malesef güven uyandırmadı bende...ayrıca bugün bir hafta oldu hala mail bekliyorum bu da ayrı bi konu...:20:neden böyle oldu bende anlamadım acaba çok methedilen cemil bey bu diilmi die bile düşündüm herhalde kötü bi günündeydi...:40:

sonuç olarak kızlar doktorlarla birebir görüşmek çok önemli kendini anlatabilmek ve anlaşılabilmek...bu yüzden çağhan bey çok öne çıktı bana göre...dinledi,anladıklarından emin olmak için fotolar gösterdi... aşamları anlattı..:68:annemle günün kritiğini yapınca o da benimle aynı fikirde olduğunu söyledi.. dolyısıyla doktoruma karar verdim...bu aşamayı aşmak kararsızlıktan kurtulmak beni çok rahatlattı..:61:haftaya şehir dışına çıkmak zorundayım nezaman döneceğim eşimin işinin bitmesine bağlı... önümüzdeki hafta ameliyat gününü kesinleştiririm die düşünüyorum işh...kısa zaman sonra ameliyatla ilgili mesajlar yazmayı umut ediyorum korkuyorum ama sabırsızlık da var...umarım hersey güzel olur... herkese sevgiler!!!:71::71::71:

çok güzel olur inşallah hepsii ve çok mutlu, memnun olursunn canım arkadaşım :119:

bu arada isim bilmeden de muğladan bir hastanızın selamı var da pek hoş olmuşş, uzun boylu deyince hatırlıyor herkes beni zaten heheheh :1:

canım hayırlı olsun çok sevindim doktoruna karar verebilmene. kesinlikle yüzyüze görüşmek çok önemli o anki hareketler davranışlar doktorun yaklaşımı çok etkiliyo zaten hassas bi konu insan ilgi alaka sorularınca yeternce tatminkar cevaplar bekliyor. artık sadece ameliyat günün kaldı inşallah çok memnun kalırsın ve bi ömür mutlu mesut kullanırsn cicişlerni :1:

cnmcm hayırlısı olsun inşallah..umarım en kısa zamanda ameliyat tarihini kesinleştirir ve güzel cicişlerine kavuşursun..:16:

kızlar çok tesekkür ederim..işh. hersey herkesin ve benim istediğim gibi olur gercekten...ayşegülcüm sen nasıl oldun daha iisin umarım:34:

kızlar çok tesekkür ederim..işh. hersey herkesin ve benim istediğim gibi olur gercekten...ayşegülcüm sen nasıl oldun daha iisin umarım:34:

Canim yazdiklarini cok dikkatli okudum, ve karar verdigine cok sevindim, yolun yarisi zaten karar vermek :)
peki cemil beyle hic baska bisey konusmadinizmi, meme protezi ile ilgili falan? Baska hastalrinin burunlarini göstermedimi?

Ya bende cemil beyi dusunuyodum, Caghan beylede görusmekte fayda var anlasilan.
Heyecanlandim bak simdi, bende yarin arayip randevu alsam!

aresya onecelıkle sevındım senın adına ıcıne sınen bır doktor bulman zaten en önemlisi.en kısa zamanda tarıhıne karar verırısın ınşallah

Canim yazdiklarini cok dikkatli okudum, ve karar verdigine cok sevindim, yolun yarisi zaten karar vermek :)
peki cemil beyle hic baska bisey konusmadinizmi, meme protezi ile ilgili falan? Baska hastalrinin burunlarini göstermedimi?

secbegen ben cemil beye amelıyat olucam.benım yanıtlayabılecegım bır soru olursa cevaplayabılırım :)

alt tarafı alsancak a gidip yarım saat görüşeceksin, ne kaybedersin tatlım :34: aresyaya da aynı şeyi söylemiştim, çok seviniyorum şimdi çağhan beye olacak diye :61:

Hayirlisi canim, heyecanlisindir cook :)
Nelere karar verdin kac cc? profil? kas alti?
Ve boyun kilogun kac?
hahah cok coru oldu

yok yok seve seve cevaplarım :)
boyum 1.68 kılom 51.
250 cc kas zarı altı olcak cnm yuksek profıl sanırım
ve evett cokk heycanlıyımm :)

mayacım canım seninde ameliyatına çok az kalmış...işh. ii haberlerini alcaz:16:

seçbeğencim tatlım cemil bey burun ve gögsümede baktı ikisi için toplam konuştuğumuz zaman okadardı malesef..hala mail bekliyorum ama o da yok..anlayamadım ..gününde değildi herhalde..:37:

alt tarafı alsancak a gidip yarım saat görüşeceksin, ne kaybedersin tatlım :34: aresyaya da aynı şeyi söylemiştim, çok seviniyorum şimdi çağhan beye olacak diye :61:

tatlım benim ...çok sağol...işh. benimkileride seninki gibi yapıcak doktorumuz...çok sabırsızlanıyorummm..ama içimde rahat sonuçta yaptığı çicişleri gördüm ve beğendim...papatyam kesi yeri konusunda galiba bende meme altına karar verdim...estetik dikiş sonuçta dimi ,benim sezaryan izim bi çizik gibi duruo zamanla o da öyle olur die düşünüyorum..o kadar da rahatsız etmez...senin kesi yeri nin durumu nasıl:44:

tatlım benim ...çok sağol...işh. benimkileride seninki gibi yapıcak doktorumuz...çok sabırsızlanıyorummm..ama içimde rahat sonuçta yaptığı çicişleri gördüm ve beğendim...papatyam kesi yeri konusunda galiba bende meme altına karar verdim...estetik dikiş sonuçta dimi ,benim sezaryan izim bi çizik gibi duruo zamanla o da öyle olur die düşünüyorum..o kadar da rahatsız etmez...senin kesi yeri nin durumu nasıl:44:

canım ben de çağhan beye giderken koltukaltı yaptırırım düşüncesi ile gitmiştim sonra meme altına karar verdim. gayet de memnunum. ince bir çizgi evet. biraz kahverengi etrafı ama gün geçtikçe rengi açılıyor, farkediyor. düşününce doktrun çalışması açısından da en uygun bölge

canım ben de çağhan beye giderken koltukaltı yaptırırım düşüncesi ile gitmiştim sonra meme altına karar verdim. gayet de memnunum. ince bir çizgi evet. biraz kahverengi etrafı ama gün geçtikçe rengi açılıyor, farkediyor. düşününce doktrun çalışması açısından da en uygun bölge

haklısın tatlım koltukaltı gözönünde bide gögüsaltı daha çabuk iileşiyormuş..rengiaçılır zamanla emin ol çünkü benim sezaryen izimin de rengi çok açıldı tenimin renginde desem abartmış olmam...sanki bi çalı çizmiş de sadece çizgisi kalmış gibi..:40:

resya cok tesekkur ederım..evet cok az kaldı ınsallah guzel olur hersey

içini rahat tut canım sen hersey güzel olcak.. sonuçta dahada güzelleşmek için yapıyoruz...:1:ilk önce sen anlatacaksın ameliyatını olup geleceksin sonra işh. ben... birlikte atlatıcaz dertleşicez...ağrılarımızdan şikayet edicez ama hepsi gecicek...:34:

içini rahat tut canım sen hersey güzel olcak.. sonuçta dahada güzelleşmek için yapıyoruz...:1:ilk önce sen anlatacaksın ameliyatını olup geleceksin sonra işh. ben... birlikte atlatıcaz dertleşicez...ağrılarımızdan şikayet edicez ama hepsi gecicek...:34:

evet cnm aynen öyle :) ben o ağrılara degecegine eminim.:)

Back
X