Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi Ptesi çağırdı ama içim içimi kemiriyor gebelik belirtilerim arttı ana öğünlerde sürekli kusuyorum mesela. Beta bir kere düzensiz artmışsa kesin dış gebelik ya da kimyasal mıdır? LÜTFEN FİKİR VE TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR
Kanamam beta çok düzgün arttığı dönemde sürüntü şeklinde 2-3 gün sürmüştü şuan neredeyse 1 haftadır kanamam yok. Betam son baktırdığımda 314 idi ondan 2.5 gün önce 203 idiGeçmiş olsun. Beta değerleriniz kaç? Kanamanız var mı?
Kanamam beta çok düzgün arttığı dönemde sürüntü şeklinde 2-3 gün sürmüştü şuan neredeyse 1 haftadır kanamam yok. Betam son baktırdığımda 314 idi ondan 2.5 gün önce 203 idi
Bir daha baktırmamı doktor yasakladı Ptesi vajinal ultrason ile bakacak sanırım. Perşembeden beri kan vermiyorum. Kimyasalda bir süre daha devam ediyor mu acaba gebelik belirtileriEn son baktıralı kaç gün oldu?
Bir daha baktırmamı doktor yasakladı Ptesi vajinal ultrason ile bakacak sanırım. Perşembeden beri kan vermiyorum. Kimyasalda bir süre daha devam ediyor mu acaba gebelik belirtileri
Ben de kimyasal geçirdim zamanında ama öyle gebelik belirtisi olacak bi durumum yoktu açıkçası. Beta 200lerde falandı hamile olduğumu bile bilmiyordum. Sizde belirti olduğuna göre belki ilerlemiştir gebeliğiniz? Belirtiler psikolojik olabilir mi acaba? Daha ortada kese bile yok mide bulantısı olmayabilir.
İki doktora gittim kız kardeşim ilki kadın olan kesin düşük dedi adetle atarsın dedi ordan ağlaya ağlaya çıktım başka bir özel hastaneye gittim o da henüz bişey demek için erken olduğunu söyledi ptesiye kadar test yapma artık dedi. Tabi ilk kadın doktoru heryere şikayet ettim baş hekim bile aradı yorumunuzu kaldırın diye ama ben o günden beri ağlıyorum annemin tansiyonu yükseldi artık gebe değilmişim gibi kendimi korumaz oldum falan en iyisi burada araştırayım dedim2 günde 1 %60 artış normal kabul ediliyor. Sizin 2 gün arayla öyle bir şey artmış doktorunuz nasıl kimyasal demiş anlam veremedim
Diğer hekimin dediği doğru. Farklı laboratuvarlarda bile farklı sonuç çıkabiliyor. Burdan bi arkadaşın da düzenli beta takibinde farklı lablarda artışın az olduğu bir gün olmuştu. Ama sonraki betalar patır patır olması gerektiği gibi artmıştı. Ha tabi kimyasal olur olmayabilir onu bilmiyorum ama bana göre artışınızda sıkıntı yok. Pazartesi kan verdiğinizde sonuç netleşirİki doktora gittim kız kardeşim ilki kadın olan kesin düşük dedi adetle atarsın dedi ordan ağlaya ağlaya çıktım başka bir özel hastaneye gittim o da henüz bişey demek için erken olduğunu söyledi ptesiye kadar test yapma artık dedi. Tabi ilk kadın doktoru heryere şikayet ettim baş hekim bile aradı yorumunuzu kaldırın diye ama ben o günden beri ağlıyorum annemin tansiyonu yükseldi artık gebe değilmişim gibi kendimi korumaz oldum falan en iyisi burada araştırayım dedim
Çok teşekkür ederim Hayırlısı olsun..Diğer hekimin dediği doğru. Farklı laboratuvarlarda bile farklı sonuç çıkabiliyor. Burdan bi arkadaşın da düzenli beta takibinde farklı lablarda artışın az olduğu bir gün olmuştu. Ama sonraki betalar patır patır olması gerektiği gibi artmıştı. Ha tabi kimyasal olur olmayabilir onu bilmiyorum ama bana göre artışınızda sıkıntı yok. Pazartesi kan verdiğinizde sonuç netleşir