- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 34
- Konu Sahibi Jane Bennet
-
Doktorum sutumun artmasi icin bans bir damla verdi. Ilac degil takviye. Bana cok faydasi oldu. O damla yaninda humanna anne cayi ve isirgan otu cayi ic dedi. Üçünüde ictim. Kısa sürede sütüm arttı.Sevgili hanımlar merhaba . Cuma günü zor bir doğum yaptım. Çocuğum sezaryenle oldu kilosu 3500 kg. Sorunum şu bugün sezaryen olalı 5 gün oldu. Dünden beri sütüm geliyor ama sıkıntılı bir şekilde. Sütüm geliyor, çamaşırım ıslanıyor ama memede süt yok. Nerden anlıyorum derseniz hem sağma makinesine süt gelmiyor hiç hem de çocuk memede bir süre sonra ağlıyor yavrum. Sütüm çok olsa aksın anlarım ama inanın hiç yok sütüm. Makineye bir iki damla süt geliyor ama sabah uyandığımda ustum ıslak oluyor. Olan az bir sutum de akıp gidiyor yavruma bir gr süt gelmiyor. Ne olur nasıl olacak bu durum böyle. Neden böyle oluyor bilen var mı?
Süt artıran tahin helvası bulgur pilavı lokum gibi şeyleri tüketin ilkden öyle az az geliyor sonra emzirdikce çoğalıyor sürekli emziren 1 saatte bir uyusuda emziren sarılık olmasın bebek emdikce süt gelir herkesin ilk başlarda 1 yemek kaşığı kadar geliyor zaten bebeğe aç ken o süt miktarı yeterli oluyor mide si daha ne ki onunSevgili hanımlar merhaba . Cuma günü zor bir doğum yaptım. Çocuğum sezaryenle oldu kilosu 3500 kg. Sorunum şu bugün sezaryen olalı 5 gün oldu. Dünden beri sütüm geliyor ama sıkıntılı bir şekilde. Sütüm geliyor, çamaşırım ıslanıyor ama memede süt yok. Nerden anlıyorum derseniz hem sağma makinesine süt gelmiyor hiç hem de çocuk memede bir süre sonra ağlıyor yavrum. Sütüm çok olsa aksın anlarım ama inanın hiç yok sütüm. Makineye bir iki damla süt geliyor ama sabah uyandığımda ustum ıslak oluyor. Olan az bir sutum de akıp gidiyor yavruma bir gr süt gelmiyor. Ne olur nasıl olacak bu durum böyle. Neden böyle oluyor bilen var mı?
Doğumunuz daha yeni üstelik sezeryan olmussunuz geçmiş olsun. Zamanla gelir sakin süt yok diye üzülüp strese girmeyin. Üzüntü stres sütü etkiliyor. Bol bol emzirin sütünüz olmasa da. Onun emmesi dokunması bile sütü artırır. Sağlıkla büyütün.Sevgili hanımlar merhaba . Cuma günü zor bir doğum yaptım. Çocuğum sezaryenle oldu kilosu 3500 kg. Sorunum şu bugün sezaryen olalı 5 gün oldu. Dünden beri sütüm geliyor ama sıkıntılı bir şekilde. Sütüm geliyor, çamaşırım ıslanıyor ama memede süt yok. Nerden anlıyorum derseniz hem sağma makinesine süt gelmiyor hiç hem de çocuk memede bir süre sonra ağlıyor yavrum. Sütüm çok olsa aksın anlarım ama inanın hiç yok sütüm. Makineye bir iki damla süt geliyor ama sabah uyandığımda ustum ıslak oluyor. Olan az bir sutum de akıp gidiyor yavruma bir gr süt gelmiyor. Ne olur nasıl olacak bu durum böyle. Neden böyle oluyor bilen var mı?
Sütün olup olmadığının kanıtı sağım değildir. Bebeğinizin ağlama nedeni gaz vb de olabilir. 5er dakika 5er dakika iki meme arasında gezdirin bebeğinizi. İlk zamanlar olduğun için göğüslerde alışkın değil süte, zamanla oturacaktır düzeni.Sevgili hanımlar merhaba . Cuma günü zor bir doğum yaptım. Çocuğum sezaryenle oldu kilosu 3500 kg. Sorunum şu bugün sezaryen olalı 5 gün oldu. Dünden beri sütüm geliyor ama sıkıntılı bir şekilde. Sütüm geliyor, çamaşırım ıslanıyor ama memede süt yok. Nerden anlıyorum derseniz hem sağma makinesine süt gelmiyor hiç hem de çocuk memede bir süre sonra ağlıyor yavrum. Sütüm çok olsa aksın anlarım ama inanın hiç yok sütüm. Makineye bir iki damla süt geliyor ama sabah uyandığımda ustum ıslak oluyor. Olan az bir sutum de akıp gidiyor yavruma bir gr süt gelmiyor. Ne olur nasıl olacak bu durum böyle. Neden böyle oluyor bilen var mı?
Ayrıca şu an bebeğinizin midesi kiraz kadar zatenSevgili hanımlar merhaba . Cuma günü zor bir doğum yaptım. Çocuğum sezaryenle oldu kilosu 3500 kg. Sorunum şu bugün sezaryen olalı 5 gün oldu. Dünden beri sütüm geliyor ama sıkıntılı bir şekilde. Sütüm geliyor, çamaşırım ıslanıyor ama memede süt yok. Nerden anlıyorum derseniz hem sağma makinesine süt gelmiyor hiç hem de çocuk memede bir süre sonra ağlıyor yavrum. Sütüm çok olsa aksın anlarım ama inanın hiç yok sütüm. Makineye bir iki damla süt geliyor ama sabah uyandığımda ustum ıslak oluyor. Olan az bir sutum de akıp gidiyor yavruma bir gr süt gelmiyor. Ne olur nasıl olacak bu durum böyle. Neden böyle oluyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?