Bebek ve çocuk giyim markası Carter’s ile UNICEF Türkiye Milli Komitesi, Akmerkez’de defile düzenledi.
UNICEF’in Türkiye’deki “Okul Öncesi Eğitim Projesi”ne destek sağlamak amacıyla gerçekleşen etkinlikte cemiyet, sanat ve basın dünyasından anneler, çocuklarıyla birlikte podyuma çıktı.
Carter’s Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özilhan Özkan’ın ev sahipliği yaptığı defilede podyuma çıkan isimler arasında Şeyla Ovadiya, Elif Gönlüm, Ece Doğulu, Etel Baler ve Yasemin Ergene de vardı.
Ben bu kadını hiç beğenmezdim rock'n coketa yakından görünce gözlerimi alamadım inanılmaz güzel bir kadın. Kızlarının yüzünü ilk defa gösteriyor sanırım onlar da çok tatlılarmış maşallah. Küçüğünün adı da ela diye biliyorum
Ya bu kadın ne kadar da değişmiş, Doktorlar zamanında güzel bulmuyordum. Ama annelik yaramış valla. Kızları da kendisiyle pek benzemiyor, ama çok güzel.
Bende cok severim kendisini.doktelar dizisinde çok doğal buluyordum o diİyide 40 kere izlemişimdir.kızlarınında masallahı var cok güEller babalarına benziyorlar sankı