Doktorlar Dizisinin Ela'sı Kızlarıyla Podyumda

aaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
265
65
Bebek ve çocuk giyim markası Carter’s ile UNICEF Türkiye Milli Komitesi, Akmerkez’de defile düzenledi.

UNICEF’in Türkiye’deki “Okul Öncesi Eğitim Projesi”ne destek sağlamak amacıyla gerçekleşen etkinlikte cemiyet, sanat ve basın dünyasından anneler, çocuklarıyla birlikte podyuma çıktı.
Carter’s Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özilhan Özkan’ın ev sahipliği yaptığı defilede podyuma çıkan isimler arasında Şeyla Ovadiya, Elif Gönlüm, Ece Doğulu, Etel Baler ve Yasemin Ergene de vardı.

Kız Çocuk Sahibi Olmak İçin Neler Yenmeli? Tıklayınız

Doktorlar dizisinin Ela’sı şimdi Nerelerde, Ne Yapıyor? Tıklayınız

Maşallah kendi de kızları da çok güzel.

Yasemin Ergene çok çok güzel bir kadın 2 tane doğurmuş maşallah aynı fizikte

kızlarına da maşallah ama ona hiç benzemiyorlar ikisi de civciv gibi sarı

Ben de çok beğeniyorum, keşke tekrar ekranlara dönse.. Fiziği de on numara..

MaşAllah barekAllah :) limon gibiler :)

nasıl bu kadar sarı olmuş çocuklar yaa alman gibi

Ben bu kadını hiç beğenmezdim rock'n coketa yakından görünce gözlerimi alamadım inanılmaz güzel bir kadın. Kızlarının yüzünü ilk defa gösteriyor sanırım onlar da çok tatlılarmış maşallah. Küçüğünün adı da ela diye biliyorum

Ya bu kadın ne kadar da değişmiş, Doktorlar zamanında güzel bulmuyordum. Ama annelik yaramış valla. Kızları da kendisiyle pek benzemiyor, ama çok güzel.

Bu kadınıda zamanında Kutsiyle eşleştiren yapımcı kör olmuştur. Güzelliğe bak

Babaları sarışın sanırım çünkü Yasemin'e hiç benzememiş çocuklar. Bu arada formunu korumuş helal olsun.

Bende cok severim kendisini.doktelar dizisinde çok doğal buluyordum o diİyide 40 kere izlemişimdir.kızlarınında masallahı var cok güEller babalarına benziyorlar sankı

Maşallah çok tatlı kızları ya kendisi de çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…