Sen yine şükret ben katil olacaktım canım yaaaa...
Trabzon numune diş acile gittim saat 11 de halimi görenler acıdı o derece elim yanağımda ağlıyorum ... Bi doktor burda dedi görevli kapıyı tıklatti acil vaka var dedi hanımefendi elinin tersini sallayıp bakmadan ile bakamam dedi kapattırdi kapıyı... Öğle tatiline girecekler dediler daha saat 11 olmasına rağmen... Bekle bekle... Güvenlik acıdı halime eşim bir yandan bir doktor arıyor yok... Temizlik görevlisi yaklaştı başhekim beni sever bacim hemen gidip geleyim dedi... Gitti peşine irî yarı kelli fellı doktor geldi peşine girelim dedik çıkın dışarı dedi çıktık... Ağlıyorum hala... 10dk geçti tık yok... Kapıyı çaldık girelim diye önlüğümu giyeceğim çıkın dedi çıktık... 5 dk sonra kapı açıldı girelim dedik hemşirm yok çıkın dedi... Lâ havle 25dk bekledik hemşire geldi saat oldu öğleden sonra 2... Adam eldivenleri giydi ağzınızı açın dedi sadece 3- 4 sn elleri eldivenli havada inceleme bile yok! Baktı hemşireye baktı reçete yazalım dedi, agumentin majezik kullan gel çekecz dedi...
Ya bi incele bir film çek bir kök yokla, herşeyi geçtim yüzüme bakda bir geçmiş olsun moduna gir ... Nerdeee... Üstelik amoksisılin gurubu ilaç asla kullanamiyorum dememe rağmen bana net olarak işinize gelirse!! Diyerek bu cümle ile tepki verdi... Çıktım sinirle... Eşimi zaten dışarı çıkarmıştı beni o halde görünce iyice sinir oldu güvenlik zor sakinleştirdi bizi... Buyur işte... Buna ne demeli!!!!