doktora yeterliliğe girmiş yada girecek olan arkadaşlar varmı???

evet tatlım cuma herşeyi rafa kaldırıp,gideceğim tatilime :)
birde bir karar verdim,sorunları çok fazla kafama takmamaya ve herşeyi akışına bırakmaya karar verdim,çünkü ne kadar üzülürsen üzül,ne kadar çözüm düşünürsen düşün, yine hayat istediği şekilde devam ediyor:) o yüzden mümkün olduğunca kendimi önemseyeceğim,sporumu yapacağım,geri döndüğümde bronz bir ten,fit bir vücut olucak :))
inş. bakalım seneyede evlilik için koşturacağız,zaman hızla geçiyor bakalım..
sende o sırada bebeişini büyütmeye uğraşıyor olacaksın :)

harika bir tatil geçirirsin inşallah. hiç birşey düşünme kafanı boşalt. tek derdin ne yesem, ne içsem, hangi bikiniyi giysem olsun. sorunların içinden kesinlikle düşünerek ve kendini çözerek çıkamazssın. aynen öyle, akışa bırak. belki de akışa bırakıp dışardan bakınca daha kolay çözüleceğini göreceksin. sorunlar biz nefes aldığımız sürece var olacak. bugün tez, evlilik stresi, seneye evlilik hazırlığı, sonra düzen kurma, sonra aileler, sonra bebek, sonrasında çocukların sorunları vs... aaaaaaa bi bakmışsın ömür geçmiş geride sadece endişeler, kaygılar ve yapamadığın keşkeler. gençliğinin tadını çıkart hatta bekarlığının... sonrasında sorumluluklar artacak nasılsa. ailenle bol bol zaman geçir, tatilde dinlen, eğlen, ertelediğin şeyleri yap:) sorunlardan uzak dur. hatta ben artık sorununu anlatanı bile dinlemiyorum... nasılsa şimdi bana 2 saat sonra ayşeye anlatacak. insanlar sürekli şikayet halinde olmaktan keyif alıyorlar inan:) şu hayatta senden daha fazla seni düşünen yok. o nedenle "ben en iyisine layığım" de ve kendini şu tatille ödüllendir:)

ay hayırlısıyla canım senye sen evlensen, ben de bebeğimi sağlıkla kucağıma alsam:) elimde olsa eve ultrason cihazı alıp sürekli miniği izlemek istiyorum:) paranoyalarım artıyor, iyi mi nasıl acaba diye:) sonra Allah'a emanet diyorum ve elimden geldiğince iyi şeyler düünüyorum:) dedim ya paranoyalarımın sonu yok benim de

ayy çok güldüm inan :)) valla param olsa sana hemen bir ultrason ciazı alırdım, ama eminimki insan çok sabırsızlanır,bir an önce bebeğine kavuşmak ister, tahmin edebiliyorum...sende nasıl doğum yaptıklarını anlatan insanları dinleme,ben 2 3 kere dinleme gafletinde bulundum şimdi korkuyorum mesela :) ama benimde bebeğim olacak olsa zaten sabırsız olan ben, iyice çatlardım merakten :) ama o seninle güvende merak etme,zaten yediğine,içtiğine dikkat ediyorsan gerisi hikaye o kadar farklı ki bir bebeğin gelişimi,o kadar sağlam bir yapı var hiç aklına kötü şeyleri getirme..

birkaç arkım var dertleştiğim, onun haricinde çok kimseyle paylaşmamaya çalışırım,ama eskiye nazaran inan hiçbirşeyi anlatmıyor olabilirim.bazen büyüklerime danışmak durumunda olduğum oluyor,birde insan anlatınca rahatlıyor...önemli olan karşındakinin kötü niyetli olmaması..

bugün kendimi yine deneylere verdim,irşeyleri düşünmemek için güzel kaçış...inş.hayatımızı tam olarak şekillendirdiğimizde,valla işim gücüm gezmek olacak :) birde şu doktoram bitse ancak o zaman rahatlarım biraz.. evlilik hazırlıklarınıda anlatırım inş. o günlere geleyim de :)

10 dakikada 1 msj atabiliyormuşum meğersem:)nasıl gidiyor deney çalışmaların? en güzeli insanın kendini ilime irfana adaması bu durumlarda. son 2 günün kaldı valizini hazırlamaya başlamışsındır umarım... bazı konuları büyüklere danışmak daha faydalı olabiliyor. aslında seni en iyi tanıyan kişiyle konuşmak desem daha doğru olur. tabii büyüklerin de tecrübesini yabana atmamak lazım

başlanmış şey bitmiş sayılırmış sen tez yazmaya başla bak nasıl bitecek hemencecik:) tatil dönüşü dinlenmiş, pozitif bir insan bekliyorum.

ben hep valiz kapıda yaşadığım için, göçme kuşlar gibi artık valiz hazırlamak benim için çocuk oyuncağı :)
şimdi nişanlımın ailesinden birinin daha hastalık hbrini duydum valla... inş. işler düzelsin,işte o zmn pozitif olacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…