harika bir tatil geçirirsin inşallah. hiç birşey düşünme kafanı boşalt. tek derdin ne yesem, ne içsem, hangi bikiniyi giysem olsun. sorunların içinden kesinlikle düşünerek ve kendini çözerek çıkamazssın. aynen öyle, akışa bırak. belki de akışa bırakıp dışardan bakınca daha kolay çözüleceğini göreceksin. sorunlar biz nefes aldığımız sürece var olacak. bugün tez, evlilik stresi, seneye evlilik hazırlığı, sonra düzen kurma, sonra aileler, sonra bebek, sonrasında çocukların sorunları vs... aaaaaaa bi bakmışsın ömür geçmiş geride sadece endişeler, kaygılar ve yapamadığın keşkeler. gençliğinin tadını çıkart hatta bekarlığının... sonrasında sorumluluklar artacak nasılsa. ailenle bol bol zaman geçir, tatilde dinlen, eğlen, ertelediğin şeyleri yap:) sorunlardan uzak dur. hatta ben artık sorununu anlatanı bile dinlemiyorum... nasılsa şimdi bana 2 saat sonra ayşeye anlatacak. insanlar sürekli şikayet halinde olmaktan keyif alıyorlar inan:) şu hayatta senden daha fazla seni düşünen yok. o nedenle "ben en iyisine layığım" de ve kendini şu tatille ödüllendir:)
ay hayırlısıyla canım senye sen evlensen, ben de bebeğimi sağlıkla kucağıma alsam:) elimde olsa eve ultrason cihazı alıp sürekli miniği izlemek istiyorum:) paranoyalarım artıyor, iyi mi nasıl acaba diye:) sonra Allah'a emanet diyorum ve elimden geldiğince iyi şeyler düünüyorum:) dedim ya paranoyalarımın sonu yok benim de