• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora sorulmasi gerekenler

Zuyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
132
11
38
- Yurtdışı
Merhaba kizlar

Yakinda doktor beyle randevum var ;) eminimki doktorun karsisinda oturunca aklima soracak bisey gelmez hepsi ucar gider 😳
Simdi düsündüm tasindim bir liste yapayim sorulari yazayim ✏📓

Bana yardimci olurmusinuz ??
Doktora hangi sorulari sormaliyim ??

Meme protezi konusunda büyüklüğün sende nesil duracagini iyice sor.nazil bir büyüklük istiyorsun bilmiyorum ama iyice sor.

Meme protezi konusunda büyüklüğün sende nesil duracagini iyice sor.nazil bir büyüklük istiyorsun bilmiyorum ama iyice sor.

Cevabin icin tesekkürler canim.
2 cocuktan sonra sönmüs balon gibi gögüslerim :( tabi simdiki hayalim üstü dolgun büyük mememislerim olmasi. söyle lömbür lömbür üsten tassin :) yuvarlak bir silikon düsünüyorum.

büyük ve dolgun istiyorumda fazlada sisman görükmek istemiyorum boyum 1.60 suanki kg 59 :)

Cevabin icin tesekkürler canim.
2 cocuktan sonra sönmüs balon gibi gögüslerim :( tabi simdiki hayalim üstü dolgun büyük mememislerim olmasi. söyle lömbür lömbür üsten tassin :) yuvarlak bir silikon düsünüyorum.

büyük ve dolgun istiyorumda fazlada sisman görükmek istemiyorum boyum 1.60 suanki kg 59 :)

daha önce meme dokun varmıydı?meme altı ve meme üstü ölçünü yazarmısın?dolgun bir meme istiyorsan 350 den aşağı düşme bence.benim boyum 163 kilom şu an 56 oldu.2 kilo aldım yaz boyu.275 cc yuvarlak takıldı.küçükler.
büyük mememlerin kilolu gösterdiği bir gerçek.ama şimdiye kadar yaptıranlar içinde ,fotolarını gördüğüm arkadaşlarda hiçte kilolu görünmüyorlar.

Back