doktora ne zaman gitmeliyim

ozlemqqq

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
101
12
36
kızlar ben bugün adet oldum ve enkısa sürede bebk sahibi olmak istiyorum hiç doktora gitmedim adetin kaçıncı günü gitmeliyim ...........

kızlar ben bugün adet oldum ve enkısa sürede bebk sahibi olmak istiyorum hiç doktora gitmedim adetin kaçıncı günü gitmeliyim ...........

canım ben ilk gittiğimde adetli değildim ,,doktorum beni muayene etti alttan ultrasonla baktı ve adetimin 3. günü gelmemi söyledi hormon tahlilleri içina.s..allahım yardımcın olsun,,tez zamanda hayırlısıyla hamiş olursun inşallah....:1hug::1hug:

kızlar ben bugün adet oldum ve enkısa sürede bebk sahibi olmak istiyorum hiç doktora gitmedim adetin kaçıncı günü gitmeliyim ...........[/QUOTE merhabalar; adetin bittikten sora dr. en kısa zamanda git bence. vakit kaybetme. dr. un verdiği doğrultuda, bazı testler uygulanacak. her şeyin normal olup olmadığına bakılacak.sorun varsa(işallah yoktur) ona göre bi yol izlicek. mesela bazı testler reglinin 2. veya 3. günü yapılıyor.o yüzden testleri doktor belirlediğinden önce sadece muayene olacak adet bittikten sora hemen git. şimdiden hayırlı olsun canım benim....

canım sen daha yenisin sanırım .
adetin 3.günü dr gidiyorsun........
tedavi süüreci testler zaten o günden itibaren başlıyor........
hemen git dr..

benim dr bana insaflı davrandı.ilk gittiğimde adetin 12.günü gel dedi. yumurtlamama ve çapına bakmak için. ama malesef ilk gittiğimde yumurtlama olmadı. testler yapıldı ilaçlar kullandım şimdi yumurtluyorum. hep 12 günü ve 14 günü gidiyorum. ama ilk tedaviye başlamak için 12.günü gittim.

canim ya doktora git istersen ama yani boyle defalarca denedin de olmadi mi? eger ilk denemelerinse doktora gerek yok bence. istersen folik asit kullanmaya baslayabilirsin. bildigim kadariyla 1 sene denediysen ve olmadiysa ya da 3 defa ust uste dusuk yaptiysan doktor olaya mudahale ediyor. yani sadece genel kontrol icin gidersen gidersin sanirim su anda.

X