Çocuk Hastalıkları doktora götürmelimiyim..yardımmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zehram_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
87
4
98
42
Kayseri
herkese selam. kızım 7 aylık. belirli aralıklarla titriyormuş gibi başını sallıyor.çok belirgin değil. istem dışı yapıyor belli.bazen hiç yapmıyor bazen sürekli. insan üşüyünce titrer ya aynı öyle.korkmaya başladım.sizce doktora götürmelimiyim..teşekkürler..

İçin rahat etsin götür tabi herhangi bir sorun olduğundan değil bebekler bazen yapabiliyor bu tür hareketler bizlerde korkup şaşırıyoruz.

Zehram 26 benim kizimda one arkaya salliyo basini ara ara,,benim kizim beni tedirgin etcek biseyler her zaman buluyo her hafta yeni biseyler buluyo ve beni deli ediyo,,ve ben her seferinde doktorunu arayip soruyorum arkadaslarim cocuklari hastalik icin ariyolar doktorlarini ben hep bu ve bu gibi seyler icin ariyorum,,doktorum kendini kesfetmeyi cok seviyo,,cok merakli,,cabuk ogrenen bi cocuk dedi ben psikologlada gorustum..kadin nerdeyse beni hasta zannetti guldu,,haklida ben cok pirpirikliyim galiba..bebegin hareketli gosterilen seyleri cabuk tekrarlayan bi bebekmi merak ettim sevgiler

çok hareketli bir bebek. sürekli ilgi istiyor.hiç tek başına kalmak istemiyor.bizden görüp mü öğrendi bilemiyorum ama istem dışı yaptığı belli.bilinçli yapsa anlarım herhalde.sürekli gözüm üstünde.genelde uykudan uyanınca yapıyor.teşekkürler.

benim kizim 8 aylik inan 6 aylikti bi basladik her hafta yeni seyler buluyo,bi gun isaret parmagini orta parmagina doluyo biberonunu bile oyle icmeye calisiyo.bi gun gozlerini kirpiyo,dudaklarini iceri dogru buzuyo vs vs.. birini unutuyo birine basliyo ve ben doktoru her seferinde bu sefer bi problem var istem disi yapiyo diye rahatsiz ediyorum,,kadin bikti benden,en sonunda da uzman birine gosterdim cok normal oldugunu soyledi.bana videolar izletti,gercekten bebekler bu kadar cok seyi nerden ogrenip nasil yapiyolar diye hayret ettim,,cok uzun zamandir devam ediyosa yani uc dort ay olmussa icinin rahat etmesi icin gotur derim doktora ama bi kac haftadir varsa problem fazla durma ustunde bekle biraz,titremeye basladigini hissettigin anda kucagina alip saril op,dikkatini dagit belki korkudanda yapiyo olabilir..yanliz kalmayi sevmiyomus.uzme kendini .umarim yardimci olabilmisimdir, gorusuruz tekrar,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…