• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doktora gorunmeden Folbiol tavsiye ile icilirmi icilirse etkisi yada yan etkisi olrmu arkadaslar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elmalina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
5
15
3
33
Rica etsem tecrubesi olan varsa yazarmisiniz tavsiye uzerine doktor vermeden ictim 2gun ama vitaminmis oyuzden kotu bisey olmadi sonra biraktm. Yorumlarinizi bekliyorum..

Gebelik düşünmeye başladığın an kullanman gereken bır ılac. Hatta gebelıgın 3 ay oncesınden başlatıyor doktorlar.
Gebelıgın ılk 3 ayında da kullanılacak bır ılac.
Hamılelık gıbı bır dusuncenız varsa kullanabılırısnız.

Bence sakıncası olmaz. Folik asiti gebe kalmak isteyen herkes, herkese tavsiye ediyor zaten :)

Gebelik düşünmeye başladığın an kullanman gereken bır ılac. Hatta gebelıgın 3 ay oncesınden başlatıyor doktorlar.
Gebelıgın ılk 3 ayında da kullanılacak bır ılac.
Hamılelık gıbı bır dusuncenız varsa kullanabılırısnız.
Teşekkür ederim

Rica etsem tecrubesi olan varsa yazarmisiniz tavsiye uzerine doktor vermeden ictim 2gun ama vitaminmis oyuzden kotu bisey olmadi sonra biraktm. Yorumlarinizi bekliyorum..
Folbiol degil de baska marka dusunebilirsin .

Merhaba ben gebelikten bir kaç ay önce başladım. 25. haftalık hamileyim hala kullanıyorum. Ben epilepsi hastası olduğum için hamileliğim boyunca kullanacağım folbiol. Tahlillerimde folbiol üst sınırın bile üstünde çıktı. Fakat araştırmalarıma göre ve doktoruma göre folik asit fazlalığının bir zararı yokmuş.

Demem o ki; hamilelikten önce ve hamileliğin ilk 3 ayı zaten kullanılıyor. Kan değerlerinizde fazla çıksa bile problem olmaz.

Bana doktor herhangi bir folik asit alıp başlayabilirsiniz dedi eczacı folbiol verdi daha sonra gittiğim doktor folbiol un ağır bir ilaç oldugunu yarım içmem gerektiğini söyledi

Back