- 12 Şubat 2019
- 61
- 9
- 1
- Konu Sahibi SiyamKedisii
Merhaba, doktora görünmeden hastaneden beta hcg bakılıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora görünmeden yaptırmak güvenilir midir peki?Merhaba Evet özel hastane de oluyor. Ama belki devlette de oluyordur
Teşekkür ederim :)Devlette kadın Doğumdan randevu almanız gerekli acilden bakmıyorlar bir ton laf sokuyorlar.
Özel Acilden veya sağlık ocağından verebilirsiniz ama.
Hangi yönden güvenli mi.Doktora görünmeden yaptırmak güvenilir midir peki?
Hepsi öyle değildir bence .Özelde direkt yaptırabilirsin dr muayeneye gerek olmadan. Devlette ve aıle hekımlıklerı hep mırın kırın. Istıyorlar ki son bir sene falan adet görmemiş ol. Ben hep yalan atıp yaptırıyodum 15gün günüm geçti diyeınsanı yalana sevkedıyolar ya. Sankı kendılerı bakacak kandakı b-hcgyi
![]()
Benım ıkı aıle hekımım de ayy bekleyelım on güne olmazsan yaparım dıye dıye hep özele gittim hamıle kalmadan once baya bı tepkımı bellı etmıstım testi yapmanız kaç dakıkanızı alıyor dr hanım mesainizden çalmayayım dıye sımdı baska dr gelmıs ben gebe kaldıktan sonraHepsi öyle değildir bence .
Sağlık ocağına gidip direk gebelik testi yaptım pozitif çıktı kesinleştirmek isteiyorum dedim tamam hemen ebeye git kan ver dedi .
Bu kadat birde site verdi sonucuna burdan bakarsın dedi ..
Kadın mı aile hekimin ?Benım ıkı aıle hekımım de ayy bekleyelım on güne olmazsan yaparım dıye dıye hep özele gittim hamıle kalmadan once baya bı tepkımı bellı etmıstım testi yapmanız kaç dakıkanızı alıyor dr hanım mesainizden çalmayayım dıye sımdı baska dr gelmıs ben gebe kaldıktan sonrahele devlet acilleri aman yarabbi bi ilaç için test yaptırmak ıstedım devlet bız ve bızım gıbıler yuzunden kemer sıkma polıtıkasına gidiyormus
sanırsın hastanenın tum mühimmatını tüm proflarını bana kan testi yapsın diye mesai yazmıslar
![]()
Kaydımı aldırmadan önceki kadındı evet sımdı hem erkek hem kadın var hangısı yoksa bırı dıgerının yerıne hızmet verıyorKadın mı aile hekimin ?
Benımki erkek pek sorgulamadı .Kaydımı aldırmadan önceki kadındı evet sımdı hem erkek hem kadın var hangısı yoksa bırı dıgerının yerıne hızmet verıyor
Bide ben ıkı gune bır artıs ıcın takıp ıstesem valla kaydımı sıler kadınBenımki erkek pek sorgulamadı .
Hatta eşim idrar testi pozitif kesin bebek vardır demi dedi .
Oda kandan sonra kesin diyebilirz bi bakalım dedi ..
Demekki kıl doktorlardan
Kadın doğum doktorum iki günde bir artışa bakmak istiyor deseniz bile mi ?Bide ben ıkı gune bır artıs ıcın takıp ıstesem valla kaydımı sıler kadın![]()
Ay benim aile hekimimde cok kıl bi adam tahlil yaptircaktim idrarda pozitif gordun mu, gunun gecti mi diye sorulari sıralıyor bende yalanla görüyorum işimi mecburenBide ben ıkı gune bır artıs ıcın takıp ıstesem valla kaydımı sıler kadın![]()
Hiç cüret edip sormadım ama ondada mırın kırın eder tahmınımceKadın doğum doktorum iki günde bir artışa bakmak istiyor deseniz bile mi ?
Bana da haddinden fazla yazmış ilacı kullanmana gerek yok artık dedıkten sonra elimde kalan 1kutu ilaç var artık tarihi geçmezse ikinci gebelikte içerimAy benim aile hekimimde cok kıl bi adam tahlil yaptircaktim idrarda pozitif gordun mu, gunun gecti mi diye sorulari sıralıyor bende yalanla görüyorum işimi mecburen
SiyamKedisii sen hala adet olmadın mı?