• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora görünmeden beta hcg baktırılıyor mu?

Devlette kadın Doğumdan randevu almanız gerekli acilden bakmıyorlar bir ton laf sokuyorlar.
Özel Acilden veya sağlık ocağından verebilirsiniz ama.

Özelde direkt yaptırabilirsin dr muayeneye gerek olmadan. Devlette ve aıle hekımlıklerı hep mırın kırın. Istıyorlar ki son bir sene falan adet görmemiş ol. Ben hep yalan atıp yaptırıyodum 15gün günüm geçti diye:deli:ınsanı yalana sevkedıyolar ya. Sankı kendılerı bakacak kandakı b-hcgyiEn Büyük KK

Sağlık ocağına git gebelik şüphem var de kan testi yaparlar .
İki günde bir artışını kontrol edersen sağlıklımı sağlıksız mı öğrenebilirsin .

Özelde direkt yaptırabilirsin dr muayeneye gerek olmadan. Devlette ve aıle hekımlıklerı hep mırın kırın. Istıyorlar ki son bir sene falan adet görmemiş ol. Ben hep yalan atıp yaptırıyodum 15gün günüm geçti diye:deli:ınsanı yalana sevkedıyolar ya. Sankı kendılerı bakacak kandakı b-hcgyiEn Büyük KK
Hepsi öyle değildir bence .
Sağlık ocağına gidip direk gebelik testi yaptım pozitif çıktı kesinleştirmek isteiyorum dedim tamam hemen ebeye git kan ver dedi .
Bu kadat birde site verdi sonucuna burdan bakarsın dedi ..

Keşke acilleri böyle şeylerle meşgul etmesek .

Adı üstünde ACİL .
Gebelik öğrenmek acil bir durum değil .

Hepsi öyle değildir bence .
Sağlık ocağına gidip direk gebelik testi yaptım pozitif çıktı kesinleştirmek isteiyorum dedim tamam hemen ebeye git kan ver dedi .
Bu kadat birde site verdi sonucuna burdan bakarsın dedi ..
Benım ıkı aıle hekımım de ayy bekleyelım on güne olmazsan yaparım dıye dıye hep özele gittim hamıle kalmadan once baya bı tepkımı bellı etmıstım testi yapmanız kaç dakıkanızı alıyor dr hanım mesainizden çalmayayım dıye sımdı baska dr gelmıs ben gebe kaldıktan sonraEn Büyük KKhele devlet acilleri aman yarabbi bi ilaç için test yaptırmak ıstedım devlet bız ve bızım gıbıler yuzunden kemer sıkma polıtıkasına gidiyormus:sinirli:sanırsın hastanenın tum mühimmatını tüm proflarını bana kan testi yapsın diye mesai yazmıslar:KK53::KK53:
Ayrıca öylesine gidip acili mesgul etmedim yanı o hapı gebeyken asla ıcmemem gerektıgı ıcın gıttım

Benım ıkı aıle hekımım de ayy bekleyelım on güne olmazsan yaparım dıye dıye hep özele gittim hamıle kalmadan once baya bı tepkımı bellı etmıstım testi yapmanız kaç dakıkanızı alıyor dr hanım mesainizden çalmayayım dıye sımdı baska dr gelmıs ben gebe kaldıktan sonraEn Büyük KKhele devlet acilleri aman yarabbi bi ilaç için test yaptırmak ıstedım devlet bız ve bızım gıbıler yuzunden kemer sıkma polıtıkasına gidiyormus:sinirli:sanırsın hastanenın tum mühimmatını tüm proflarını bana kan testi yapsın diye mesai yazmıslar:KK53::KK53:
Kadın mı aile hekimin ?

Kaydımı aldırmadan önceki kadındı evet sımdı hem erkek hem kadın var hangısı yoksa bırı dıgerının yerıne hızmet verıyor
Benımki erkek pek sorgulamadı .
Hatta eşim idrar testi pozitif kesin bebek vardır demi dedi .
Oda kandan sonra kesin diyebilirz bi bakalım dedi ..

Demekki kıl doktorlardan

Benımki erkek pek sorgulamadı .
Hatta eşim idrar testi pozitif kesin bebek vardır demi dedi .
Oda kandan sonra kesin diyebilirz bi bakalım dedi ..

Demekki kıl doktorlardan
Bide ben ıkı gune bır artıs ıcın takıp ıstesem valla kaydımı sıler kadın:deli:

• Beğen
Reactions: H E
Bide ben ıkı gune bır artıs ıcın takıp ıstesem valla kaydımı sıler kadın:deli:
Ay benim aile hekimimde cok kıl bi adam tahlil yaptircaktim idrarda pozitif gordun mu, gunun gecti mi diye sorulari sıralıyor bende yalanla görüyorum işimi mecburen:KK12:

SiyamKedisii SiyamKedisii sen hala adet olmadın mı?

Ay benim aile hekimimde cok kıl bi adam tahlil yaptircaktim idrarda pozitif gordun mu, gunun gecti mi diye sorulari sıralıyor bende yalanla görüyorum işimi mecburen:KK12:

SiyamKedisii SiyamKedisii sen hala adet olmadın mı?
Bana da haddinden fazla yazmış ilacı kullanmana gerek yok artık dedıkten sonra elimde kalan 1kutu ilaç var artık tarihi geçmezse ikinci gebelikte içerim:anneadayı::KK53::KK53:

Eklentiler

• IMG_20190227_162002.jpg
    IMG_20190227_162002.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 83
Back