- 27 Aralık 2019
- 14
- 6
- 29
-
- Konu Sahibi Birsevdamisin0000
Folik asit başladım gebelikten öncede kullanmıştım 3 ay ordan biliyorumEn azından sağlık ocağına gidin folik asit de başlamanız lazım
Evet bende onları gördüm o yüzden kararsız kaldım aslındaKan tahlili yaptırıp ikin gün arayla sağlıklı gebelik olup olmadığından emin olmalısın. Dış gebelik vs. Olmasın Allah korusun. Sonra her şey normalse gerek duydukça ve doktorunuzla belirlediğiniz aralıklarla gidersiniz. Instagramda filan takip ettiğim doktorlar ilk ve son haftalar çok önemli dikkat edilmeli diyor.Hayırlı olsun.
Kararsiz kalma kanları yaptır ortam o kadar sıkıntılı değilken bence. Dış gebelik çok tehlikeli.Evet bende onları gördüm o yüzden kararsız kaldım aslında
Canım zaten başta hiç bir şey yapmıyorlar gitmesinde olurHanımlar merhaba 3 gün önce evde idrar testim pozitif çıktı çok şükür. Ama bu ara korona dan dolayı evdeyiz ve dışarı çıkmak istemiyorum. Kan testi ve muayene yi 2 3 hafta ertelesem bir sıkıntı olur mu?
Teşekkürler 15 20 gün kadar dayanmaya karar verdim o zaman 8 haftalık oluyor inşallah bir sıkıntı çıkmazCanım zaten başta hiç bir şey yapmıyorlar gitmesinde olur
Fakat 7. Haftada falan gitmeni öneririm her ihtimale karşı dış gebelik veya boş gebelikse sana zarar verebilir çünkü inş sağlıkla ilerler gebeliğin
Aynı şey benim de naina geldi. Doktoruma sordum. 10 gün daha bekle kese oluşsun. Öyle git dedi.Hanımlar merhaba 3 gün önce evde idrar testim pozitif çıktı çok şükür. Ama bu ara korona dan dolayı evdeyiz ve dışarı çıkmak istemiyorum. Kan testi ve muayene yi 2 3 hafta ertelesem bir sıkıntı olur mu?
Teşekkürler cevabınıziçinAynı şey benim de naina geldi. Doktoruma sordum. 10 gün daha bekle kese oluşsun. Öyle git dedi.
Dayanmak zorunda kalıyor insan hele de korona dan ölen anne bebeği görünce7.haftadan once gitmene gerek yok ama nasil dayanirsin bilemem
Yapacak birsey yok hayat devam ediyor. Gitmeniz gerekince gidiceksiniz ama ozel hastaneleri secinDayanmak zorunda kalıyor insan hele de korona dan ölen anne bebeği görünce(