Doktora gitmesem ne olur?

Birsevdamisin0000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
14
6
29
Hanımlar merhaba 3 gün önce evde idrar testim pozitif çıktı çok şükür. Ama bu ara korona dan dolayı evdeyiz ve dışarı çıkmak istemiyorum. Kan testi ve muayene yi 2 3 hafta ertelesem bir sıkıntı olur mu?

Kan tahlili yaptırıp ikin gün arayla sağlıklı gebelik olup olmadığından emin olmalısın. Dış gebelik vs. Olmasın Allah korusun. Sonra her şey normalse gerek duydukça ve doktorunuzla belirlediğiniz aralıklarla gidersiniz. Instagramda filan takip ettiğim doktorlar ilk ve son haftalar çok önemli dikkat edilmeli diyor. Hayırlı olsun.

En azından sağlık ocağına gidin folik asit de başlamanız lazım

Evet bende onları gördüm o yüzden kararsız kaldım aslında

Canım zaten başta hiç bir şey yapmıyorlar gitmesinde olur
Fakat 7. Haftada falan gitmeni öneririm her ihtimale karşı dış gebelik veya boş gebelikse sana zarar verebilir çünkü inş sağlıkla ilerler gebeliğin

Teşekkürler 15 20 gün kadar dayanmaya karar verdim o zaman 8 haftalık oluyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Aynı şey benim de naina geldi. Doktoruma sordum. 10 gün daha bekle kese oluşsun. Öyle git dedi.

Ayyy bende aynı durumdayım. Pazartesi eşimle birlikte özel hastaneye direk gidip kan vermeyi düşünüyorum sonrasında bir de çarşambaya kan vermeye giderim herhalde. Ama muayene konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. Sağlık ocağında ki hemşireye de Bilgi vermek lazım. Mahvetti bu korona bizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…