• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gitmelimiyim

SevdimSeviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
93
0
296
Belçika
Bilenler bilir belki, gecenlerde bi konu acmistim geciken adetim ve negatif testlerim diye.. Maalesef durum deismedii henuz adet olmadimm 1 hafta geciktim gecen aya bakarak.. ve yeni olarakta akintilarim basladi.. Onceden hic bukdr olmazdi, afedersiniz ic camasirim islanio yeni basladi bu durum.. Sizce normalmidir yoksa bi doktora gorunmeliyim ?

bendede aynı durum söz konusu malesef neredeyse 20 gün geciken adetlerim
aşırı akıntılarım vede düzensiz mi düzensiz adet döngüm
doğum kontrol hapına başladım umarım faydası olur..
zira bebek istiyorum..
bence bir doktora görünün sizde geciken adetlerin altında türlü hastalıklar olabilir allah korusun.

Bilenler bilir belki, gecenlerde bi konu acmistim geciken adetim ve negatif testlerim diye.. Maalesef durum deismedii henuz adet olmadimm 1 hafta geciktim gecen aya bakarak.. ve yeni olarakta akintilarim basladi.. Onceden hic bukdr olmazdi, afedersiniz ic camasirim islanio yeni basladi bu durum.. Sizce normalmidir yoksa bi doktora gorunmeliyim ?

merhaba.normal edet döngüsü olanlarda adet geçikmesi normal bir durum değil,hamilelik belirtilerinde akıntı da oluyordu bildiğim kadarıyla.ama tam emin olmak için en güveniliri kan testiymiş.yumurtalıklarınızla ilgi veya başka sorunlar da olabilir en güzeli mümkünse doktora gidin içiniz rahat olsun.

bendede aynı durum söz konusu malesef neredeyse 20 gün geciken adetlerim
aşırı akıntılarım vede düzensiz mi düzensiz adet döngüm
doğum kontrol hapına başladım umarım faydası olur..
zira bebek istiyorum..
bence bir doktora görünün sizde geciken adetlerin altında türlü hastalıklar olabilir allah korusun.

Canim ben dogum kontrol hapimi yeni biraktimm duzensiz olmam normall ama gecen aya bakarak 1 hafta gecikti akintilarda baslayinca bi danisayim dedim eger haftayada adet olmazsamm doktora goruncem artik.. Sanada gecmis olsun , buarada keske baslamasaydin kontrol hapina daha cok bozuo dengeleri :s

Canim ben dogum kontrol hapimi yeni biraktimm duzensiz olmam normall ama gecen aya bakarak 1 hafta gecikti akintilarda baslayinca bi danisayim dedim eger haftayada adet olmazsamm doktora goruncem artik.. Sanada gecmis olsun , buarada keske baslamasaydin kontrol hapina daha cok bozuo dengeleri :s

ben de hap kullanıyorum ve cok memnunum.bırakman konusunda seni rahatsız eden birşey mi oldu?bir de düzensizlik hap bırakıldığı için de olabilir.ne diyeyim kadın olmak zor dert hiç bitmiyor:15:

ben de hap kullanıyorum ve cok memnunum.bırakman konusunda seni rahatsız eden birşey mi oldu?bir de düzensizlik hap bırakıldığı için de olabilir.ne diyeyim kadın olmak zor dert hiç bitmiyor:15:

Hap kullanirken bende memnundum canim gunu gunune oluyosun adetini :) Ama biz bebis istedigimiz icin hapi biraktim bu yuzden duzensizliklerim var, zaten hap kullandigin zamanki adet gercek adetin olmuyoki biraktigin zaman anliosun neyin ne oldugunu maalesef :)

İdrar yolu ya da yumurtalıklarınızı üşütmüş, iltihap kapmış olabilirsiniz...
Benim yumurtalıklarımda iltihap olduğunda aşırı akıntım olmuştu neredeyse adet kadar çok ve adetlerim çok düzensizleşmişti...
Sizde de iltihap olabilir. Bir dr'a görünün fitil ve antibiyotik verecektir...

tabi ki doktora gitmelisiniz kafanızı kurcalayan sizi sıkıntıya düşüren bişey için beklemek ve stres yapmak yerine doktor a gitmek daha kolay bir çözüm değil mi? doktor bunun için mi geldin demeyecek ki size :) rutin olarak zaten 6 ayda bir kere muayene olunması gerekiyor.. canınızı sıkmak yerine gidip gönül rahatlığıyla öğrenin..

Back