bu sabah yataktan kalktığımda birden kan geldi, bacaklarıma yerlere, sanki bi yerimiz kesildiğinde nası damla damla akar öyle kan oldu. ama adet kanı gibi koyu ve kıvamlı değil. zaten adetle ilgili hiç bir belirti yoktu.
Ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ama geçen ay zamanını kaçırdığım için almamıştım.
çok korktum sizce önemli birşey midir? bulunduğumuz yerde acil falan da yok, ilçeye gitmeliyiz, sizce gidelim mi?eyvahedigeldismile
hamile olma ihtimalin falan varmiydi? belki onla ilgili biseydir. ya da ara kanama olabilir mi diye dusunuyorum dogum kontrol haplari yapiyo ya bazen, bence gorun bi doktora tatlim ya hala kanaman devam ediyo mu?
bence doktora gitmelisin düşük yapıyor olabilirsin.seni korkutmak istemem ama ilk bebeğimde benimde öyle biranda kanboşaldı hatta çok sıcaktı şok olmuştum.tabi hemen gittik düşük tehlikem olduğunu söylemişti.
sen tedbir için bence git doktora.çok geçmiş olsun..
Canım geçmiş olsun. Bence de düşük yapıyor olabilirsin ben de bir kez düşük yaptım o zaman anlattığın gibi baya yoğun bir kanamam olmuştu ama çok ağrı, acı da vardı. Sende ağrı falan var mı? En kısa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim.
Kanama varsa ve dediğiniz kadar ciddi ise hemen gidin doktora hemde hiç beklemeyin.Tıbben kanın o şekilde gelmesi hemde durduk yere gelmesi normal sayılmaz.ılçe de olsa acil gidin.
Çok teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için...
Ağrı falan yok, hiç olmadı da. 3-5 gün önce sanki kasıklarım içten çekiliyor gibi sancı oluyordu ama o da çok ciddi değildi. şu anda hafif bir rahatsızlık hissediyorum ama sancı gibi ya da adet sancısı gibi değil...
ama kanama devam ediyor galiba.
ben sadece 1 aya yakındır ilaç kullanmadım bu arada hamile kalıp düşük yapmış olabilir miyim ki?
ilacı bıraktığım için olmuş olamaz mı acaba
sanmıyorum ilacı bıraktığın için olacağına. hem olsada kendi kendine durmaz acilen doktora gitmelisin yoksa sürekli kan kaybına bünye dayanmaz ciddiyim!
neden saglıgınız ile ilgili bu anlamda ciddi bir vaka için gitmiyorsunuz doktora?burada yazılanlar sizin bu acillik durumunuza care olmazki!kan diyorsunuz bebekte düşürüyo olabilirsiniz hissetmeden.eger böyle ise sonrası su durumunuzdan daha kötü olacak.aksatmayın lütfen