Mikrop kapmış sanirsam fakat iyileşme sürecinde gözüküyor. Eğer iz kalmamasını ve içinizin rahatlamasını istiyorsaniz bence bir görünün doktora. Resimden net anlaşılmaz..
Geçmiş olsun
Aloa veralı ürünler satılıyor bi tane başı çeken marka var isim verebiliyo muyum bilmiyorum ama yanık izlerine ameliyat izlerine bile iyi geliyor istersen bir dene. Olmazsa doktorun yolunu tut. Annemin ameliyat izlerine çok iyi gelmişti nerdeyse gözükmüyor izleri. Yanık tedavisindede çok faydasını gördüm her derde deva
Doktara gidin. Sivilce sandiginiz sey sivilce olsaydi simdiye kadar gecerdi. Demekki baska birseymis. Hem orasi cok da sivilce cikmaya uygun bir yer degil.
Aloa veralı ürünler satılıyor bi tane başı çeken marka var isim verebiliyo muyum bilmiyorum ama yanık izlerine ameliyat izlerine bile iyi geliyor istersen bir dene. Olmazsa doktorun yolunu tut. Annemin ameliyat izlerine çok iyi gelmişti nerdeyse gözükmüyor izleri. Yanık tedavisindede çok faydasını gördüm her derde deva
Doktara gidin. Sivilce sandiginiz sey sivilce olsaydi simdiye kadar gecerdi. Demekki baska birseymis. Hem orasi cok da sivilce cikmaya uygun bir yer degil.[/QUOTE
deme benimde aklima geldi ama hormon bozuklugu var bende oramdanda cikiyor arada sirada
Yaralariniz hep boyle gec mi iyilesir. Burdan tani konulmaz ama keloide de benziyor. Bir doku rahatsizligi...
Siz mutlaka gorunun. Bu vakte kadar gecmeliydi.
Yaralariniz hep boyle gec mi iyilesir. Burdan tani konulmaz ama keloide de benziyor. Bir doku rahatsizligi...
Siz mutlaka gorunun. Bu vakte kadar gecmeliydi.