avokadoananas Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2017 412 306 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi dlkys #21 cannikomm .!.: Doktoru hiçbir seyi kabul etmiyor benim bir gururum var ben doktora yapamadım al sen mi yap dicem diyor bende çaresiz kaldım Genişletmek için tıkla... kusura bakma ama kocanın gururuna sıçayım nokta.
cannikomm .!.: Doktoru hiçbir seyi kabul etmiyor benim bir gururum var ben doktora yapamadım al sen mi yap dicem diyor bende çaresiz kaldım Genişletmek için tıkla... kusura bakma ama kocanın gururuna sıçayım nokta.
A ahilalc Hilal Ceyhan Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2023 23 12 29 Ağustos 2023 Konu Sahibi dlkys #22 kanadakul .!.: sizinle özel olarak konusmak istiyorum mümkünse 1.5 senedir vajınusmusla cebelleşiyorum mesajıma dönüş yaparsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhaba umarım sorunu cözmussunuzdur bende 3 yıl sonra cözebildim inanin hic korkulacak bisey degilmis konusmak isterseniz yardimci olurum sevgiler
kanadakul .!.: sizinle özel olarak konusmak istiyorum mümkünse 1.5 senedir vajınusmusla cebelleşiyorum mesajıma dönüş yaparsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhaba umarım sorunu cözmussunuzdur bende 3 yıl sonra cözebildim inanin hic korkulacak bisey degilmis konusmak isterseniz yardimci olurum sevgiler