Doktora gidip diktireyim mi yoksa doğruyu mu açıklayayım?...

AynurSah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
şimdi kısaca şöyle açıklayayım.benim denitalde mantardan dolayı bi kaşıntı vardı ve ben bu kaşıntıyı içindede hissettim kaşırken parmagım içine girdi ve kanamaya başladı.kesik kesik iki gün kan devam etti...şimdi evleneceğim kişiye bu durumu acıklayayımmı yoksa bişey olduysa diktireyimmi...lütfen çok üzgünüm fikirlerinizi bekliyorummmm

az önce anneme söledim annemde bişey olmaz dedi içim rahat değil.kimsenin bi fikri yokmu ya yardım edin cok kafama takıyorummmm

kizlik zari en ufak bir seyde bozulan veya kapi agzinda duran bir sey degildir :-)
EMin olmak istersen git doktora ,fakat kasirken bozuldu dersen nisanlin yemeye
bilir benden söylemesi sonra zor durumda kalma :-)

yok canım bozulmamıştır bence kızlık zarın zamanında bende mantar dolayısıyla haşır huşur kaşıdığımı bilirim hergün yani ama bişi olmadı yani kaşımayla bişi olmaz canım baya içine parmağını sokman lazım bozulması için:34:

kizlik zari en ufak bir seyde bozulan veya kapi agzinda duran bir sey degildir :-)
EMin olmak istersen git doktora ,fakat kasirken bozuldu dersen nisanlin yemeye
bilir benden söylemesi sonra zor durumda kalma :-)

hmm anladığım ben en iyisi doktora gitmeliyim hem eminde değilim daha.eger bişey olmuşsa anneme sölerim diktiririz uff ya ne kötü bi durum...tşk ederim bu arada canım

kızlık zarı hemen bozulan bişi değildir canım.Ama sen gene doktora git

kızlık zarı hemen bozulan bişi değildir canım.Ama sen gene doktora git

peki canım inşallah dediğiniz gibidir.bilmiyorum belkide sadece zedelenmiştir...doktora gitmeden içim rahat etmez...

yok canım bozulmamıştır bence kızlık zarın zamanında bende mantar dolayısıyla haşır huşur kaşıdığımı bilirim hergün yani ama bişi olmadı yani kaşımayla bişi olmaz canım baya içine parmağını sokman lazım bozulması için:34:

tmm canım teşekkür ederim fikirlerin için...

şimdi kısaca şöyle açıklayayım.benim denitalde mantardan dolayı bi kaşıntı vardı ve ben bu kaşıntıyı içindede hissettim kaşırken parmagım içine girdi ve kanamaya başladı.kesik kesik iki gün kan devam etti...şimdi evleneceğim kişiye bu durumu acıklayayımmı yoksa bişey olduysa diktireyimmi...lütfen çok üzgünüm fikirlerinizi bekliyorummmm

Bence doktora gidin önce ama bana göre kızlık zarına bişey olmamıştır .Korkuyla yaşamak yerine doktora gidip öğrenmek en mantıklısı:34::34:

Merhaba arkadaşlar,
ben yeni üyeyim. soruyla pek alakam yok açıkçası (kusuruma bakma). yeni olduğum için yeni konu açmaya çekindiğim için sorumu burdan sormak istiyorum.
Aslında durumu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum.
Bende yırtılma var ama kızlık zarında değil, hatta kızlık zarı ile alakası yok. İç dudaklar diye tabir edeceğim, kırmızı renkli bölgede bir yırtılma var. Mastürbasyon sırasında oldu diyebilirim, yani bastırınca garip bi şekilde yırtılma oldu orda. Kanama ve ağrı yok, bu olay olalı da 6 ay oluyor. Doktora gittim bunun için, ama o onun doğal yapısı dedi ve ben yolladı. Ama o yırtık benim kafama takılıyor ve ilerde ilişkiye girmek istediğimde acıyacağını hissediyorum.
Acaba bu durumu sadece ben mi yaşıyorum, onu merak ettim.

canım kızlık zarında bir sorun yok gibi geldi bana da şimdi anlatmam doğru olur mu bilmiyorum ama anlatayım sana da faydası olsun bari :) erkek arkadaşımla ilk ilişkiye girme denemelerinde (o da tecrübesizdi) ben çok aşırı kasılmıştım yaklaşık 3 ay gibi bir süre yapamadık biz bu işi sonra biraz içine girdi ama canım acıdı. tuvalete gittiğimde kan gelmişti ben de dedim heralde kızlık zarım bozuldu o kan idrarımla geldi bir kaç kez ya da iç çamaşırıma değiyordu. o zaten pek takmıyordu ama ben taktım benden şüphelenecek diye de çok korkmuştum ama aşkım sorun değil falan dedi neyse işte ben alıştım biraz daha bu olaydan 1 ay sonra biz tam ilişkiye girdik benim esas kızlık zarım o zaman bozulmuş. doktor da öyle söyledi. açıklayıcı olmuştur inşallah. yani kolay kolay yırtılmıyor dediğin gibi kaşıntıysa zarar gördüğü için olmuştur ama çok da sorun olursa doktora git bakarak görüyorlar zaten ben 12 liraya muayene oldum mesela özelde

o kadar dert etme birşey olmamıştır kaşırken yırtmışın heralde ama zarın yerindedir merak etme

annenle birlikte doktora gidin, muayene ol çıkan sonuca göre de karar verirsiniz. ama doğru söylüyor bile olsan kaşırken yırttım dersen erkekler inanmaz buna. eğer yırtıldıysada diktirirsin.

Bence dürüst olmak en doğrusu..
söyleyin bence zaten seviyorsa ,güveniyorsa sizi anlıyacaktır.

bak tatlım eğer kızlık zarın bozulduysa iki gün üst üste kan gelmesi mümkün değil bozulduysa o an kan gelir ve bi dh gelmez.başka bi konuda arkadaşına söyleyip söylememe konusu bence herşeyde dürüst olmalısın doktora gidip o saçma sapan işlere kalkışma hangi devirde yaşıyoruz canım...

bendede olmuştu anlattıgın gibi bunu mantar tetikliyo yırtılmalar vs. iç çamaşırlarını ayrı ve özenli yıka deterjan kalmayacak şekilde organınıda temiz tus sürekli geçip gidecektir bi süre sonra.

Kızlık zarı herkesde farklıdır ama arkadaşlarında yazdığı gibi parmağınla bir organın yaratacağı etkinin aynı olması imkansız.Ama için rahat etsin istiyorsan doktara git.Yalnız anladığım kadarıyla bir yanlış anlaşılma daha var diktirmek öyle sandığınız gibi birşey değil.İğne iplikle dikmiyorlar.Arkadaşım yaptırmak için doktora gitti ip yerine deri kullanıyor ve düğünden önceki gün yapılması gerekiyor demiş doktor.Dikiş alma olayı olmuyormuş kullanılan deri eriyormuş orada.Bundan 6 yıl önce 2000l gibi de bir maliyet çıkartmıştı kıza.Bana ters bence karşındaki kişiye dürüst olunmalı.Ama toplum gerçekleri sen gerçeği de söylesen bu nedene hiçbir erkek inanmaz.:19:

Back