- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
vayy be hayat meyat meselesi olmuş hamile olup olmamak.tey teyyyAile hekiminde sonuclar birgün sonra çıkıyor arkadaş erken almak isteyebilor sonucu buda en tabi hakki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayy be hayat meyat meselesi olmuş hamile olup olmamak.tey teyyyAile hekiminde sonuclar birgün sonra çıkıyor arkadaş erken almak isteyebilor sonucu buda en tabi hakki
Allah’ın dağında görev yapıyorum ve bulunduğum ilçede kadın doğum uzmanı yok kendi doktorum acile git hemen baktır dedi. Bilmeden suçlamasak??Hastahanelerin acil bölümlerinin "canım öyle istedi" diye işgal edilmesinden rahatsızlık duyuyorum
Ozmn beta HCG acilde bakilmasn arkadasm
Çekilinnn ben “sağlıkçıyım” cılarda bu pandemiden sonramı çoğaldı banamı öyle geliyor.acil olmayan durum için acil durumu olan hastaların hakkına girmek mi hak? 'sağlıkçı' olarak bunu mu savunuyorsunuz?
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz ,bence sakin sakkiinn....Siz niye karışıyorsnz burda kime yorum yapacağıma
Biz sağlıkçılar derken? Görev taniminiz nedir hastanede? Hastanede çalışıyor olmanız sağlıkçı olduğunuzu göstermiyor biliyorsunuz değil mi? Gerçekten sağlıkçı olan bir insanın yapmayacağı kadar 'sagliksiz' yorumlar yapıyorsunuz:)Biz sağlıkçılar da yeri geliyor beta HCG baktiriyoruz acilde bu değer bakilmak için varsa herkes baktirabilir
Aile hekiminde sonuclar birgün sonra çıkıyor arkadaş erken almak isteyebilor sonucu buda en tabi hakki
Hanımefendi sarhoş falan mısınız? Orda trop var diye herkesten trop mu isteyeceğiz sizin mantığınıza göre. Ya sabır bu ne cehaletSiz dalga geçecek yer arıyorsunuz iyi günler dilerim
Burda sürekli her konuyu lincleyen bir tayfa var kk da en çok beğenmedin e basma kim deseler top10da vander cey cey ve ismini yazamadım linç grubu var top10u zorlarlar sırf size üzülmeyin dedm diye benide lincliyorlar neyse inşallah sağlıcakla kucağınıza alirsinizAllah’ın dağında görev yapıyorum ve bulunduğum ilçede kadın doğum uzmanı yok kendi doktorum acile git hemen baktır dedi. Bilmeden suçlamasak??
Bana da değerlere bakıp gebelik görünüyor ama kanama olabilir ektopik gebelik olabilir dedi. Her türlü ihtimalden bahsetti. Kanama olursa mutlaka gel dedi. Yani bunlar ihtimaller. Doktorlar sizin beklentiye göre davranamazlar. Ben bu yakınlığı sadece doğum doktorlarında arıyorum.Ekleme1:
İnsanlar sizden yardım istediğinde anlamaya çalışmayıp dalga geçen zeki tayfa; umarım aynı durumu yaşarsınız. Elinizde klavye içinizdeki çirkinliği nereye saçsam diye bir o konu bir konuya giriyorsunuz. Hep aynı kişiler aynı üslup kendinizi ne sanıyorsunuz?? .
Ekleme2: iyi niyetle beni anlayan arkadaşlarım allah razı olsun.
Ekleme3: kimseye doktoru eleştirin demedim? Benim durumumu yaşayan sonradan sağlıklı gebeliği olan oldu mu diye sordum. Asıl sorum buydu ama konum taşınmasın diye başlığı böyle atmak durumunda kaldım.
Ekleme4: benim de doktor arkadaşlarım var hiç birinin hastasına Gıcık bir bakışla “heveslenme” diye bir kelime kullandığını sanmıyorum. Ve mesleği beni enterese etmiyor. İnsan ilişkileri ve sosyal beceriler herkeste olmalı. Öğretmen doktor polis farketmez. Neyse sizde olmadığı için anlayamazsınız. Boşverin.
Arkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktı hemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
itiraf ediyorum 30 yıl ders çalışsam kazanırmıydım emin değilim tıp ıÇekilinnn ben “sağlıkçıyım” cılarda bu pandemiden sonramı çoğaldı banamı öyle geliyor.
Hemşireyim de, hastanede bankoda çalışıyorum de, röntgen teknisyenim de. Ama yok herkes sağlıkçı oldu.
Hepside tutuyor dr.ları eleştiriyor, beğenmiyor
Bukadar iyi biliyordun ozaman bi 4 sene daha okuyup dr olsaydın diyesi geliyor insanın ama demicem tabii. Aklımda
Ama doğru söylüyor . Bende yıllar önce acile gidip kan verip ordan cevabı almıştım . Ama tabi acildeki doktor sonuçları söylemeyi istememişti beni kadın doğum uzmanına yönlendirmişti. Bende gerek yok kendim de okuyabilirim demiştimSağlık çalışanı olduğunuza inanmıyorum. Dip no gösterin
şikayet ettim sizi.14 günlük üyeliğinizle mi değerlendirdiniz beni?pesssBurda sürekli her konuyu lincleyen bir tayfa var kk da en çok beğenmedin e basma kim deseler top10da vander cey cey ve ismini yazamadım linç grubu var top10u zorlarlar sırf size üzülmeyin dedm diye benide lincliyorlar neyse inşallah sağlıcakla kucağınıza alirsiniz
Allah’ın dağında görev yapıyorum ve bulunduğum ilçede kadın doğum uzmanı yok kendi doktorum acile git hemen baktır dedi. Bilmeden suçlamasak??
Ama genel olarak sağlık personeli degil mi? Sizi rahatsız eden nokta hangisi?Çekilinnn ben “sağlıkçıyım” cılarda bu pandemiden sonramı çoğaldı banamı öyle geliyor.
Hemşireyim de, hastanede bankoda çalışıyorum de, röntgen teknisyenim de. Ama yok herkes sağlıkçı oldu.
Hepside tutuyor dr.ları eleştiriyor, beğenmiyor
Bukadar iyi biliyordun ozaman bi 4 sene daha okuyup dr olsaydın diyesi geliyor insanın ama demicem tabii. Aklımda
Ben istesem olurdum da, kan tutuyor dostum. Yoksaaaitiraf ediyorum 30 yıl ders çalışsam kazanırmıydım emin değilim tıp ı
Şikayet edin eminim mune adaletli biridir sizin her şikayetiniz değerlendirilecektir bende edeyimşikayet ettim sizi.14 günlük üyeliğinizle mi değerlendirdiniz beni?pesss
Bu da hatalı bir yaklaşımAma doğru söylüyor . Bende yıllar önce acile gidip kan verip ordan cevabı almıştım . Ama tabi acildeki doktor sonuçları söylemeyi istememişti beni kadın doğum uzmanına yönlendirmişti. Bende gerek yok kendim de okuyabilirim demiştim