DOKTOR YADA TEDAVİ ARIYORUM

sedefim41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
11
2
36
34
İstanbul
ARKADAŞLAR MERHABA,2,5 YILLIK EVLIYIM AMA COCUGUM OLMUYOR RAHIM FILMIME VARANA KADAR BUTUN TESTLERIM YAPILDI TUPLERIM TEMIZ CIKTI YUMURTALARIM COK IYI CALISTIGI SOYLENDI.EŞİMİN BUTUN TESTLERI YAPILDI VE DEGERLERI NORMAL CIKTI.PEKI NEDEN HAMILE KALAMIYORUM BEN?İSTANBULA YENI TASINDIM VE BU KONU İÇİN IYI BIR DOKTOR ARIYORUM.TAVSIYE EDEBILECEGINIZ DOKTOR VARMI ACABA AVRUPA YAKASINDA.

canım eyer istanbuldaysan fulya bahçeci tüp bebek merkezini öneririm anadolu yakasındada şubesi var umut tüp bebek adı altında çok iyi bir hastane şiddettle tavsiye ederim

cok saol canım ama ben avrupa yakasındayım ya benm ıcın uzun bır zman olacagı ıcın avrupada yakasınd bır doktor lazım bana ya

arkadaslr bu konuda baska yardımcı olabılcek kımse yokmu?kımınle konustuysam bana tup bebek ıcın erken oldugu soylenıyor,bır tup bebek klınıgı ıle gorustum aynı seyı soyledı,avrupa yakasında onerebılecegınız bır doktor yokmu acaba

cok saol canım ama ben avrupa yakasındayım ya benm ıcın uzun bır zman olacagı ıcın avrupada yakasınd bır doktor lazım bana ya
bende avrupa yakasındayım canım fulya bahçeciye gitmeni öneririm benim tedavim orada oldu çok memnunum ben bebişimle gün sayıyoruz

6 yillik evliyim tum testlerim iyi cikiyordu.yumurlama iyidi.tuplerde sorun yoktu. Pko lu oldugumu ogren dim.istanbul memorial sisli subesnde tup bebek yapildi 14 haftaluk oldum.nur hanim yada hande hanimla gorusmeni tavsiye ederim.

Sebepsiz infertilite teshisi koyuldu.troid testerini ve anti tpo antikor testlerini yaptir.15 adet yumurta toplandi ama iki tanesi saglikli kaldi. Labratuvar ekibi iyi olan bir yer sec.allh yardimciniz olsun.

selam,

bende senin gibiyim. Hiçbir sorun yok. Testler yapıldı. Eşimin testleri gayet güzel. ama bende 1 senedir uğraşiyorum.
Şimdiki doktorumdan çoook memnunum. 1 aydır devam ediyorum. Keşke zaman kaybetmeden bulsaydım.
International Hospital da İlknur Çitil. Tüp bebek konusunda ise İsmail Bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…