Doktor ve eczacılar bi yardım edin

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar bugün ultrason kagidima doktor bunu yazdi allah askina bile ne demek söylesin. .

Eklentiler

• 20160725_200322-1-1-1.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 55
İkisi de değilim. Sırf meraktan :) yolk saç, embriyo, 10gün sonra. Bu kelimelere benzettim. Bakalım ne çıkacak

Yolk sac yolk kese oluyor kese ve embriyo var ama tam belli değil sanırım 10 güne daha belirginlesir diye kontrol yazmis garanti olmasi adina bana kalırsa korkacak bir durum yoktur

Yolk sac yolk kese oluyor kese ve embriyo var ama tam belli değil sanırım 10 güne daha belirginlesir diye kontrol yazmis garanti olmasi adina bana kalırsa korkacak bir durum yoktur
Vallahi çok sağolasin kaç saattir kafa yoruyorm. ..insan tedirgin oluyor bunu yüzüme karşı söyledi de işte oraya yazınca haliyle tedirgin oldum..2 kez gebelikte kaybım oldu ondan insan korkuyor çok teşekkür ederim :)

önemli değil canım inşallah bu kez hayırlısıyla herşey yolunda gider kendine not oalark yazmış gibime geldi kontrolde hatırlamak için

Yolk sac ve keseyi gorebilmek icin 10 gun sonra cagirmis adetiniz kac gun gecmisti ya da kac hafta kac gunluk hamilesiniz hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah

Yolk sac ve keseyi gorebilmek icin 10 gun sonra cagirmis adetiniz kac gun gecmisti ya da kac hafta kac gunluk hamilesiniz hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah
Yani suan 5+5..hesaplama ya göre 6+2 geç döllenme olmuş olabilir dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…