• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERHABA ARKADAŞLAR ANKARADA DOĞAL BURUN ESTETİĞİ YAPACAK DR İSMİ ARIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ? ÇOK KARARSIZIM:((((

merhabalar..Ankara'da prof,uzman,doç kbb doktoru tavsiyesinde bulunacak birileri var mı?
önceliğimiz nefes problemi, kontrole bağlı gerek görülürse estetik.
yaklaşık 1 yıldır yurtdışından dönmesini beklediğimiz doktor döndükten bikaç gün sonra çalıştığı devlet hastanesinden ayrılınca yeni doktorlar aramak durumunda kaldık o_Ogerçi kendisi hala benim favorim fakat yine kk'da gördüğüm düşük fiyatlar acaba gereksiz yere mi fazla bütçe ayırıyoruz sorusunu sormama neden oldu yani benim ayırdığım 7000-9000 tl nerde 3000-6000 nerde..tavsiyelerinizi bekliyorum :KK76:

isim vermemene rağmen haldun kamburoğlunu dediğini anladım resmen ahaha sonra belirtmişsin altta gerçi. fiyatı çok uçtu ya bencede :(( ben de isim arıyorum heryerde..

Ameliyatta bi acı cekilmiyo ama sonraki 2 gün ben baya acı cekmiştim:)) yalan söylemiyim simdi :p ama hiç pişman değilim iyi ki yaptırmışım diyorum her baktığımda aynaya:)
Asıl ben teşekkür ederim iyi günlere
selam :) muayeneye gitti eşim o gitmeden aklımıza gelen her soruyu bir kağıda yazmıştık haldun bey herşeyi bir bir anlattığı için gerek dahi kalmamış ameliyat günü için endişe ediyorduk aynı hafta içinde bir gün müsaitseniz yazayım demesiyle eşim de bende pek bi şaşırdık :) nisan'a ameliyat tarihibi aldık
ilgi alakadan eşim memnun,bizim sandığımızdan daha çok sorun varmış burnunda (burun delikleri eşit değilmiş,kanatlar biraz geniş, kanatlara kesik atıldığında geç iyileşiyormuş iz kalma ihtimali muhtemelmiş bu yüzden kanatlara ve deliklere çok müdahale edemeyebilirim ama elimden gelen herşeyi yaparım demiş) bizim tek sorunumuz nefesti oysa ayrıca ameliyat esnasında burundan çıkan dokuları geri kullanıyorlarmış o_O işin tekniğiyle ilgili çok ilgilenmedim bişey diyemiyorum bu yüzden :KK17: muayene ücretini zaten biliyorsunuz yinede 250 tl idi ameliyat ücretinden (8000tl) düşülüyordu,medicana ve acıbadem de yapıyor ameliyatlarını acıbademi isterseniz 250 tl fark alınıyor sadece o kadar
ha bu arada muayenehanesinde ki koltuklar mudoymuş :-) koltuk sever bi çift olarak bu ayrıntıyı geçemezdim/dik
sizin burun nasıl oldu?
ay unutuyordum 1 gece hastanede yatıp ertesi günü çıkış yapıcaz bi kaç güne sonra tamponları alırız 10 günede dikişleri alırız demiş :KK17:
biz sevdik doktorumuzu güven veren bir havası var :KK5:

selam :) muayeneye gitti eşim o gitmeden aklımıza gelen her soruyu bir kağıda yazmıştık haldun bey herşeyi bir bir anlattığı için gerek dahi kalmamış ameliyat günü için endişe ediyorduk aynı hafta içinde bir gün müsaitseniz yazayım demesiyle eşim de bende pek bi şaşırdık :) nisan'a ameliyat tarihibi aldık
ilgi alakadan eşim memnun,bizim sandığımızdan daha çok sorun varmış burnunda (burun delikleri eşit değilmiş,kanatlar biraz geniş, kanatlara kesik atıldığında geç iyileşiyormuş iz kalma ihtimali muhtemelmiş bu yüzden kanatlara ve deliklere çok müdahale edemeyebilirim ama elimden gelen herşeyi yaparım demiş) bizim tek sorunumuz nefesti oysa ayrıca ameliyat esnasında burundan çıkan dokuları geri kullanıyorlarmış o_O işin tekniğiyle ilgili çok ilgilenmedim bişey diyemiyorum bu yüzden :KK17: muayene ücretini zaten biliyorsunuz yinede 250 tl idi ameliyat ücretinden (8000tl) düşülüyordu,medicana ve acıbadem de yapıyor ameliyatlarını acıbademi isterseniz 250 tl fark alınıyor sadece o kadar
ha bu arada muayenehanesinde ki koltuklar mudoymuş :-) koltuk sever bi çift olarak bu ayrıntıyı geçemezdim/dik
sizin burun nasıl oldu?
ay unutuyordum 1 gece hastanede yatıp ertesi günü çıkış yapıcaz bi kaç güne sonra tamponları alırız 10 günede dikişleri alırız demiş :KK17:
biz sevdik doktorumuzu güven veren bir havası var :KK5:
Canım benım erkek arkadaşımda kendısıne olacak :)
Benim burnum hala aynı problem maalesef. Burun ucum büyük ve düşük. Bende ağustos gibi kendisine olacağım. Zaten kendisi fotoğraflarımı gördü ve düzelmezse hallederiz dedi. Çok ilgili biri mesaj attığınızda bile asla geri dönmemezlik yapmıyor.

Canım benım erkek arkadaşımda kendısıne olacak :)
Benim burnum hala aynı problem maalesef. Burun ucum büyük ve düşük. Bende ağustos gibi kendisine olacağım. Zaten kendisi fotoğraflarımı gördü ve düzelmezse hallederiz dedi. Çok ilgili biri mesaj attığınızda bile asla geri dönmemezlik yapmıyor.
öyle mi :) hayırlısıyla içimize sinsin o zaman inşallah gönlümüzce olur herşey :KK19:

isim vermemene rağmen haldun kamburoğlunu dediğini anladım resmen ahaha sonra belirtmişsin altta gerçi. fiyatı çok uçtu ya bencede :KK43:( ben de isim arıyorum heryerde..
fiyatları konusunda çok haklısınız ama değeceğini düşünerek ameliyat tarihini aldık..siz kime karar verdiniz?

MERHABA ARKADAŞLAR ANKARADA DOĞAL BURUN ESTETİĞİ YAPACAK DR İSMİ ARIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ? ÇOK KARARSIZIM:KK43:(((
kusura bakmayın biraz zaman geçmiş mesajınızın üstünden..
eşim Haldun Kamburoğlu'na ameliyat oldu 1 ay olacak neredeyse iyileşme sürecimiz iyi gidiyor,ödemlerden dolayı burun ufak ufak şekil değiştiriyor şeklini tam olarak 6. aydan sonraki 1 yıl içerisinde göreceğiz ama şuan içinde görüntüden ve solunumdan memnunuz :) merak ettiğiniz başka şeyler olursa seve seve yardımcı olurum.

Osman Latifoğlu ndan ben hiç memnun kalmadım. Düşünmeyin derim! Hem nefeste sıkıntı var hem görüntüde !!

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz doktorlara karın germe ameliyatı olan var mı? Ankarada karın gerne için doktor araştıriyorum.

Osman Latifoğlu ndan ben hiç memnun kalmadım. Düşünmeyin derim! Hem nefeste sıkıntı var hem görüntüde !!
Ben de osman latifoğluna ameliyat oldum 2.5 yıl önce hala nefes alamıyorum ve her gittiğimde 3 yıl gecsin dio artık uyku bile haram oldu görüntüsüne gelince aşırı doğal bu iyi mi kötü mü bilemedim ama çökmeler var ben beğenmiyorum ve hala ameliyat izlerim bariz bi şekilde duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_3592.JPG
    IMG_3592.JPG
    19,2 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_3597.JPG
    IMG_3597.JPG
    17,9 KB · Görüntüleme: 79
Back