Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

anaaa şimdide karabiber mi çıktı kız, helal sana walla, sağol ne güzel bilgiler veriyon bize cancazım bu arada sabah 5 zeytin yedirdim eşime niye yicem dio vitamin vitamin ye sen herşeyi sorma dedim normalde haytta zeytin yemez abah 5 ini de yedirdim

ya sevdem maalesef dersten sonra banyoya giriyorum :44: dediğini bende duymuştum, ama ben sabahları 6:30 kalkıyorum ve daha da erken kalkmam gerektiğinden onu bi türlü yapamadım ne yazık ki :26: birtek haftasonları sabah kalkınca yapıorum...ama hala olmadığında yapcek bişi yok o yoldan devam edicem sanırım hayatım:97:

Son düzenleme:
sevde sendede ne işler varmıl bacım iyi oldu benşm bunu sorduğum senşne söylediğin neyse napıyoruz kızlar eşlerimiz biz ve karabiber sofrada bir bütün oluyoruz

yıldız gerçekten sen ödevden sonra hemen banyomu yapıyosun ben sabaha kadar yatıyorum kalkınca yapıyorum banyomu allah niyetimizi biliyr gerçi siz çalışanlar için zor ama bebiş gelene kadr accık idare etmek gerekir

rica ederim şekerlerim ne demek Allah szden de razı olsun bana ve bebeciğme yaptığınız dualar için, ne güzel dua zincirimiz oluyor.
Sevdem ben sabah hani kayınvalidem yanlışmı anlamıştır çok nazlımı diyodur acaba diye bi ağzını yokluyim dedim, bana didi ki eee hamilelik öyledir tabi eziyetleri olur, benimde sürekli düşerdi tansiyonum baygın baygın yatardım benimde çok zor geçti hamileliğim didi bana, hah dedim bu yanlış düşünmemiş

evet canım bilgilerimize taze bi bilgi daha eklendi
evet bende 6 buçukta kalkıyorum ama napıcan mecbur canım yaa.. saatini 5 dk önceye kuracaksın bi kere şampuanlancaksın olcek bitcek

ya evet güzelim sabah o kadar erken kalkıyorum ki mecburen akşam yapıyorum :26: yanlış olduğunu biliorum ama gece zaten 1:30 dan önce yatamıyoruz, sabahta 6:30 da kalk çok zor oluyo ki daha da erken kalkmam gerekecek o durumda. ama bu hafta evde olduğumdan ve çatlama günlerim belli olduğundan hep dediğiniz gibi yaptım. sabah banyoya girdim, inş işe yaramıştır :26:

sevdem maşallahın var yaa, ne güzel bilgiler bunlar bi gün zeytin bigün karabiber, kız sen her gün bi yiyecek üzerinde mi çalışıyosun bacım nerden gördün nerden araştırdın aferimm bacıma ya, maşallah maşallhhh,

Yıldızcım öyle yapma , en az 1,-2 saat yatakta yatman lazım altınada yastık koy mutlaka.

cancağızım sende haklısın ama madem öyle işinize karışmak gibi olmasın ama ben bir fikir vereyim uygulamak size kalmış ödevlerinizi saat olarak vakitli yapsanız sende öylece kalkmadan uzansan mesela tv karşısından nerden baksan 2 3 saat yatarsın ondan sonrada banyo yapıp yatarsın

ohhh kocişede zeytini dayamışsın sabah sabah iyi yapmışsın canım şifa niyetine benim eşim sabahları işyerinde yapıyor kahvaltısını yemek şirketinde müdür olunca mis gibi kahvaltı hazırlıyolardır ona eminim oda doyunca yiyordur zeytinide sever

evet canım sofralarımız zenginleşecek... akşamki salatalarınızın üstüne zeytinde koyun bacılar

iyi canım ne güzel maşallah anlayışlı kayınvaliden var senin

inş dualarımızın karşılığını en kısa sürede alırız hayatım bak ne güzel kayınvaliden yanlış anlamamış, senin yanında olduğunu göstermiş... darısı başıma olur mu acaba:26:

evet canım bilgilerimize taze bi bilgi daha eklendi
evet bende 6 buçukta kalkıyorum ama napıcan mecbur canım yaa.. saatini 5 dk önceye kuracaksın bi kere şampuanlancaksın olcek bitcek

haklısın yawrucum, olmadı o yoldan devam edecez, assolistler gelene kadar

adacım ben bu ay hiç yastık kullanmadım canım yaa..:26:. bi tepe yatmaktan bıktım ayoll

bak ne güzel anlayışlıymış kayınvalden iyi niyetli insanın hali başka oluyor sende eziyet ettiğini çok nazlı olduğunu düşünme bunlar çok normal içinde bir canlı var neyin ne olduğunu hiç bilmediğin

çok güzel den k gelmiş o zaman canım bu ay senn için inşl bebişinde gelmiştir bu ayda sabahlara kadar yatmak ödev gibi yapmak zorunda kalmazsın

sağol canım evet sizin için ihtisas alanımı genişletiyorum

ayy yıldızcım sen hiç heveslenme şekerim senin kayınvalde sen böyle yapsan etmediğini koymaz sana hem dilde hem bedende
evet sevdecim salatalarımızada zeytin koyalım bundan sonra hatta kahvaltıda yiyeceğimiz zeytinlerede karabiberde koyalım zeytin yağı nane pul biberle birlikte

ya ben şimdiye kadar hiç belimin ltına yastık koymadımki birazcık ayaklaımı kaldırdım sonrada öylece yattım:26:

offf ya bende sabahın korunde kalkıp yapıyorum bızımkı yapıp yatıyor tabı onda oyle bır problem yok sabah tatlı uykudan kalıp yapmak kotu oluyor ama yaptıktan sonra daha zınde oluyor ınsan bır tek usengeclık bızımkısı ıste ne yapalım

benımkıde bana yastık getırır hemen sen yat der
bende yatarım yatak odasında tv var oooohhh ızlerım sonrada uyuya kalıyorum zaten bır yerde okumustum spremlerın yumurtaya ulasmaları 40 dakıka suruyormus 20 cm lık yerı anca o kadar zamanda gıdebılıyorlarmıs artık dogru yanlıs bılmem aklınızda bulunsun sızınde dedım

adacım kayınvalıden de cok anlayıslıymıs bak nazarımız degmesın sonra saka saka

dediğini duymuştum adacım, bikaç kere de yaptım. her defasında yapmam lazım mı acep :26:
çok cahilim sankim bazı konularda :78::78:

ayy dediğinde mantıklı kuzucum saol walla :81: dur ben olmazsa çalışma saatlerinde bi değişiklik yapem öyle yapak da işe yarar diosun yani :97:
kızlar sizde bişi deyin, haftaiçi böle yapsam haftasonu sabaha kadar yatsam işe yarar mı :44:
şu cahil bacınıza bi yardım Allah rızası için bende diom bi yerlerde hata yapıoz ama nerde, meğer asıl mesele de yapıomuşuz

canım doğru biliyorsun benim aşılama yapılırken benim drumda öyle demişti en az 45 dk yat 40 dk da spermler yumurtaya ulaşır diye. Şekerlerim olmaz ama esinin dediği gibi erkenden yapın çalışmayı sonrada en az 2 saat uzanın altınıza yastık koyun , sıcak su torbası koyun birde kasıklarınıza, birde benim drum yarı tuvaletini yap yarısını tut, sonra çalışın , yatabildiğin kadar da yat demişti. Deneyin bunları şekerlerim.
Sevdecim sen koyardın yastık hayatım bu ay mı koymadın.
Ayy dün balık yapmış bizimkiler ama yiyemeyince babam zeytin getirdi bana onu yerken aklıma siz geldiniz güldüm içimden bizimkiler yiyormuki diye.
Evet kayınvalidem kötü niyetli değildir ama bu sabah anlamsız bi konuşma geçti. Anlatayım sizede.Eşimi hep küçük görür benim kayınvalidem de bi türlü büyütemedi 26 yaşında ama Dediki sen daha bana göre çocuksun , senin çocuğun olacak doğumda falan sen düşer bayılırsın falan dedi. Eşim çok kızdı ne demek anne o, çocuk olsam çocuğum olurmu , bende aa anne neden öyle diyorsun Allah korusun 30 yaşımıza kadar arasaydık dahamı iyiydi, Allah demekki bizi hazır gördü öyle gönderdi dedim. Böyle anlamsız bi konuşma geçti, ilk evlendiğimizde de böyle demişti seni 30 yaşında evlendirmeliydim ben diye. O zaman yeni gelinim ya çok üzülmüştüm sanki kendimi zorla onlara vermiş gibi hissettim 5 yıl birliktelikten sonra evlendik ya. O zaman çok üzülmüştüm de şimdi o kadar koymadı birde cvp verince çok kötü olmadım

ay inş denk gelmiştir esinim walla görev bilinciyle olunca ne yalan söliyim zor oluyo :26:

sağol canım evet sizin için ihtisas alanımı genişletiyorum

genişlet anam genişlet, bizi de bilgilendiriyon işte ne güzel

ay haklıın bebeem, ben naz bile yapamam, geçen sene ameliyat oldum 1 ay işe gidemedim, sadece ameliyat zamanında oğlu aç kalmasın die geldi yemek yapmaya, gitti 1 kere bile aramadı, sonra da benm kızımda oldu ameliyat hiç böle kötü olmamıştı dedi sen neden bölesin anlamadım dedi. o kadar üzülmüştüm ki anlatamam o yüzden hiçbişi beklemem o cadıdan

ne güzel sen yatıomuşşun ranacım ben yapamıom yaaa 40 dk sürüyosa benimkiler hiç ulaşamamıştır o zaman anca haftasonları ulaşmışlardır herhal

bilmediğimiz ne çok şey varmış ya yarı idrarı yapıcan gerisini bırakıp öyle birlikte olacan öyle olursa ben yatamamki hemen ardından lavaboya gitmem lazım idrarı tutamam ben öyle rahatsızlık olur ki zaten ben ödevden önce yapınca bilde ödevden sonrasındada gelmiş oluyo biraz ama tutuyorum 1saatten sonra kalkıyorum sonra geri yatıyorum

ayy kayınvaldene yorumyapmayı unutmuşum canm iyikide bu söylediği zoruna gitmemiş çünkü art niyetli yada kırmak için söyleemiştir hani hep derlerye benim annem babamda hep söylr bize siz kaç yaşına gelirseniz gelin çocuğunuz bşile olsa ama siz bizim çocuğumuzsunuz gözümüzde hiç büyümediniz felan derler özelliklede enküçük olan daha çok nasibini alır bundan eee senin eşinde tek çocuk olunca bide anne gözünü koyunca ortaya normal karşılanabilir

yıldızcım artık hayatında köklü bi değişiklik yapacaksın bacım şimdiden tebrik ederim

adacım sen bakma o konuşmalara gülüm her kayınvalide arada bir böyle şeyler geveler... kızım artık sayıları çevirip istediği yeri aramaya başladı da, geçende babannesindende onların numarasını tek tek yazmış bi kağıda....aradan bi gün geçti memleketi aradık geçen akşam.. kayınvalidem kızımı istedi ama hoperlör açık bizde duyuyoruz konuşmalarını... kızıma diyor ki, hani geçen gün yazdırmıştım sana numarayı, beni niye aramıyorsun, belki annen atmıştır o kağıdı beni aramayasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…