adacım geçmiş olsun canım evet sana şu an naz mış gibi gelebilir ama kendiliğinden olan birşey canım ne yapacaksın.. inşallah bu günlerde geçecek... eğer naz sanıyorlardır diye evdekilerden çekiniyorsan o halin geçince eşinede kayınvalidenede söyle canım.. size böyle telaş yaptırmak istemem ama bende ne olduğunu anlamıyorum filan de canım.. hiç umursamıyormuş gibi olmasın... sen yapıyorsun zatende ben aklıma gelmişken söyleyim dedim. ille maydonoz olucam
esin canım eşinin sperm hareket hızını arttırmak içün sana özel bi tavsiyem olacak canım... gerçi hepiciğinize söylemiş olayım dinliyor musunuz kızlarrr huuuevet bundan bele sofralarımızdan KARABİBERİ eksik etmiyoruz...... doğru duydunuz.. karabiber sperm hızını arttırıyormuş.. çorbalara yemeklere pilavlara serptiriverin adamcıklarınız bol bol yisin hadi bakem
yıldız inşallah sperm testine ihtiyacınız kalmaz canım.. bide şu dikkatimi çekti.. çok afedersin sen dersten sonra hemen banyoyamı kalkıyorsun kızçem yaa... hayır öyle olmaz çalışma günlerinde sabaha kadar yatacaksın.. sonra sabahın kör vaktinde gircen duşa.. çok fena bi durum ama yapacak bişe yok kuzum :18:
rana ev hanımı olup napıcan kız yavrum.. nasılsa o günlerde gelecek.. sen hele bi bebeği bul sonra beraber çan çan yapıcaz burda merak etme şekercim
aysenik kolay gelsin işlerinde
NAR kuzumu hasretle yad ediyorum
anaaa şimdide karabiber mi çıktı kız, helal sana walla, sağol ne güzel bilgiler veriyon bize cancazımbu arada sabah 5 zeytin yedirdim eşime niye yicem dio vitamin vitamin ye sen herşeyi sorma dedim normalde haytta zeytin yemez abah 5 ini de yedirdim
ya sevdem maalesef dersten sonra banyoya giriyorum :44: dediğini bende duymuştum, ama ben sabahları 6:30 kalkıyorum ve daha da erken kalkmam gerektiğinden onu bi türlü yapamadım ne yazık ki :26: birtek haftasonları sabah kalkınca yapıorum...ama hala olmadığında yapcek bişi yok o yoldan devam edicem sanırım hayatım:97:
sevde sendede ne işler varmıl bacım iyi oldu benşm bunu sorduğum senşne söylediğin neyse napıyoruz kızlar eşlerimiz biz ve karabiber sofrada bir bütün oluyoruz
yıldız gerçekten sen ödevden sonra hemen banyomu yapıyosun ben sabaha kadar yatıyorum kalkınca yapıyorum banyomu allah niyetimizi biliyr gerçi siz çalışanlar için zor ama bebiş gelene kadr accık idare etmek gerekir
anaaa şimdide karabiber mi çıktı kız, helal sana walla, sağol ne güzel bilgiler veriyon bize cancazımbu arada sabah 5 zeytin yedirdim eşime niye yicem dio vitamin vitamin ye sen herşeyi sorma dedim normalde haytta zeytin yemez abah 5 ini de yedirdim
ya sevdem maalesef dersten sonra banyoya giriyorum :44: dediğini bende duymuştum, ama ben sabahları 6:30 kalkıyorum ve daha da erken kalkmam gerektiğinden onu bi türlü yapamadım ne yazık ki :26: birtek haftasonları sabah kalkınca yapıorum...ama hala olmadığında yapcek bişi yok o yoldan devam edicem sanırım hayatım:97:
evet canım sofralarımız zenginleşecek... akşamki salatalarınızın üstüne zeytinde koyun bacılarsevde sendede ne işler varmıl bacım iyi oldu benşm bunu sorduğum senşne söylediğin neyse napıyoruz kızlar eşlerimiz biz ve karabiber sofrada bir bütün oluyoruz
yıldız gerçekten sen ödevden sonra hemen banyomu yapıyosun ben sabaha kadar yatıyorum kalkınca yapıyorum banyomu allah niyetimizi biliyr gerçi siz çalışanlar için zor ama bebiş gelene kadr accık idare etmek gerekir
rica ederim şekerlerim ne demek Allah szden de razı olsun bana ve bebeciğme yaptığınız dualar için, ne güzel dua zincirimiz oluyor.
Sevdem ben sabah hani kayınvalidem yanlışmı anlamıştır çok nazlımı diyodur acaba diye bi ağzını yokluyim dedim, bana didi ki eee hamilelik öyledir tabi eziyetleri olur, benimde sürekli düşerdi tansiyonum baygın baygın yatardım benimde çok zor geçti hamileliğim didi bana, hah dedim bu yanlış düşünmemiş
rica ederim şekerlerim ne demek Allah szden de razı olsun bana ve bebeciğme yaptığınız dualar için, ne güzel dua zincirimiz oluyor.
Sevdem ben sabah hani kayınvalidem yanlışmı anlamıştır çok nazlımı diyodur acaba diye bi ağzını yokluyim dedim, bana didi ki eee hamilelik öyledir tabi eziyetleri olur, benimde sürekli düşerdi tansiyonum baygın baygın yatardım benimde çok zor geçti hamileliğim didi bana, hah dedim bu yanlış düşünmemiş
evet canım bilgilerimize taze bi bilgi daha eklendi
evet bende 6 buçukta kalkıyorum ama napıcan mecbur canım yaa.. saatini 5 dk önceye kuracaksın bi kere şampuanlancaksın olcek bitcek
bak ne güzel anlayışlıymış kayınvalden iyi niyetli insanın hali başka oluyor sende eziyet ettiğini çok nazlı olduğunu düşünme bunlar çok normal içinde bir canlı var neyin ne olduğunu hiç bilmediğinrica ederim şekerlerim ne demek Allah szden de razı olsun bana ve bebeciğme yaptığınız dualar için, ne güzel dua zincirimiz oluyor.
ya evet güzelim sabah o kadar erken kalkıyorum ki mecburen akşam yapıyorum :26: yanlış olduğunu biliorum ama gece zaten 1:30 dan önce yatamıyoruz, sabahta 6:30 da kalk çok zor oluyo ki daha da erken kalkmam gerekecek o durumda. ama bu hafta evde olduğumdan ve çatlama günlerim belli olduğundan hep dediğiniz gibi yaptım. sabah banyoya girdim, inş işe yaramıştır :26:
sevdem maşallahın var yaa, ne güzel bilgiler bunlar bi gün zeytin bigün karabiber,kız sen her gün bi yiyecek üzerinde mi çalışıyosun bacım nerden gördün nerden araştırdın aferimm bacıma ya, maşallah maşallhhh,
Yıldızcım öyle yapma , en az 1,-2 saat yatakta yatman lazım altınada yastık koy mutlaka.
sevdem maşallahın var yaa, ne güzel bilgiler bunlar bi gün zeytin bigün karabiber,kız sen her gün bi yiyecek üzerinde mi çalışıyosun bacım nerden gördün nerden araştırdın aferimm bacıma ya, maşallah maşallhhh,
Yıldızcım öyle yapma , en az 1,-2 saat yatakta yatman lazım altınada yastık koy mutlaka.
cancağızım sende haklısın ama madem öyle işinize karışmak gibi olmasın ama ben bir fikir vereyim uygulamak size kalmış ödevlerinizi saat olarak vakitli yapsanız sende öylece kalkmadan uzansan mesela tv karşısından nerden baksan 2 3 saat yatarsın ondan sonrada banyo yapıp yatarsın
ohhh kocişede zeytini dayamışsın sabah sabah iyi yapmışsın canım şifa niyetine benim eşim sabahları işyerinde yapıyor kahvaltısını yemek şirketinde müdür oluncamis gibi kahvaltı hazırlıyolardır ona eminim oda doyunca yiyordur zeytinide sever
offf ya bende sabahın korunde kalkıp yapıyorum bızımkı yapıp yatıyor tabı onda oyle bır problem yok sabah tatlı uykudan kalıp yapmak kotu oluyor ama yaptıktan sonra daha zınde oluyor ınsan bır tek usengeclık bızımkısı ıste ne yapalım
benımkıde bana yastık getırır hemen sen yat der
bende yatarım yatak odasında tv var oooohhh ızlerım sonrada uyuya kalıyorum zaten bır yerde okumustum spremlerın yumurtaya ulasmaları 40 dakıka suruyormus 20 cm lık yerı anca o kadar zamanda gıdebılıyorlarmıs artık dogru yanlıs bılmem aklınızda bulunsun sızınde dedım
adacım kayınvalıden de cok anlayıslıymıs bak nazarımız degmesın sonrasaka saka
bak ne güzel anlayışlıymış kayınvalden iyi niyetli insanın hali başka oluyor sende eziyet ettiğini çok nazlı olduğunu düşünme bunlar çok normal içinde bir canlı var neyin ne olduğunu hiç bilmediğin
çok güzel den k gelmiş o zaman canım bu ay senn için inşl bebişinde gelmiştir bu ayda sabahlara kadar yatmak ödev gibi yapmak zorunda kalmazsın
sağol canım evet sizin için ihtisas alanımı genişletiyorum
ayy yıldızcım sen hiç heveslenme şekerim senin kayınvalde sen böyle yapsan etmediğini koymaz sana hem dilde hem bedende
evet sevdecim salatalarımızada zeytin koyalım bundan sonra hatta kahvaltıda yiyeceğimiz zeytinlerede karabiberde koyalım zeytin yağı nane pul biberle birlikte
ya ben şimdiye kadar hiç belimin ltına yastık koymadımki birazcık ayaklaımı kaldırdım sonrada öylece yattım:26:
offf ya bende sabahın korunde kalkıp yapıyorum bızımkı yapıp yatıyor tabı onda oyle bır problem yok sabah tatlı uykudan kalıp yapmak kotu oluyor ama yaptıktan sonra daha zınde oluyor ınsan bır tek usengeclık bızımkısı ıste ne yapalım
benımkıde bana yastık getırır hemen sen yat der
bende yatarım yatak odasında tv var oooohhh ızlerım sonrada uyuya kalıyorum zaten bır yerde okumustum spremlerın yumurtaya ulasmaları 40 dakıka suruyormus 20 cm lık yerı anca o kadar zamanda gıdebılıyorlarmıs artık dogru yanlıs bılmem aklınızda bulunsun sızınde dedım
adacım kayınvalıden de cok anlayıslıymıs bak nazarımız degmesın sonrasaka saka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?