esincim 1 evin tek torunu olacak ya pek bi ilgililer ya :) şunu istermisin bunu alayımmı sürekli böyle :) evimi bile temizledi pazartesi günü :)
kekulacım dün sormuştum eşinin arkadaşları yokmu onlarla tanışsan diye bugün sevde de sormuş canım:26:hani tek kalmamış olurdun.
Sevdecim tamam balık yağını alayım ben , sağol şekerim.
evet canım gerçekten büyük kolaylık oluyor banada sağolsunlar artık bu ilgi torunları için mi benim için mi bilemiyorum ama ben keyfini sürüyorum.ohhh maşalllah canım çok güzel ilgli olmaları iyidir
benim anacım yanımda olsa çok ilgilenir ama aramızda 18 saat mesafe var.annem çok üzülüyo uzakta olduğum için.benim kayınvalide baya bir hasta ve yaşlı onun yemeklerini bile bir aydır ben yapıyorum.hamile olsam birine ihtiyacım olsa yardımcı olacak kimssem yok burda.
tmm sevdecim bidaha olmaz sen sevmeye devam et beni
yıldızcım akşama eşime yine bi danışayım şansımı denim tmm derse indiririm onayını alayımki sonra bişe olunca çen çen konuşmasın bana sen izin verdşn derim iyi plan dimi
kızlar ben demiştim kekulacım yarım tatlı kaşığı hayıt tohumunu ezip kaynamış suyla karıştıracakmışsın 2 3dk demlendirip süzüp içicekmisin bir arkadaş 2.gününde bunu içince adeti sökmüş
hmm sağol canım alttan baktırmam asla , bi tek kendi drum dışında pek bi güveniyorum kendisine :26: göbekten bakabilirler tabikide , iyi olur valla öyle bişey olursa.
Ayy bende senin gibiyim sevdiğim insanlar beni sormazsa için için üzülürüm heeesincime bende bikeresinde demiştim
sevdecim hiç sorma annemden daha ilgili yaa, annem sormadı canın bişey istiyormu yapayımmı diye, onuda gelini yanında olunca beni pek bi unutuyor
yıldızcım seninde öyle olur belki güzelim , hamiş kal inşallah da görelim senin kayınvaliden nasıl davranıyo sana
benim anacım yanımda olsa çok ilgilenir ama aramızda 18 saat mesafe var.annem çok üzülüyo uzakta olduğum için.benim kayınvalide baya bir hasta ve yaşlı onun yemeklerini bile bir aydır ben yapıyorum.hamile olsam birine ihtiyacım olsa yardımcı olacak kimssem yok burda.
esincim aman seni kırmayayım bide güzelim.. adacımla ikimiz senin başına patlamışız
yıldız artık günde en az 5 tane olmak üzere seytinlerimizi yiyoruz... hatta bizlere 10 tane bile az özel çalışmalara anca yeter....beylerede yedirin kızlar
adacım ayy bu annelerimiz niye böyle yaa... ben geçenlerde demiştim kist gördü doktor ilaç verdi filan diyee.. hiç sormuyor ağrın var mı ne durumdasın, gidiyor musun doktora.. hiççç....
ama senin annen gibi gelinine çok güzel bakar hakkını yiyemem
kekula canım inşaallah senin hamileliğin çok rahat geçerde kimseye ihtiyaç duymazsın canım... hergün niye böyle uzağım demek yerine, bebeğimin kısmeti burasıymış, kaderse burda doğması varmış de canım.. üzme kendini.. allah hakkımızda ne takdir ederse onu yaşıyoruz canım
eşim bir ilçede çalışıyor hergün gitgel yapıyor.ilçe olduğu için dairede çok fazla personelde yok .bide yaşları büyük kafa dengi kimse yok ya.inşallah bu ay sonunda olacak atamalarda kendi memleketime atanırım.eşim gerçi ailesini bırakıp gitmek istemiyor ama kısmet artık.
kızlar doktor bana 60 kiloyu geçmen senin için iyi olmaz demişti... bende son günlerde aldım başımı gidiyorum... dün bi bakarım ki 61 buçuk olmuşummmmay ne oluyor bana anlamıyorum yaa... iştahımda açıldı :18: dün gece karar verdim biraz rejim yapmam lazım.. her yerim löpür löpür oldu :84:
az önce kahvaltı yaptım çok az peynir 2 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim... ama hala açım aççççççççççç
kızlar doktor bana 60 kiloyu geçmen senin için iyi olmaz demişti... bende son günlerde aldım başımı gidiyorum... dün bi bakarım ki 61 buçuk olmuşummmmay ne oluyor bana anlamıyorum yaa... iştahımda açıldı :18: dün gece karar verdim biraz rejim yapmam lazım.. her yerim löpür löpür oldu :84:
az önce kahvaltı yaptım çok az peynir 2 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim... ama hala açım aççççççççççç
evet hasta oldukları için eşin onlara da kıyamıyordur.. hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah.. ikiniz içinde zoreşim bir ilçede çalışıyor hergün gitgel yapıyor.ilçe olduğu için dairede çok fazla personelde yok .bide yaşları büyük kafa dengi kimse yok ya.inşallah bu ay sonunda olacak atamalarda kendi memleketime atanırım.eşim gerçi ailesini bırakıp gitmek istemiyor ama kısmet artık.
evet sevdecim bizim 10 ar tane yememiz lazım eşlerle birlikte
evet canım kase kase yemeliyiz
ayy sende miiii... ne edicez bacım yaa .. kilo vermekte çok zor..ben kendimden hiç ümitli değilim açıkcası :44:ayy bende 60 olmuşum yaw, evlendiğimde 51 kiloydum, maşallah iyi bakmışım kendimeebende öyleyim sevdecim az yiyince doyduğumu anlamıyorum aç aç geziyorum ortalarda, nolcak bu halimizzz
oooo herkes burda bir ben mi eksiğim ya
evet canım bi sen kusur kaldın nerelerdeydin sabahtan bu yana bakem
evet şekerim artık iki lafın belini kırarız.. kilo vermeye çalışıyorum yetiş bacım yasevdecım naber senınle denk gelemıyorduk bayadır
adacım sende burdasın resmı gorebılıyormusun sen gecen goremedım demısssın???
canım 3 tane daha zeytin ye lütfen:)))
sorma ya ben korkunç oldum.hareketli bir yaşamdan sonra evde oturmaya başlayınca kilolarda geldi.şuanda 68 kiloyum löpür löpğr tabiri bana daha iyi uyuyor:))vermem gerek kilo dedikçe daha çok alıyorum.
evet şekerim artık iki lafın belini kırarız.. kilo vermeye çalışıyorum yetiş bacım ya
ooo sen mı benmi yaaa bende bu aralar acayıp kılo aldım ama vermeye bır turlu nıyetlenıyorum
sonra belkı bu ay hamıle kalırım dıyorum bahaneyede bakarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?