yıldızcım benim normaldede ilaçla ilgili problemim var kenimi bşldim bileli hastalığımı doğal şeylerle iyileştiririz ilaç içemiyorum ben hap felan yutmakta zorlanıyorum elinde sonunda içebilyorum ama içene kadarda canım çıkıyor
ya o ovulasyon hesaplayıcıyı akşam bende indirecektim virüs uyarısı verdi sizde olmadımı eşimde yine ne karıştırıyon sen bu bilgisayara ben bişe yapmıyorum diyosun ama bu oyuna virüs uyarısı veriyor dedi vazgeçtim
yıldızcım senin güzel gönlün öyle görüyor canım benim.....
kız esin bugün beni pek bi görmemezlikten geliyorsun hayırdır inşallah
ilk bebeğimin ardından 2 kez kürtaj olmuştum. bebeğimi kaybetmekten daha fazla üzülmüştüm nerdeyse bu duruma. bu defa kanama başlayınca dr a kendisi düşsün diye beklicem her şey normal olsun kürtaj olmak istemiyorum demiştim. telefonda konuşmuştuk. o da tamam dedi. zaten ertsi gün de düştü. (cumartesi günü) pazartesi gittiğimde usg ile baktı. iyi dedi. büyük ihtimalle kürtaja gerek yok dedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. salıya randevu aldım bakalım ins. kürtaja gerek kalmaz.skr canım özelden görüşmüştük.. tekrardan Allah yardımcın olsun diye dua ediyorum canım... bende ada etkilenir diye burdaki arkadaşlara söyleyememiştim.. artık herkesin haberi olduğuna göre topişimizde yine bu güzel bekleyiş sürecinde senin yanında olmak isteriz arkadaşım...
senin düşüğün kürtajla mı sonuçlandı ... bide aklıma gelmişken söyliyim.. banada korun demişti doktor en az 2 ay demişti.. ama burda forumlarda hep şunu gördüm çoğu düşük yapan kişi korunmadan o ay hamile kalmış.. rahim çok yeni temizlendiği için daha verimli oluyormuş... şimdide acaba korunmasamıydım diyorum..:26: hatta teyzemin eltiside öyle olmuştu düşükten sonraki ay hemen hamile kaldı şimdi çocuğu doğdu büyüuyor bile...
bi düşün derim canım
seni nanemolla seni, ilaç bile içemio baksana şuna heleben sadece acaba bişi varmıdır die içemiorum, tamamen psikolojik yani güzelim ben indirdim bi sorun olmadı, virüs programı çok hassassa hata vermesi normal, çoğu prog.lar yapar. ama ben eşime gösterdim, sölemesi ayıp bilg müh kendisi:26: ordaki linkten o indirdi bana, ööle bişi olsa burdan indirmeyelim derdi. ama güvenemiorum programlara dersen sen bilirsin hayatım, bi de bize bişi olmaz sende olur başıma ekşime sonnraaaa, kaldıramam bu yüküüü
gız bacım ben yokken sormuşsun ama ben geldim büssürü yazılar yazıyorum hanım hiç oralı değillayyy lafa bak lafa ben seni niye görmezden gelim canım olurmu hiç öyle şey sabahtan beridir bir telefon trafiği yaşıyorum yarın şuraya gidelimmi tamama öteki dönünüyor şuaraya gidelimmi diye ee birde size laf yetiştiriyorum aynı zamanda kendime kahvaltı hazırlıyorm arda seni kaçırmışım şekerim hem ben na nasılsın diye sordum git gerilere git git bak
ilk bebeğimin ardından 2 kez kürtaj olmuştum. bebeğimi kaybetmekten daha fazla üzülmüştüm nerdeyse bu duruma. bu defa kanama başlayınca dr a kendisi düşsün diye beklicem her şey normal olsun kürtaj olmak istemiyorum demiştim. telefonda konuşmuştuk. o da tamam dedi. zaten ertsi gün de düştü. (cumartesi günü) pazartesi gittiğimde usg ile baktı. iyi dedi. büyük ihtimalle kürtaja gerek yok dedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. salıya randevu aldım bakalım ins. kürtaja gerek kalmaz.
ahh canım tam ben diyecektim senin güzelliğe mi ihtiyacın var sanki diye ama diğer arkidişler benden önce davranmışlar, tamamen katılıyorum kızlar bu güzelliğine güzellik katmak için şöyle dünyanın en güzel bayanı olmak için uyumuştur buu seni gidi seniiiiiiiiiiiiikızçelerim bugün güzellik uykusuna yattım biraz ... kalkalı epey oldu ama şu iş bu iş derken gelemedim... çok uykusuz kalınca akşamları ben kendimi toparlayamıyorum ya kızlar.. hele ki dün akşam elbise giydim sürdüm sürüştürdüm ama bi ara kocacım sızdı şekerleme yaptı, o kalktı benim uykum geldi .. öyle cicilerle aslında enerjik ve dinamik olmak lazım.. tam tersi halimi bi görseydiniz üzerimden kamyon geçmiş gibiydien sonunda eşim acıdı bana hadi yatağa geçelim dedi. anında uyumuşum
siz nettiniz bakayım...
ovulasyon hesaplayıcıyı indirmişsiniz aferim bacılarıma..
yıldız bugün bende denicem verdiğin linkten.. artık sürekli bakarız didik didik ederiz.. topiş olarak çok seviyoruz böyle şeyleri sağol kuzum :81:
esin senin minik erken başladı oburluğa.. seninde boyun var pek yakışır kilo alınca daha güzel bi hatun olcan yakında
aysenik bencede artık tüp bebeğe geçin, tekrar aşılama yapmak aynı sonucu geri yaşamak olur canım.. ne diye oyalıyorlar ki bence 2. aşılamayı reddet gülüm
ranacım evet pek bi araya gelemedik.. bugün karşılaşırız inşallah canım
adacım bugün sağlık ocağında belki bebeğini de görürsün canım..bi dönem böyle bulantıların olacak ama hepsi geçici güzelim sabret.
halev bugün doktordan gelmemiş daha.. inşallah güzel haberlerle gelecek
kekuladanda henüz ses çıkmamış :26:
skr canım özelden görüşmüştük.. tekrardan Allah yardımcın olsun diye dua ediyorum canım... bende ada etkilenir diye burdaki arkadaşlara söyleyememiştim.. artık herkesin haberi olduğuna göre topişimizde yine bu güzel bekleyiş sürecinde senin yanında olmak isteriz arkadaşım...
senin düşüğün kürtajla mı sonuçlandı ... bide aklıma gelmişken söyliyim.. banada korun demişti doktor en az 2 ay demişti.. ama burda forumlarda hep şunu gördüm çoğu düşük yapan kişi korunmadan o ay hamile kalmış.. rahim çok yeni temizlendiği için daha verimli oluyormuş... şimdide acaba korunmasamıydım diyorum..:26: hatta teyzemin eltiside öyle olmuştu düşükten sonraki ay hemen hamile kaldı şimdi çocuğu doğdu büyüuyor bile...
bi düşün derim canım
canım dr a sormadan kullansam olurmu balık hapını , folik asit, decavit ve progestan kullanıyorum, öyle haricen alabiliyorsam alayım bari ,çok iyi olacak.halewv gelmişsin ben yazana kadar.. hayırlı olsun iğnen.. bu çatlama iğnendi değil mi yarıına kadar çatlamasalar bari :26:
yıldız canım söylemeyi unutmuşum atlatmışsın hastalığını geçmiş olsun bi daha uğramasın inşallah canım
adacım balık hapı içebilirsin bu dönemde.. marincap markasını tavsiye ederim.. bebeğin omegalarını alsınki çok zeki ve akıllı bi afacan olsun
anladım canım ahh çok heyecanlı ,inşallah ilk seferde gelir yavrunyok yavlum çatlatma bi tane oluyorsun o kadan yarında 11,30 da toplama işlemim var sadece sonrada elimde tlf beklicem aramalarını şu kadan yumoş bölündü şu kadanı şu kalitede şu kadanı döllendi falan dicekler bakalım kısmet Allahım hakkımızda hayırlısını versin tez vakitte inşallah
yok canım psikolojik değil bu aksine yemek istiyorum sağlığımız için ama olmuyor, inşallah sende hamiş olursunda neler yaşadım anlarsınay canm benm kıyamam, az az da olsa ye tatlım. yemeden önce kokusunu aklına getirme, acaba midem bulanır mı deme, psikolojik olarak o da etkileyebilir seni, ben iyiyim canım, çok şükür atlattım gibi, kurutuyom artık saçlarımı akıllandım cicim
adacım kendini hiç zorlama yemek için dr lar söylüyor burada forumda da okudum ilk 3 ay senin vücudun da olan bile yetiyormuş bebeğe. yiyebildiklerini bol bol ye kilo kaybetme ama kokusundan rahatsız olduklarını falan yemek için zorlama şu 3 ay geçsin hele mide bulantıların dinsin ondan sonra yersin en azından. yoksa yemek için ısrar eder zorlarsan tiksinebilirsin bi daha hiç yiyemezsin. benim bir arkadasım etli bir yemekten tiksinmişti bebeği büyüdü hala ondan tiksiniyor. tiksinme ki bulantılar bitince yiyebilesin
sütten ağzım yandı bi kere bilinçsizliğme cahlliğime geldi. dr lar da benim o saf ve duygusallığımdan mı faydalandılar ne parça kalmış diye 2. kürtajı da oldum kuzu kuzu... şimdi kendisi olsun istedim kürtaj daha büyük bir yıkım olurdu.. bi varmış bi yokmuş oluyor. bu defa daha iyi olmamın sebebi de bu belki de en azından gördüm.evet böyle bilinçli davranman çok isabetli olmuş canım... benimde kendiliğinden düşmüştü.. ve tamamen tamizlenmişti rahim.. sende de şu an ağrı ve sancı yoksa tamamen temizlenmiştir canım.. o zaman kanaman bitince hiç korunma canım... bende şimdiki aklım olsaydı korunmazdım
rica ederim canım bundan sonra zeytini çok çok yicez kızlar hadi bakemsevdecim bu yararlı bilginden dolayı canım gönülden teşekkür ederim demek benim libidom düşük ben doğru düzgün ağır aziz kahvaltıyı hafta sonları yapıyorum:26:
canım ben birkaç kez sağlık ocağına gitmiştim yaz döneminde... oraya hamile kadınlar geliyordu sürekli geliyolarmış.. ultrasonda olduğu için kontrollerine düzenli olarak oraya gelenler vardı.. o yüzden dedim şekerim belki sende ultrasondan baktırırsın diye..bu arada sevdem sen sağlık ocağında belki görürsün bebeğini demişsin nasıl yanisağlık ocağında bakarlarmı ultrasonla alttan mı bi aydınlatıver şekerim
ayyyy svede bana psikoloji askı uyguluyosun bilerek yapıyosun dimi bilerek bak çok üzüldüm pişman oldum tamamen farkında olmayışımdan kaynaklanıyor şekercim kusura bakma hayatım
al bunlar senin için
ilk bebeğimin ardından 2 kez kürtaj olmuştum. bebeğimi kaybetmekten daha fazla üzülmüştüm nerdeyse bu duruma. bu defa kanama başlayınca dr a kendisi düşsün diye beklicem her şey normal olsun kürtaj olmak istemiyorum demiştim. telefonda konuşmuştuk. o da tamam dedi. zaten ertsi gün de düştü. (cumartesi günü) pazartesi gittiğimde usg ile baktı. iyi dedi. büyük ihtimalle kürtaja gerek yok dedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. salıya randevu aldım bakalım ins. kürtaja gerek kalmaz.
Eki Görüntüle 123105
AŞK İÇİN ZEYTİN YİYİN
Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan zeytin aslında bir afrodizyak. Bunu biliyor muydunuz?
Bol miktarda bitkisel protein, yağ, A, C, E vitaminleri ile kalsiyum, fosfor, kükürt, klor, magnezyum mineralleri içeren; kalp sağlığı için çok faydalı olan zeytin aynı zamanda bir aşk yiyeceği. Uzmanlar, her gün 5 tane zeytin yemenin hem kadın hem erkeklerin libidosunu yükselttiğini söyledi.
içemiyorum ya niye dalga geçiyosunkibenimki en hassaını yüklemiştir programın eminim eskiden olsa bilgisayarda sorun çıkınca ben yapmadım diyodum nasılsa kendiside kullanıyoruya şimdi onda şirket bil var bütün kabak başıma batlıyor senin eşin bi sıkıntı yok dediyse çıkmaz dur akşam geldiğinde söylüm bari heveslendim ama bakalım artık yok canım bide bişe olursa ben senin başına ekşimemde eşim benimkine ekşiyebilir
ahh canım tam ben diyecektim senin güzelliğe mi ihtiyacın var sanki diye ama diğer arkidişler benden önce davranmışlar, tamamen katılıyorum kızlar bu güzelliğine güzellik katmak için şöyle dünyanın en güzel bayanı olmak için uyumuştur buu seni gidi seniiiiiiiiiiiii
Ah sevdecim skr canlarım ne kadar ince düşünmüşsünüz öyle ben etkilemiyim diye , yerim ben sizi yaa, çok duygulandım bak şimdibende skr ile yazışmıştım haberim vardı ama belki kendi yazmak ister diye yazmamıştım buraya hiç.
Valla beni o arkadaş da öyle olmuş düşük yaptığı ay hamiş kalmış şimdi çok sağlıklı bi oğlu var.
canım dr a sormadan kullansam olurmu balık hapını , folik asit, decavit ve progestan kullanıyorum, öyle haricen alabiliyorsam alayım bari ,çok iyi olacak.
anladım canım ahh çok heyecanlı ,inşallah ilk seferde gelir yavrun
yok canım psikolojik değil bu aksine yemek istiyorum sağlığımız için ama olmuyor, inşallah sende hamiş olursunda neler yaşadım anlarsınKayınvalidem de ayy bi üstüme düştü görmeyin herşeyi yapıp getiriyor soruyor şunu yapayımmı falan diye, derin dondurucuya bişeyler koymuş onları yapıyor falan pek bi ilgili,
bende öyle duymuştum canım sağol içim ferahladı, sadece kuru yağsız şeylerden yiyorum , inşallah bu bulantılar geçince bol bol yerim bebeğime yarar herşey
sabahtan beri burdayıım ama oku oku bitmiyo ne çok yazmışsınız güzeller.benim adetten hala tık yok.gece sanki oldum sandım uykudan fırladım kalktım bişey yokmuş.gece dediysem saat altı buçuktu.bende kalkmışken kocacıma kahvaltı hazırladım.sonra tekrar uyumuşum annemin telefonu ile uyandım saat 10 da.evi toparladım oturuyorum öle sessiz sessiz.
sütten ağzım yandı bi kere bilinçsizliğme cahlliğime geldi. dr lar da benim o saf ve duygusallığımdan mı faydalandılar ne parça kalmış diye 2. kürtajı da oldum kuzu kuzu... şimdi kendisi olsun istedim kürtaj daha büyük bir yıkım olurdu.. bi varmış bi yokmuş oluyor. bu defa daha iyi olmamın sebebi de bu belki de en azından gördüm.var old. biliyorum. neyse...
ilk 3-4 gün çok ağrım oldu dünden beri iyiyimgezmeye bile gittik dün aksama kadar gezdik eşim de raporlu iyi oldu evde yalnız başına kalmamış oldum. birlikte gezdik kafa dağıttık. ağrılarım dindi kanama devam ediyor dr baya temizlenmiş demişti. iyi görünüyordu. umarım salıya hiçbir şey kalmaz.
korunma konusunda kararsızım bi yanım boşver olmyınca olmuyor bırak korunma diyor bir yanım beklemek daha iyi olur belki diyor. dr 3 ay dedi ama henüz karar veremedim:26:
rica ederim canım bundan sonra zeytini çok çok yicez kızlar hadi bakem
canım ben birkaç kez sağlık ocağına gitmiştim yaz döneminde... oraya hamile kadınlar geliyordu sürekli geliyolarmış.. ultrasonda olduğu için kontrollerine düzenli olarak oraya gelenler vardı.. o yüzden dedim şekerim belki sende ultrasondan baktırırsın diye..
ama alttan mı bilemizem. sanmıyorum göbecikleri belirgindi benim gördüklerimin.. o zaman karından bakılıyor..
zaten artık seninde karından bakılır kalp atışınıda duydunuz ya görünecek kadar büyümüştür bebeciğin canım.. alttan isterler bile karından baktır canım
evet kayınvaliden ne kadar güzel ilgileniyor seninle.. benim annem bile bi gün yemek getirmemiştiiii
ayy çok sevindirik oldum şimdi.. :81::81::81: bi daha olmasın şekerim e misevdiğim insanlardan ilgi görememeye hiç dayanamam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?