ya çok saçma ufacık bi sızıntı varmış karın kısmında ve o sebeptenmi aşılama yapmış aşılama normal yola en yakın hamile kalmaya yardımcı bi teknik çok bir farkı yok ki size baştan tüp bebek gerekti doktoruda sanki sen yönlendiriyomuşsun gibi senin dediğine dayanarak geri tüpe dönünüyor yoksa bi aşılama daha
günaydın kızlar hepinize nasılsınız bakalım bugün yıldızcım atlatmışsın canım hastalığı sevindşim hem iyileşmene hemde akıllanmana
adacım git canım sağlık ocağına kaydını yaptır hemşirenle beraber geçireceksiniz bu dönemi benide 3kez aradı hemşirem hamilelik varmı diye ama her seferinde yok yok yokdedim inşl kilo kaybında olmamıştır rahat birhamilelik geçirirsin
narımızı bende özledimya umarım gelir hafta sonu bi değişiklik olmmıştır planlarında
sevdecim ranacım sizlerden ne haber canlarım
kaybettim canım kısmet değilmiş. yeniden aranızdayım. zaten hiç bırakmamıştım. her gün uğrayıp takip ediyordum sizleri. artık 3 ay sonra çalışmalara kaldığımız yerden devam
halevim çatırdama iğneni oldun mu cicimçatır çatır çatlarsın inş yawrum
evet canım aklısın balığı çok severdim ama şimdi ağzıma süremiyorum onu bırak kokusuna tahammülüm yok. Bebeğim için yiyeyim biraz diyorum ama yok çok fena öğürmek tutuyor karnım acıyor bu sefer. Yediğim tek şey haşlanmış patates , yoğurt, sabahları sadece beyaz peynir birde meyve tek bunlar birde dün tatlı canım istedi birazda tatlı yedim.tabi şimdi kokulara karşı hassassındır sen tatlım ama en azından sevdiğin bazı şeyler varsa onlardan yemeye çalış, bebeğinin gelişimi için bu çok önemli. bir de bir arkadaşım hamile doktoru haftada 2 kez mutlaka balık yemelisin demiş. eğer kokusu kötü gelmezse sen de yemeye çalış canım benm
ya çok saçma ufacık bi sızıntı varmış karın kısmında ve o sebeptenmi aşılama yapmış aşılama normal yola en yakın hamile kalmaya yardımcı bi teknik çok bir farkı yok ki size baştan tüp bebek gerekti doktoruda sanki sen yönlendiriyomuşsun gibi senin dediğine dayanarak geri tüpe dönünüyor yoksa bi aşılama daha
günaydın kızlar hepinize nasılsınız bakalım bugün yıldızcım atlatmışsın canım hastalığı sevindşim hem iyileşmene hemde akıllanmana
adacım git canım sağlık ocağına kaydını yaptır hemşirenle beraber geçireceksiniz bu dönemi benide 3kez aradı hemşirem hamilelik varmı diye ama her seferinde yok yok yokdedim inşl kilo kaybında olmamıştır rahat birhamilelik geçirirsin
narımızı bende özledimya umarım gelir hafta sonu bi değişiklik olmmıştır planlarında
sevdecim ranacım sizlerden ne haber canlarım
saol bebeem iyiyim çok şükür, akıllandım dadün saçımı kurutup yattım mesela
halevcim yarın çatlatma iğnesi olacaksın ama dimi, yarında toplanacak yumoşların doğrumuyum ? Hadi bakalım o baskılar yumoşlarının büyümesinden dolayı canım , inşallah herşey yolunda gider tatlım dualarımız seninle.
canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm bizimle herşeyini paylaşabilirsin her türlü konuşur dertleşir destek oluruzinşallah güzel Allahım 3.de sana bebeğini bağışlar da kucağına almayı nasip eder kuzum
ay kuzum oldum oldum acıdı ve yaktı ama geçti bugünde yumoşlarım baskı yapıyor yukarıdan aşağıyayumoşlarımın çatlamaması gerekiyormuş çatlamadan toplanacakmış tatlım
ohhh afferin benim canıma iyi yapmışsın ilaç felanda çemiyorum mazallah doğal takviyelerle kendimize gelmek lazım neyseki düzeldin
kızçelerim bugün güzellik uykusuna yattım biraz ... kalkalı epey oldu ama şu iş bu iş derken gelemedim... çok uykusuz kalınca akşamları ben kendimi toparlayamıyorum ya kızlar.. hele ki dün akşam elbise giydim sürdüm sürüştürdüm ama bi ara kocacım sızdı şekerleme yaptı, o kalktı benim uykum geldi .. öyle cicilerle aslında enerjik ve dinamik olmak lazım.. tam tersi halimi bi görseydiniz üzerimden kamyon geçmiş gibiydien sonunda eşim acıdı bana hadi yatağa geçelim dedi. anında uyumuşum
siz nettiniz bakayım...
ovulasyon hesaplayıcıyı indirmişsiniz aferim bacılarıma..
yıldız bugün bende denicem verdiğin linkten.. artık sürekli bakarız didik didik ederiz.. topiş olarak çok seviyoruz böyle şeyleri sağol kuzum :81:
esin senin minik erken başladı oburluğa.. seninde boyun var pek yakışır kilo alınca daha güzel bi hatun olcan yakında
aysenik bencede artık tüp bebeğe geçin, tekrar aşılama yapmak aynı sonucu geri yaşamak olur canım.. ne diye oyalıyorlar ki bence 2. aşılamayı reddet gülüm
ranacım evet pek bi araya gelemedik.. bugün karşılaşırız inşallah canım
adacım bugün sağlık ocağında belki bebeğini de görürsün canım..bi dönem böyle bulantıların olacak ama hepsi geçici güzelim sabret.
halev bugün doktordan gelmemiş daha.. inşallah güzel haberlerle gelecek
kekuladanda henüz ses çıkmamış :26:
skr canım özelden görüşmüştük.. tekrardan Allah yardımcın olsun diye dua ediyorum canım... bende ada etkilenir diye burdaki arkadaşlara söyleyememiştim.. artık herkesin haberi olduğuna göre topişimizde yine bu güzel bekleyiş sürecinde senin yanında olmak isteriz arkadaşım...
senin düşüğün kürtajla mı sonuçlandı ... bide aklıma gelmişken söyliyim.. banada korun demişti doktor en az 2 ay demişti.. ama burda forumlarda hep şunu gördüm çoğu düşük yapan kişi korunmadan o ay hamile kalmış.. rahim çok yeni temizlendiği için daha verimli oluyormuş... şimdide acaba korunmasamıydım diyorum..:26: hatta teyzemin eltiside öyle olmuştu düşükten sonraki ay hemen hamile kaldı şimdi çocuğu doğdu büyüuyor bile...
bi düşün derim canım
yok yavlum çatlatma bi tane oluyorsun o kadan yarında 11,30 da toplama işlemim var sadece sonrada elimde tlf beklicem aramalarını şu kadan yumoş bölündü şu kadanı şu kalitede şu kadanı döllendi falan dicekler bakalım kısmet Allahım hakkımızda hayırlısını versin tez vakitte inşallah
evet canım aklısın balığı çok severdim ama şimdi ağzıma süremiyorum onu bırak kokusuna tahammülüm yok. Bebeğim için yiyeyim biraz diyorum ama yok çok fena öğürmek tutuyor karnım acıyor bu sefer. Yediğim tek şey haşlanmış patates , yoğurt, sabahları sadece beyaz peynir birde meyve tek bunlar birde dün tatlı canım istedi birazda tatlı yedim.
Sen daha iyisin dimi , saçlarını kurutmadan yatmışsın canım çok dikkat et sende .
inşallah bundan sonra aradığında var dersin gülüm :) evet kayınvalidemle gideceğiz öğleden sonra. Bakalım tartılayım bugünde ona göre belli olur artık.
şekerim güzellik uykusuna ihtiyacın mı var senin, anca güzelliğini pekiştirirsin uyuyarakdene dene sevdecim güzel bişeye benziyo ben akşamdan beri kurcalıyorum, şimdi şirket bilgisayarıma da kuracam burda kusur kalmiyim die
halewv gelmişsin ben yazana kadar.. hayırlı olsun iğnen.. bu çatlama iğnendi değil mi yarıına kadar çatlamasalar bari :26:
yıldız canım söylemeyi unutmuşum atlatmışsın hastalığını geçmiş olsun bi daha uğramasın inşallah canım
adacım balık hapı içebilirsin bu dönemde.. marincap markasını tavsiye ederim.. bebeğin omegalarını alsınki çok zeki ve akıllı bi afacan olsun
evet canım aklısın balığı çok severdim ama şimdi ağzıma süremiyorum onu bırak kokusuna tahammülüm yok. Bebeğim için yiyeyim biraz diyorum ama yok çok fena öğürmek tutuyor karnım acıyor bu sefer. Yediğim tek şey haşlanmış patates , yoğurt, sabahları sadece beyaz peynir birde meyve tek bunlar birde dün tatlı canım istedi birazda tatlı yedi
halewv gelmişsin ben yazana kadar.. hayırlı olsun iğnen.. bu çatlama iğnendi değil mi yarıına kadar çatlamasalar bari :26:
yıldız canım söylemeyi unutmuşum atlatmışsın hastalığını geçmiş olsun bi daha uğramasın inşallah canım
adacım balık hapı içebilirsin bu dönemde.. marincap markasını tavsiye ederim.. bebeğin omegalarını alsınki çok zeki ve akıllı bi afacan olsun
yok yavlum çatlatma bi tane oluyorsun o kadan yarında 11,30 da toplama işlemim var sadece sonrada elimde tlf beklicem aramalarını şu kadan yumoş bölündü şu kadanı şu kalitede şu kadanı döllendi falan dicekler bakalım kısmet Allahım hakkımızda hayırlısını versin tez vakitte inşallah
beni mahçup ettin sağol canım teveccühünüzzz
toplama yapılıyor demek yarın canım benim hayırlı uğurlu olsun bu tedavinin sonucuda kucağına alıp evine götürebileceğin bir bebek olsun inşl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?