Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

halev geldin mı hayatım doktordan nasıl güzel haberler getirdin bize anlat bakalım

saol bebeem iyiyim çok şükür, akıllandım da dün saçımı kurutup yattım mesela

kaybettim canım kısmet değilmiş. yeniden aranızdayım. zaten hiç bırakmamıştım. her gün uğrayıp takip ediyordum sizleri. artık 3 ay sonra çalışmalara kaldığımız yerden devam

canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm bizimle herşeyini paylaşabilirsin her türlü konuşur dertleşir destek oluruz inşallah güzel Allahım 3.de sana bebeğini bağışlar da kucağına almayı nasip eder kuzum

halevim çatırdama iğneni oldun mu cicim çatır çatır çatlarsın inş yawrum

ay kuzum oldum oldum acıdı ve yaktı ama geçti bugünde yumoşlarım baskı yapıyor yukarıdan aşağıya yumoşlarımın çatlamaması gerekiyormuş çatlamadan toplanacakmış tatlım

evet canım aklısın balığı çok severdim ama şimdi ağzıma süremiyorum onu bırak kokusuna tahammülüm yok. Bebeğim için yiyeyim biraz diyorum ama yok çok fena öğürmek tutuyor karnım acıyor bu sefer. Yediğim tek şey haşlanmış patates , yoğurt, sabahları sadece beyaz peynir birde meyve tek bunlar birde dün tatlı canım istedi birazda tatlı yedim.
Sen daha iyisin dimi , saçlarını kurutmadan yatmışsın canım çok dikkat et sende .

inşallah bundan sonra aradığında var dersin gülüm :) evet kayınvalidemle gideceğiz öğleden sonra. Bakalım tartılayım bugünde ona göre belli olur artık.

halevcim yarın çatlatma iğnesi olacaksın ama dimi, yarında toplanacak yumoşların doğrumuyum ? Hadi bakalım o baskılar yumoşlarının büyümesinden dolayı canım , inşallah herşey yolunda gider tatlım dualarımız seninle.

kızçelerim bugün güzellik uykusuna yattım biraz ... kalkalı epey oldu ama şu iş bu iş derken gelemedim... çok uykusuz kalınca akşamları ben kendimi toparlayamıyorum ya kızlar.. hele ki dün akşam elbise giydim sürdüm sürüştürdüm ama bi ara kocacım sızdı şekerleme yaptı, o kalktı benim uykum geldi .. öyle cicilerle aslında enerjik ve dinamik olmak lazım.. tam tersi halimi bi görseydiniz üzerimden kamyon geçmiş gibiydi en sonunda eşim acıdı bana hadi yatağa geçelim dedi. anında uyumuşum

siz nettiniz bakayım...

ovulasyon hesaplayıcıyı indirmişsiniz aferim bacılarıma..
yıldız bugün bende denicem verdiğin linkten.. artık sürekli bakarız didik didik ederiz.. topiş olarak çok seviyoruz böyle şeyleri sağol kuzum :81:

esin senin minik erken başladı oburluğa.. seninde boyun var pek yakışır kilo alınca daha güzel bi hatun olcan yakında

aysenik bencede artık tüp bebeğe geçin, tekrar aşılama yapmak aynı sonucu geri yaşamak olur canım.. ne diye oyalıyorlar ki bence 2. aşılamayı reddet gülüm

ranacım evet pek bi araya gelemedik.. bugün karşılaşırız inşallah canım

adacım bugün sağlık ocağında belki bebeğini de görürsün canım..bi dönem böyle bulantıların olacak ama hepsi geçici güzelim sabret.

halev bugün doktordan gelmemiş daha.. inşallah güzel haberlerle gelecek

kekuladanda henüz ses çıkmamış :26:

skr canım özelden görüşmüştük.. tekrardan Allah yardımcın olsun diye dua ediyorum canım... bende ada etkilenir diye burdaki arkadaşlara söyleyememiştim.. artık herkesin haberi olduğuna göre topişimizde yine bu güzel bekleyiş sürecinde senin yanında olmak isteriz arkadaşım...
senin düşüğün kürtajla mı sonuçlandı ... bide aklıma gelmişken söyliyim.. banada korun demişti doktor en az 2 ay demişti.. ama burda forumlarda hep şunu gördüm çoğu düşük yapan kişi korunmadan o ay hamile kalmış.. rahim çok yeni temizlendiği için daha verimli oluyormuş... şimdide acaba korunmasamıydım diyorum..:26: hatta teyzemin eltiside öyle olmuştu düşükten sonraki ay hemen hamile kaldı şimdi çocuğu doğdu büyüuyor bile...
bi düşün derim canım

halewv gelmişsin ben yazana kadar.. hayırlı olsun iğnen.. bu çatlama iğnendi değil mi yarıına kadar çatlamasalar bari :26:

yıldız canım söylemeyi unutmuşum atlatmışsın hastalığını geçmiş olsun bi daha uğramasın inşallah canım

adacım balık hapı içebilirsin bu dönemde.. marincap markasını tavsiye ederim.. bebeğin omegalarını alsınki çok zeki ve akıllı bi afacan olsun

yok yavlum çatlatma bi tane oluyorsun o kadan yarında 11,30 da toplama işlemim var sadece sonrada elimde tlf beklicem aramalarını şu kadan yumoş bölündü şu kadanı şu kalitede şu kadanı döllendi falan dicekler bakalım kısmet Allahım hakkımızda hayırlısını versin tez vakitte inşallah

amanınn ben yanlış telafuz etmişin o zaman kuzum kusura bakma, çatlamasınlar inş ve toplanmayı beklesinler yımırtalar

ohhh afferin benim canıma iyi yapmışsın ilaç felanda çemiyorum mazallah doğal takviyelerle kendimize gelmek lazım neyseki düzeldin

ya sorma esinim bende psikolojik olarak ilaç kullanamıyorum, doğal yollarla düzelmeye çalışıorum. psikolojik olarak her ay hamileyiz maşallah Allah normalini de yaşamak nasip etsin hepimize inş

şekerim güzellik uykusuna ihtiyacın mı var senin, anca güzelliğini pekiştirirsin uyuyarak dene dene sevdecim güzel bişeye benziyo ben akşamdan beri kurcalıyorum, şimdi şirket bilgisayarıma da kuracam burda kusur kalmiyim die

toplama yapılıyor demek yarın canım benim hayırlı uğurlu olsun bu tedavinin sonucuda kucağına alıp evine götürebileceğin bir bebek olsun inşl

ay canm benm kıyamam, az az da olsa ye tatlım. yemeden önce kokusunu aklına getirme, acaba midem bulanır mı deme, psikolojik olarak o da etkileyebilir seni, ben iyiyim canım, çok şükür atlattım gibi, kurutuyom artık saçlarımı akıllandım cicim

beni mahçup ettin sağol canım teveccühünüzzz

evet Sevdecim çatlatmaydı bu iğne ve yarına kadan çatlamaması gerekiyor zaten dr ona göre hesaplayıp iğneyi vurulma saatini belirliyor hadi hayırlısı inşallah

adacım kendini hiç zorlama yemek için dr lar söylüyor burada forumda da okudum ilk 3 ay senin vücudun da olan bile yetiyormuş bebeğe. yiyebildiklerini bol bol ye kilo kaybetme ama kokusundan rahatsız olduklarını falan yemek için zorlama şu 3 ay geçsin hele mide bulantıların dinsin ondan sonra yersin en azından. yoksa yemek için ısrar eder zorlarsan tiksinebilirsin bi daha hiç yiyemezsin. benim bir arkadasım etli bir yemekten tiksinmişti bebeği büyüdü hala ondan tiksiniyor. tiksinme ki bulantılar bitince yiyebilesin

saol canım atlattım çok şükür,accık öksürük kaldı o kadar

hayırlııyla herşey yolunda gidicek tatlım, meraklanma :97:

beni mahçup ettin sağol canım teveccühünüzzz

görünen köy klavuz istemez şekerim

toplama yapılıyor demek yarın canım benim hayırlı uğurlu olsun bu tedavinin sonucuda kucağına alıp evine götürebileceğin bir bebek olsun inşl

sağol Esincim inşallah Allahım yüzümüze baksında bebişimizi bize bahşetsin

neyse canlarım afeyet olsun sizlere gelince görüşürük

yıldızcım benim normaldede ilaçla ilgili problemim var kenimi bşldim bileli hastalığımı doğal şeylerle iyileştiririz ilaç içemiyorum ben hap felan yutmakta zorlanıyorum elinde sonunda içebilyorum ama içene kadarda canım çıkıyor

ya o ovulasyon hesaplayıcıyı akşam bende indirecektim virüs uyarısı verdi sizde olmadımı eşimde yine ne karıştırıyon sen bu bilgisayara ben bişe yapmıyorum diyosun ama bu oyuna virüs uyarısı veriyor dedi vazgeçtim

yıldızcım senin güzel gönlün öyle görüyor canım benim.....

kız esin bugün beni pek bi görmemezlikten geliyorsun hayırdır inşallah

halevcim sende yap bi çizelge canım gün gün takip edelim.. bu ay seninkini beklemek çok heyecanlı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…