Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

selam kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.inşallah kist gitmiştir.cuma günü ilaç bitti.ama hala hastalanmadım.inşallah zamanında hastalanırım ya.kayın validede hala iyileşmedi kalçasına platin konacak.ameliyat olcak .bu arada ben bu ayın sonunda kpss tercihi yapacam.inşallah atamam olurr.hepinizi öpüyorumm.

çok sevındım hayatım hadı bakalım ya sana bu yıl zaten bastan ugurlu geldı bıletlerle
devamıda gelıyor ıste ne mutlu sana

evet Ranacım 2011 güzel geldi bana Allahım bozmasın inşallah hep böle güzel devam eder

çok güzel canım demekki güzel cevap veriyorsun ilaçlara inşl canım bugünki iğnelerinde katkısını görürsün

demekki çok işi var adanın yoksa girerdiya sevdecim sanada kolay gelsin canım

sağol Esincim evet güzel cevap veriyorum çok şükür ki Allahıma inşallah katkısı olur bugün ki iğnelerimin:97:

kayınvalidenin ameliyatı inşallah güzel geçer şimdiden geçmiş olsun canım, kistinde yok olmuştur ve adetin de inşallah zamanlı gelirde tedavine başlarsın inşallah ve kpss tercihin inşallah olurda bi yere yerleşirsin canım Allahım gönlüne göre versin

kızlarr bişey soracamm ben cuma günü gittim takıbe klomen verdi doktor cuma gunu hapımı almadım eczaneden cumartesı gunude eczanelerde kalmamıs yılbası tatılı oluncada her eczane kapalı. nöbetçi olanlardada yokmus. pazar gunude bı akrabaya gıttık ancak aksama alabıldım hapı bugun sabahsa başladım ıçmeye cuma gunu konturolum var 5 gun kullanmam gerekıyo cumartesı gıtsem sorun olurmu kı acaba doktorumu arasam bana bı akıl verınn

ben çıkıyorum arkidişler iyi akşamlar yarın güzel haberlerle gelebilmek dileğiyle yarın görüşürüz canlarım akşama belkim girebilirim

doğru drun bi bildiği vardır tabi birde iğne kullanıyorsun ya ona göredir tedavin sanırım , benim büyümeyen nazlı yumoşun hatırlarsan nasıl çatlayıvermişti iğneyi bile beklemeden.
ay canım burdayım işlerden fırsat bulamadım sen yükle bacım
ohh maşallah halevim yarın gideceksin demek, ya bu yuturbaların senin ne zaman toplanacakmış, sölemedi mi drun cicim :26:
bende ıyıyım canım ya ne olsun eee hanı ada evde calısıyordu gene yok ortalarda sevde de gıttı neyse
guzel yemecıkler yapsın bakalım belkı bızı aksam yemege cagırır:44:
ahh bebişim ahh evdeyim ama burdan uğraşıyorumm kız evim homeofis oldu artıkım, mini yazıcımı bile getirdim ihracat işlemiyle uğraştım butün gün ayy belim koptu
canlar ben çıkıyorum şimdilik sonra konuşuruz komşum çocuğu bana bıraktı okula gitt azcık onla ilgileneyim grip olmuş küçüğüm
bacım sende komşu çocuklarına baka baka uzman oldu he sen hiç zorlanmazsın artık

geçmiş olsun kayınvalidene canım. kistin gitmiştir bence merak etme.

amin canım inşallah.çok saol.

canım bana klomen vermedi hemen..adetinin 3. günü gittin ve hemen hap mı verdi...yumurtanın büyüklüğüne baktıktan sonra vermeliydi hapı.. bbu dr.larıda anlamıyorum ben biri öyle yapiyo...diğeri böyle....:96::96::96:

valla canım bende anlamadım öle verdı yanı hemen klomenı.
baktı alttan bişey yok dedı herşey iyi dedı

kekulacım çk geçmiş olsun hayatım kayınvaldene allah acil şifalar versin umarım kpss ataman gerçekleşir kistlerde gitmiştir en kısa zamanda adet olursun canım

adacım karşı kmşum kız napsın öğlen çocuğu okula bırakırken akşamda alırken bana bırakıyor doğru diyosun ben baya baya hazırım ya gelsin artık bebeğim zaten ablam doğum yaptığında 40gün ben onunla kaldım ordanda var tecrübem yiğenim sanki benimde kızım oda öyle düşkündürki bana 1,5yaşında ve bana abla diyo sanırım ben ablama abla diye diye oda ona alıştı

ya kızlar tabi hem sevindimde hemde oturdum ağlamdıya esra erolda hamileymiş bu yıl hamile senesi heralde o kadar çok varki çevrede inşl o piyango bizlerede vurur

evet kuzum nasıl unuturum, drum yarın söyleyebilir yumoşlarımın durumuna bağlı ne zaman toplayacakları o yüzden şimdilik bişi belli değil güzelim

ya kızlar tabi hem sevindimde hemde oturdum ağlamdıya esra erolda hamileymiş bu yıl hamile senesi heralde o kadar çok varki çevrede inşl o piyango bizlerede vurur

tabi insan uğraştığı halde bebişi olmayınca daha yeni evlenen herkeşin pat diye hamileyim demesi insanı üzüyor inşallah canım bizlere de vurur o güzel piyango

amanın canlar maşallah bi gittim döktürmüşünüz wallaha, oku oku bitmedi imanım gevredi haa
amaaaaaa süper haberlerle geldim, yımırta çatlamışşşş sanırım cmt çatlamış dedi doktor, hala sıvısı varmış, o zaman tutmasa bile hala şansın var dedi bi sürü de ders verdi rahim kalınlığı 9 mm-10 mm olursa iyimiş benim 7.6 çıktı oyüzden gene progestan verdi, bebecik varsa eğer tutunabilsin diyeymiş döl yatağıda oluşmuş dedi o yüzden sıkı çalışmamız lazımmış tabi geçen gittiğimdeki ödevleride tamamladığımız için o zaman da tutmuş olabilir dedi, şuan erken olduğu için burdanda göremeyiz, mecbur bekleyeceğiz dedi. Allahım lütfen tutmuş olsun yada şimdiki derslerde tutsun nolurrrrr:97::97: nasıl rahatladım anlatamam canlar, umarım allahım hepiciğimizin emeklerini boşa çıkarmaz

geldim şeker yazdım yukarı

geldim geldim, detaylı bilgi için yukarıyı okuyunuz

ooh ne iyi etmişin dinlenmişindir canım çizelgelere bayıldım süper yapmışsın canım, ellerine sağlık walla

geldim kuşum hayırlı haberlerle :81:

hadi gözümüz aydın canım ya, büyür büyür merak etme sen şansınız biletlerle açıldı bebişle daha da açılacak inş

geldim geldim

geçmiş olsun canım kayınvalidene, kistlerinde gitmiştir allahın izniyle hiç merak etme. zamanında hastalanırsın inşallah da bi an önce yola koyulabilesiniz hayatım. işin rast gitsin inş ve ataman güzel yerlere olsun canım benim:81:

canım ben klomen kullanmadım hiç ama bence bir doktorunu arayıp sor.

anaaa o da mı hamile allah bize de nasip etsin inş tatlım, ardı ardına doğuralım

pek afilli olmuş yawrum güle güle kullan

ne kadan güzel haberlerle gelmişsin öle maşallah gülüm ya nasılda çatlamış yumoşun kendi kendine aferin ona hadi bakalım azcık daha çalışmalarınıza start verin bakim inşallah yumoşun spermciklerle buluşurda hepimizi sevince boğarsın canım,
evet canım biletlerle açıldı şansımız inşallah bebişlerle devam eder

amin canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun sağolasın.. ee buluşsunlar artık dimi ama bu kadar naz kime anlamıyorum ki
edecek edecek bebiş değil bebişlerle devam edecek hatta

amin canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun sağolasın.. ee buluşsunlar artık dimi ama bu kadar naz kime anlamıyorum ki
edecek edecek bebiş değil bebişlerle devam edecek hatta

buluşsunlar bi zahmet canım geç bile kaldılar, neyseki bizimkileri dışarıda buluşturacaklar zorla ki inşallah döllenirlerde yerleştirme yapılır:97:

buluşsunlar bi zahmet canım geç bile kaldılar, neyseki bizimkileri dışarıda buluşturacaklar zorla ki inşallah döllenirlerde yerleştirme yapılır:97:

döllenir güzelim sen hiç merak etme, buraya kadar herşey yolundaydı, bundan sonrası da sular seller gibi akarak olacak inş

döllenir güzelim sen hiç merak etme, buraya kadar herşey yolundaydı, bundan sonrası da sular seller gibi akarak olacak inş

kontrole gittiğim zamanlar heyecanlı oluyorum bide bazen sonu ne olacak diye düşününce heyecan yapıyorum bazende bebişim göbüşümdeymiş gibi elim göbeğime gidiyor hep Allahım sen büyüksün inşallah yüzlerimizi güldürür yaaaaa

ya sorma güzelim kontrole gidince insan acayip geriliyo, herhalde kötü bişi diceklerinden korkuyoruz ondan oluyor. inş kısa zamanda elini göbüşüne götürdüğünde bebeğini hissedeceksin hayatım, en kısa zamanda hepimiz bu duyguyu tadarız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…