çok sevındım hayatım hadı bakalım ya sana bu yıl zaten bastan ugurlu geldı bıletlerle
devamıda gelıyor ıste ne mutlu sana
çok güzel canım demekki güzel cevap veriyorsun ilaçlara inşl canım bugünki iğnelerinde katkısını görürsün
demekki çok işi var adanın yoksa girerdiya sevdecim sanada kolay gelsin canım
selam kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.inşallah kist gitmiştir.cuma günü ilaç bitti.ama hala hastalanmadım.inşallah zamanında hastalanırım ya.kayın validede hala iyileşmedi kalçasına platin konacak.ameliyat olcak .bu arada ben bu ayın sonunda kpss tercihi yapacam.inşallah atamam olurr.hepinizi öpüyorumm.
adacım kız niye haminneye dönüştün sen bakem... 8 ay böyle geçermi... accık dikkatli olarak kaldığınız yerden devam edin şekerim... sizinki şuna benzemiş; bebek içün bir araya geliyorduk, bebek oldu ortaklık bozuldu
hakkaten öyle olduk gibi , cancazım ben hiç istemiyorum yaa bulantılarım var ev bile kokuyo sanki burnuma, ev temizliğimi bile kayınvalidem yaptı bugün. birde korkuyoruz ya tecrübesiziz ya :26: eşim benden çok korkuyor aman ters bişey yaparız falan diye geçen gün ilk kez denedik ama :78: birde sevdem ben gece yatarken bile korkuyorum ama ya ters bi hareket ederim falan diye , böyle düşünmem normal mi ya da yatarken nasıl bi hareket edeceksin ki mi diyeceksin evet narın kulakları çınlasın
NAR kuzumu hasretle yad ediyorum
doğru drun bi bildiği vardır tabi birde iğne kullanıyorsun ya ona göredir tedavin sanırım , benim büyümeyen nazlı yumoşun hatırlarsan nasıl çatlayıvermişti iğneyi bile beklemeden.hoşgeldin yavlum maşallah iyi uyumuşsun benim kocişde evde uyuyor şinçik artıkın gece nöbetine gidiyor neyseki uzun süreli değil 1 aycık
yok kuzum dr ne yapacağını biliyordur çatlayacağını düşünse çatlatma iğnemi vurdurtur hemen dimi ama 20mm olması gerekiyor sanırım daha kan sonucum için aramadılar vedeeeeeeee iğnelerimi vurulmadım daha yaaaaaaaaa aradam drun hastası varmış biz size dönelim didiler yaaaa
ay canım burdayım işlerden fırsat bulamadım sen yükle bacımoooooo ortalık çizelge bolluğuna dönmüş valla
ne bu boyle ya offf gelsinler bu ayda bızde 9 aylık cızelgemızı yapalım bu kesmez bızı
yıldız henuz gelmemıs herhalde doktordan neyse bakalım gelsınde guzel haberlerı versın bakalım
sevdecım sende uyumussun baya neyse dınlenmıssındır
adacım gıtmıs gelde resmı koyayım sen cok meraklanmıssın
bırde esın var herhalde buralarda hamıle kız naber
ohh maşallah halevim yarın gideceksin demek, ya bu yuturbaların senin ne zaman toplanacakmış, sölemedi mi drun cicim :26:canlar drum aradı çok şükür hatta iğnemi vuruldum da geldim sonucum gayet iyiymiş yine aynı dozda devam ediyorum ilaçlarıma yarın sabah kontrole gidicem yine hayırlısı inşallah biraz daha büyüme sağlar bugün ki iğnelerim:97:
ahh bebişim ahh evdeyim ama burdan uğraşıyorumm kız evim homeofis oldu artıkım, mini yazıcımı bile getirdim ihracat işlemiyle uğraştım butün gün ayy belim koptubende ıyıyım canım ya ne olsun eee hanı ada evde calısıyordu gene yok ortalarda sevde de gıttı neyse
guzel yemecıkler yapsın bakalım belkı bızı aksam yemege cagırır:44:
bacım sende komşu çocuklarına baka baka uzman oldu he sen hiç zorlanmazsın artıkcanlar ben çıkıyorum şimdilik sonra konuşuruz komşum çocuğu bana bıraktı okula gitt azcık onla ilgileneyim grip olmuş küçüğüm
selam kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.inşallah kist gitmiştir.cuma günü ilaç bitti.ama hala hastalanmadım.inşallah zamanında hastalanırım ya.kayın validede hala iyileşmedi kalçasına platin konacak.ameliyat olcak .bu arada ben bu ayın sonunda kpss tercihi yapacam.inşallah atamam olurr.hepinizi öpüyorumm.
kayınvalidenin ameliyatı inşallah güzel geçer şimdiden geçmiş olsun canım, kistinde yok olmuştur ve adetin de inşallah zamanlı gelirde tedavine başlarsın inşallah ve kpss tercihin inşallah olurda bi yere yerleşirsin canım Allahım gönlüne göre versin
kızlarr bişey soracamm ben cuma günü gittim takıbe klomen verdi doktor cuma gunu hapımı almadım eczaneden cumartesı gunude eczanelerde kalmamıs yılbası tatılı oluncada her eczane kapalı. nöbetçi olanlardada yokmus. pazar gunude bı akrabaya gıttık ancak aksama alabıldım hapı bugun sabahsa başladım ıçmeye cuma gunu konturolum var 5 gun kullanmam gerekıyo cumartesı gıtsem sorun olurmu kı acaba doktorumu arasam bana bı akıl verınn
canım bana klomen vermedi hemen..adetinin 3. günü gittin ve hemen hap mı verdi...yumurtanın büyüklüğüne baktıktan sonra vermeliydi hapı.. bbu dr.larıda anlamıyorum ben biri öyle yapiyo...diğeri böyle....:96::96::96:
doğru drun bi bildiği vardır tabi birde iğne kullanıyorsun ya ona göredir tedavin sanırım , benim büyümeyen nazlı yumoşun hatırlarsan nasıl çatlayıvermişti iğneyi bile beklemeden.
ohh maşallah halevim yarın gideceksin demek, ya bu yuturbaların senin ne zaman toplanacakmış, sölemedi mi drun cicim :26:
ya kızlar tabi hem sevindimde hemde oturdum ağlamdıya esra erolda hamileymiş bu yıl hamile senesi heralde o kadar çok varki çevrede inşl o piyango bizlerede vurur
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah Yıldızcım
canım sanırım 20 olunca toplamaya başlıyorlar zaten daha çatlatma iğnesi vurulacaım ondan sonra 36-48 saat sonrası yumoşlar toplanıyormuş
maşallah maşallah bebiş göbişe gelene kadar yapalımda inşl bu ay gelir ondan sonra uzunca bi ara versek zaten iyi olacak canım yoksam şu gencecik yaşta bıkacam aa sizede ne demek haminne hamindede siz biraz stirahattesiniz darısı başımıza
cnım çok sevindim bi sıkıntı olmadığına tek açıklaması var demek daha vakti zamanı gememiş bekleyecez artık yapacak başka bişe yok inşl daha fazla bekletmez
inşl canım hayırlı haberlerini bekşiyoruzzz
ayy kuzularımmm size karşı çok mahçubum.. sabah sizi beklerkene bi uyku sardı ... biraz evi çektim çekiştirdim saat 9 buçuk gibi yattım accık kestireyim dedim... tabi anında uyumuşum... soore derindenn derinden telefon sesi duyuyorum ama ilk seferde kalkıpta cevap vermedim. ev telefonu çalıyordu..
yine dalmışım tekrar çalmaya başladı bi bakayım kimmiş dedim tabi önce saate bi baktım anoooooooo saat 1 buçuk....vay anasını sayın seyirciler dedim .. kendime inanamadım bacılarım
ama bir dinlenmişim bir dinlenmişim ki sormayın... bütün hafta saonu ve hafta içi yorgunluklarımı atmışım
daha kahvaltıyı yeni yapıyorum .. çaya gelin huuu
evet bana işkence etmişsiniz sayfaları okudum bende şimdi intikam alıcam
yıldızcım doktora çıkmış hadi hayırlı haberlerle gelsin inşaallah
halev kuzum banada yumoşların pek büyümüş geldi.. mm olarak çok değil mi gülüm yaa... adacımın dediği gibi çatlayıverecekler aniden bide :26:
esin şekerim hafta sonu perhiz mi olur kız.. sen ona işkence disene vahh yavrııımmmmm
ranacım bizden bi cacık olmadı bari sizden olsun güzelim ... sende yıldız gibi çatlattırıver yumurtalarını hadi inşallah.. evde şöyle çiftetellileri filan açıp oynayın ki stresiniz dağılsın yumoşlar çatlasınlar... hee diyene bak diceniz
duba avet bizlerdede sorun yok ama kısmetten öteside yok arkadaşım.. mevlanın ol demesini bekliyoruz.. inşallah sizede tez vakitte nasib eder mevlam
canlar drum aradı çok şükür hatta iğnemi vuruldum da geldim sonucum gayet iyiymiş yine aynı dozda devam ediyorum ilaçlarıma yarın sabah kontrole gidicem yine hayırlısı inşallah biraz daha büyüme sağlar bugün ki iğnelerim:97:
oooooo ortalık çizelge bolluğuna dönmüş valla
ne bu boyle ya offf gelsinler bu ayda bızde 9 aylık cızelgemızı yapalım bu kesmez bızı
yıldız henuz gelmemıs herhalde doktordan neyse bakalım gelsınde guzel haberlerı versın bakalım
sevdecım sende uyumussun baya neyse dınlenmıssındır
adacım gıtmıs gelde resmı koyayım sen cok meraklanmıssın
bırde esın var herhalde buralarda hamıle kız naber
kızlarr bişey soracamm ben cuma günü gittim takıbe klomen verdi doktor cuma gunu hapımı almadım eczaneden cumartesı gunude eczanelerde kalmamıs yılbası tatılı oluncada her eczane kapalı. nöbetçi olanlardada yokmus. pazar gunude bı akrabaya gıttık ancak aksama alabıldım hapı bugun sabahsa başladım ıçmeye cuma gunu konturolum var 5 gun kullanmam gerekıyo cumartesı gıtsem sorun olurmu kı acaba doktorumu arasam bana bı akıl verınn
kekulacım çk geçmiş olsun hayatım kayınvaldene allah acil şifalar versin umarım kpss ataman gerçekleşir kistlerde gitmiştir en kısa zamanda adet olursun canım
adacım karşı kmşum kız napsın öğlen çocuğu okula bırakırken akşamda alırken bana bırakıyor doğru diyosun ben baya baya hazırım ya gelsin artık bebeğim zaten ablam doğum yaptığında 40gün ben onunla kaldım ordanda var tecrübem yiğenim sanki benimde kızım oda öyle düşkündürki bana 1,5yaşında ve bana abla diyo sanırım ben ablama abla diye diye oda ona alıştı
ya kızlar tabi hem sevindimde hemde oturdum ağlamdıya esra erolda hamileymiş bu yıl hamile senesi heralde o kadar çok varki çevrede inşl o piyango bizlerede vurur
amanın canlar maşallah bi gittim döktürmüşünüz wallaha, oku oku bitmedi imanım gevredi haa
amaaaaaa süper haberlerle geldim, yımırta çatlamışşşşsanırım cmt çatlamış dedi doktor, hala sıvısı varmış, o zaman tutmasa bile hala şansın var dedi bi sürü de ders verdi rahim kalınlığı 9 mm-10 mm olursa iyimiş benim 7.6 çıktı oyüzden gene progestan verdi, bebecik varsa eğer tutunabilsin diyeymiş döl yatağıda oluşmuş dedi o yüzden sıkı çalışmamız lazımmış tabi geçen gittiğimdeki ödevleride tamamladığımız için o zaman da tutmuş olabilir dedi, şuan erken olduğu için burdanda göremeyiz, mecbur bekleyeceğiz dedi. Allahım lütfen tutmuş olsun yada şimdiki derslerde tutsun nolurrrrr:97::97: nasıl rahatladım anlatamam canlar, umarım allahım hepiciğimizin emeklerini boşa çıkarmaz
hadi gözümüz aydın canım ya, büyür büyür merak etme senşansınız biletlerle açıldı bebişle daha da açılacak inş
ne kadan güzel haberlerle gelmişsin öle maşallah gülüm ya nasılda çatlamış yumoşun kendi kendine aferin ona hadi bakalım azcık daha çalışmalarınıza start verin bakim inşallah yumoşun spermciklerle buluşurda hepimizi sevince boğarsın canım,
evet canım biletlerle açıldı şansımız inşallah bebişlerle devam eder
amin canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun sağolasın.. ee buluşsunlar artık dimi ama bu kadar naz kime anlamıyorum ki
edecek edecek bebiş değil bebişlerle devam edecek hatta
buluşsunlar bi zahmet canım geç bile kaldılar, neyseki bizimkileri dışarıda buluşturacaklar zorla ki inşallah döllenirlerde yerleştirme yapılır:97:
döllenir güzelim sen hiç merak etme, buraya kadar herşey yolundaydı, bundan sonrası da sular seller gibi akarak olacak inş
kontrole gittiğim zamanlar heyecanlı oluyorum bide bazen sonu ne olacak diye düşününce heyecan yapıyorum bazende bebişim göbüşümdeymiş gibi elim göbeğime gidiyor hep Allahım sen büyüksün inşallah yüzlerimizi güldürür yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?