evet sevde ve ada kayıplarda nerelerdeler acaba ???
ben bugün geç kaldım cnm ya.. iyi yapmışın evin mis olmuştur şimdi ooh ne güzel :81:
inş çatlamıştır be güzelim, pek gerginim bugün, allah hayırlara çıkarsın :26: testte haklısın aslında, ben ilk gittiğimde dr a demiştim yaptıralım mı die, gerek yok şimdi senin tedavin bi bitsin demişti, şimdi düşünüyorumda acaba yaptırsamıydık :26:
rabooo canlarım nasıl dökürdünüz öyle yaaoku oku bitiremedim , Yıldızcım halevcim bugün dr gününüz demek haa hadin güzel haberler getirin yıldız yumoşların kendiliğinden çatlayıversin inşallah. Halevcim sevdenin dediği gibi sepet sepe yuturbaların olsun inşallahhh Ranacım sende yoktun canım , ben seni görmedim bacım hadi koy resminide göreyim meraklıyımdır ben
sevde gezmeciklerdeymiş dimek haa , ne güzel .
Esin senide maşallah bomba gibi gördüm hayatım.hep böyle ol inşallah ve sonunda bebecikler gelsin.
Kekulada gelmiş bi ara ilacı bitmiş demek.
Bende evdeyim ama maşallah ofisi aratmıyor
sonuçların ne güzel çıkmış canım, hadi gözün aydınselam
bende doktor takıbıne başlayanlardayım daha onve 1 kaç şey anlatmış ve sormuştum
bu sabah kontorole gıttım eşimden sperm testi istemişti çok şukur bı sorun yok yumurtalardada sorun yok hatta bugun ilişki onerdi gayet guzel yumurtalar dedi
haftaya tekrar gıdıcem bu sefer hormon testi falan isticekmiş sonrakı ay gerekırse tahım filmi dedi
inşallah bu ay tutarda rahimö filmine falan gerek kalmazz
oldu valla mis oldu ama bende bittim yani şimdi sizle sohbet ederek yorgunluğumu atayım
canım çatlamıştır allahın izniyle yumurtan çokta stres yapma kendine olumlu ol sende haklısın ama stres yapıncada elimize bişe geçmiyoki canım açıkcası bende bu doktorları anlamıyorum önce bi senin tedavine bakalımda diyola ya altı üstü bir test değilmi bence çocuk nasılki iki kişiyle yapılıyosa eşleride birlikte tedaviye almalılar bir testya neyin ne olduğunu görecen aklında bişe kalmayacak ondan sorak alternatifleri düşüneceksin
benim kayınvaldem 4aylık evliydim karnımı çektirmek istedi öylelikle hamile olunabiliyomuş rahim eğriliği felan varsa doktor bilmezmiş vs vs neyse eşim bunu duydu sinirlendi nerden biliyrlar rahminin eğri olduğunu yürüyüşündenmi anlaşılıyor bu diyerek fıttırdı neyse ben test yaptıracam dedi benim eşim 15 yaşında tümor ameliyatı geçirdi ve hipogonodzm hastası olması muhtemeldi neyse yaptırdı testi 0
sperm tedaviye başladı eşim ve onda hiç sperm olmamasına rağmen bende doktora gittim ve eğer bendede bişe varsa aynı anda tedavi olalım diye şuan tedavimizn 10 ayındayız geçen ay 20 milyon 600dü bu aykinide yarın görecez inşl
kusura bakma bu kadar uzun yazdım hem benim durumumu bil diye hemde bence gerekli erkeğin durumunuda öğrenmek en azından kafamıza takılacak bir şeyi böylelikle aradan çıkarırız ama böyle konuştm senide paniğe uğratmayayım canım
sonuçların ne güzel çıkmış canım, hadi gözün aydıninş rahim filmine gerek kalmadan geliverir bebişin :97:
esincim ne kadar güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim. dediğim gibi benimde gittiğimde ilk aklıma o gelmişti, sonuçta ikimiz bu işe başladıysak ikimize de bakılması gerekiyodu. ama dr gerek yok şimdi önce bunu halledelim deyince bişi diemedim :26: ama bakalım bu seferde olmazsa onu dinlemeyip yaptıralım die düşünüyorum :44:
inş gerek kalmaz esinim tüm bunlara :26: tek korkum bu ay gene sol yumurtalık, hani daha önce çatlamayan, ya bu seferde çatlamadıysa demekten kendimi alamıorum, allahım hayırlara çıkar nolurr
abooo canlarım nasıl dökürdünüz öyle yaaoku oku bitiremedim , Yıldızcım halevcim bugün dr gününüz demek haa hadin güzel haberler getirin yıldız yumoşların kendiliğinden çatlayıversin inşallah. Halevcim sevdenin dediği gibi sepet sepe yuturbaların olsun inşallahhh Ranacım sende yoktun canım , ben seni görmedim bacım hadi koy resminide göreyim meraklıyımdır ben
Esin senide maşallah bomba gibi gördüm hayatım.hep böyle ol inşallah ve sonunda bebecikler gelsin.
inşl canım hiç gerek kalmazda bu hamiş olursun allahım korktupuna uğratmasın canım inşl yumoşum çatlamış diyerek gelirsin cancağızım
r
böyle dökürtürrüz işte daha dur senin okuduğun ne ki sevde görsün döktürmeyi hafta sonundan çıktık azcık sohbet edecz kimsecikler yoktu
bombayım şekerim ben bomba bu ay böyle hoş daha çalışmalara başlayamadım eşim perhiz yapıyodu malum yarın test vara ondan sonra tutmayınbizi yine devam inşl
halevcim çok sevindim canım
hadı bakalım ınsallah 2011 ın ılk haberını sen vereceksın sanırım ınsallah oyle olur
kocısınlede gorusemıyormussunuz ah guzelım ya neyse ozlem guzeldır ama
halevcimde gelmiş ohhh kız maşallahın var valla süper ileriliyo tedavin istenilen büyüklüğede ulacak şekerm ilk sferde de alacaksın bebişi göbeğine
sevde ada hala kayıplarda
abooo canlarım nasıl dökürdünüz öyle yaaoku oku bitiremedim , Yıldızcım halevcim bugün dr gününüz demek haa hadin güzel haberler getirin yıldız yumoşların kendiliğinden çatlayıversin inşallah. Halevcim sevdenin dediği gibi sepet sepe yuturbaların olsun inşallahhh Ranacım sende yoktun canım , ben seni görmedim bacım hadi koy resminide göreyim meraklıyımdır ben
saolun şimdilik bişey yok çok şukur az once eşime anlattım doktor bole bole dedi dedim ozaman nıe olmuyo dedı bende cevap veremedım
kızlar ben hazırlanayım yavaştan, birazdan çıkarım. inş hayırlı haberlerle dönerim canlarım :97:
kızlar ben hazırlanayım yavaştan, birazdan çıkarım. inş hayırlı haberlerle dönerim canlarım :97:
ahh kuzum yoğunluktan görmemişim ben yazını, ee yumoşların büyümüş onları ne zaman alacak drun hani 18 mm de çatlıyor ya yumoşlar seninkiler farklı mı olacak :26:
maşallah maşallah bebiş göbişe gelene kadar yapalımda inşl bu ay gelir ondan sonra uzunca bi ara versek zaten iyi olacak canım yoksam şu gencecik yaşta bıkacam aa sizede ne demek haminne hamindede siz biraz stirahattesiniz darısı başımızaee döktürün bakalım şekerim sende fazla enerji patlaması var maşallahşimdiden bol bol çalışın tatlım çünkü 1 ay sonra bebiş göbüşüne gelince hiç çalışamayacaksınız bak bizim halimize sevdenin dediği gibi 70 lik haminne ile hamindedeye döndük
cnım çok sevindim bi sıkıntı olmadığına tek açıklaması var demek daha vakti zamanı gememiş bekleyecez artık yapacak başka bişe yok inşl daha fazla bekletmezsaolun şimdilik bişey yok çok şukur az once eşime anlattım doktor bole bole dedi dedim ozaman nıe olmuyo dedı bende cevap veremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?