ayyyyyy inşallah canım ya Allahım yüzümüzü güldürür inşallah 2011in ilk ayında bebişlerimize kavuşalım artıkın yaaaaaaaaaaaa
hadi bakalım 2011 in güzel haberleri gelemey başlar inşallah... :):) allah hiçbirimizi bekletmesin inş.
hadi bakalım 2011 in güzel haberleri gelemey başlar inşallah... :):) allah hiçbirimizi bekletmesin inş.
inşallah canım benim, hamiş haberlerimiz ardı ardına gelsin
inşallah canım çabalarımızın karşılığını boş çıkarmasın güzel allahım
inşallah kuzum ya, bugün sevde hiç uğramamış, bu arada kocişim bu gece itibariyle geceye geçiyor havada bi soğuk ki ahhhhhh canım benim yaaa
arkadaşlar size bişey sorucam, bende şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum, kistlerim için. adetliyken kontrole çağıdı doktor.. adetliyken kontrol yine vajinal mı? adetliyken neden çağırıyolar?
arkadaşlar size bişey sorucam, bende şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum, kistlerim için. adetliyken kontrole çağıdı doktor.. adetliyken kontrol yine vajinal mı? adetliyken neden çağırıyolar?
evet sevde hiç uğramamış, geziyodur kocişiyleayy cnm gece zor oluyodur walla haklısın, dikkat etsin, kalın giydir adamcağızını da hasta felen olmasın, ne kadar süreyle çalışcak gece, çok mu bari?
adetliyken de alttan bakıolar canım, onlar için farketmiyoyumurtaların falan durumuna bakıolar, kistim var demişsin, küçülüp küçülmediğine de bakabilir. benim de kistim vardı adetle birlikte atılmıştı bu ay. beni de adetlliyken çağırdı, kistleri kontrol için...
canım vajinal bakılıyor Yıldızcım açıkca anlatmış
1 ay çalışacak canım, güvenlik olduğu için özel giydiremiyorum kocişimi içine yün içlik giyiniyor ısıtıcısı da var ama yinede insan iyi düşünemiyor bu soğukta gece çalışmayı
normalde kötü bi durum, adetliyken bide nasıl olacak yawbanada ginera verdi onu kullanıyorum, küçülsün diye, ama hap yarıyı geçti hala lekelenmelerim devam ediyo, hergün bi ped değiştiriyorum, doğum kontrol haplarında normalmiş, doktor öyle dedi ama... inşallah benim kistciklerimde gitmiştirde tedaviye başlarız artık....
bide ben güzel haber viririm şu topikte:)
normalde kötü bi durum, adetliyken bide nasıl olacak yawbanada ginera verdi onu kullanıyorum, küçülsün diye, ama hap yarıyı geçti hala lekelenmelerim devam ediyo, hergün bi ped değiştiriyorum, doğum kontrol haplarında normalmiş, doktor öyle dedi ama... inşallah benim kistciklerimde gitmiştirde tedaviye başlarız artık....
bide ben güzel haber viririm şu topikte:)
haklısın hayatım özel giydiremezsin. allaha emanet olsun, eve geldikçe sen ısıtırsın artık onu
ay sende gündüz çalışıon görüşmenizde zor oluyodur gece çalıştığında değil mi? ama ne yapalım iş için ne zorluklara katlanıyo insan hayatım...
inşallah canım kistlerin gider de bian önce hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
evet canım ancak akşamdan akşama görüşebiliyorsun eşim gündüzleri pek uyuyamıyor o yüzden akşam ben gelince yemeğini yer çayı ya içer ya içemez hemen uyuyuverir, evet ne yazık ki hayat şartları özel sektör böle gıcık bi sektör Allah hepimizin yardımcısı olsun
:44: allah allah, benim hsg çekilmedi alttan muayene de kistim olduğu görüldü. gebelik şüphesi olabileceğinden adete kadar beklendi. 5. günü gittim kist küçülmüştü ve fitil verdi, bir sonraki kontrolde de gittiğini gördük. eğer gitmeseydi kistler doğum kontrole o zaman başlayacaktık. benimde kistim sol taraftaydı yani tek taraflı, yumurta çatlayamayınca büyüyüp kist oluyodu. direkt sana doğum kontrol vermesi kafamı karıştırdı açıkçası :44:, çünkü otomatikman kullandığın sürece ve ilaçlar bittiğinde hemen ilişki vermeyecek size.bana direjk doğum kontrole başladı canım.. hsg çektik bu ay, hsg nin çekildiği ay gebelik oluşması istediğimiz bi durum değil, hem o gebelik engellenmiş olur, hem kistlerin gider dedi, bu ay doğum kontrole başladı.
benim kistler bi tarafta çünkü, sağda yumurta oluşuyo
ben aslında biraz eksik anlattım galiba, bi gittim kist vardı, sonra hormon tahlillerim filan yapıldı, adet oldum kistlerde küçülme olmamış hiç. hap vericem dedi. bütün tetkikler bitsin diye hsg de çekilecekt, hap kullandıgın ayda çekelim ki, gebelik oluşma riski olmasın dedi. ama fitil filan kullanmadım
arkadaşlar ben çıkıyorum kocişimi yollayacağım laptopuda o götürecek öpüyorum sizleri iyi geceler yarın görüşürüz inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur Yıldızcım
hoşgeldin cnm, hayırdır ciddi bişiyi mi var kayınvalidenin. inşallah kistin gitmiştir hayatım, hayırlı haberlerini alırız kısa zamanda...slm uzun zamandır yoktum yazamadım hiç.kayınvalidemler bizdelerdi sonra biz onlaragittik.derken hiç uğrayamadım.bugün evime döndüm.kayınvalide hasta ondan hep beraberiz bu aralar.çok yoruldum ama.belim ağrıyor.bu arada da doğum kontrol hapım bitti.yarın birgün hastalanınca gidecem doktora inşalah kist gitmiştir.öptüm sizleri iyi geceler.
cancağızım demek sen o sırada hikayeni yazıyomuşsun ben girdim bi ara sonra benim nazlı bebekim yemek istedi çıktım.hikayenide yazmışsın ellerine sağlık şekerim çok güzel olmuş darısı bizim hikayelere:))esin bacım hangi ara geldin gittin kızkızlar artık görevimi yaptım ben hikayemi okurlarıma sunarım
evetttttttt 2011 ilk ayında kavuşalım bebeklerimizeayyyyyy inşallah canım ya Allahım yüzümüzü güldürür inşallah 2011in ilk ayında bebişlerimize kavuşalım artıkın yaaaaaaaaaaaa
amin canım inşl bekletmesin rabbim hiç kimseyihadi bakalım 2011 in güzel haberleri gelemey başlar inşallah... :):) allah hiçbirimizi bekletmesin inş.
vajinal bakılıyor canımcım o zaman daha net görünüyormuş bayan olmak böyle zor işte yaaaarkadaşlar size bişey sorucam, bende şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum, kistlerim için. adetliyken kontrole çağıdı doktor.. adetliyken kontrol yine vajinal mı? adetliyken neden çağırıyolar?
iyi akşamlar şekerim inşl gelirsin güzel haberlerlearkadaşlar ben çıkıyorum kocişimi yollayacağım laptopuda o götürecek öpüyorum sizleri iyi geceler yarın görüşürüz inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur Yıldızcım
slm uzun zamandır yoktum yazamadım hiç.kayınvalidemler bizdelerdi sonra biz onlaragittik.derken hiç uğrayamadım.bugün evime döndüm.kayınvalide hasta ondan hep beraberiz bu aralar.çok yoruldum ama.belim ağrıyor.bu arada da doğum kontrol hapım bitti.yarın birgün hastalanınca gidecem doktora inşalah kist gitmiştir.öptüm sizleri iyi geceler.
cancağızım demek sen o sırada hikayeni yazıyomuşsun ben girdim bi ara sonra benim nazlı bebekim yemek istedi çıktım.hikayenide yazmışsın ellerine sağlık şekerim çok güzel olmuş darısı bizim hikayelere:))
evetttttttt 2011 ilk ayında kavuşalım bebeklerimize
amin canım inşl bekletmesin rabbim hiç kimseyi
vajinal bakılıyor canımcım o zaman daha net görünüyormuş bayan olmak böyle zor işte yaaa
iyi akşamlar şekerim inşl gelirsin güzel haberlerle
mrb canım kayınvaldene çok geçmiş olsun neyse artık evindesin gelirsin sık sık inşl seninde kistn kaybolmuştur canım
yıldızcım sende yarın gidicen dimi doktora inşl çatlamıştır yumoşunda spermcikle döllenip içinde güzel bir yolculuğa çıkmıştır
bende bu ay hamile olacam diyorum başka bişe demiyorum dediğin gibi belki alla söyletiydur ama böyle demek istiyorum buna innmak istiyorum çalışıyoruz çabalıyoruz olmuyor ee çok şükür eksik bişede yok inanıyorum ve çok istiyorum bide bunu deniyecem bu ay
ne güzel böyle pozitif olman esincim, inş allahım bu ay yüzü güldürecek, bizimde yımırtacık döllendiyse değmeyin keyfimizesevdecimden de hayırlı haberler alırız inşallah, bu yıl bizim yılımız olsun kızlar, gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?