Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

pazartesi günü sanada öğretiriz esincim

ay canımm gidiyormusun hakkaten.. ne çabuk geldi gitme günü... inşallah dönüş gününde böyle çabucak geliverir güzelim.. hiç üzülme kimbilir bundada ne hayırlar vardır..
seni unutmak mümkün mü canım hep aklımızda ve dilimizde olacaksın... sende bizleri unutma .. bulduğun ilk bilgisayarla hemen bizlere bağlan.. arada da olsa haberdar et.. senin iyi olduğunu bilelim güzelim...
benden yana bu ay bi müjde alamazsın ama inşallah halev ve yıldız ilk sırada olmak üzere esin ve ranada arkadan sana müjdelrini verirler...
artık gelincede gözlerimiz senin üzerinde olacak ... sağlıkla gidip gel canım... Allaha emanet ol...

ayyyy yavlularım ben okuyana kadar kimsecikler kalmamış ne çok yazmışsınız yaaaaaa anca bitirdim
neyse canlarım bugün ki iğnelerimi de vuruldum kaldı yarınınkiler onlarıda vurulunca kontrol için pazartesi hastaneye gidicem inşallah herşey yolunda ilerler Allahın izniyle, bu arada canlarım 2011e gayet güzel girdik kocişimle abimlerde ailecek saat 11,30a kadar yedik eğlendik sonra evimize geldik kocişimle yanlız girdik ama yaramazlık yapamadık yorgunluktan... veee canlarım bugün sayısal loto oynamıştık çok şükür ilk defa böle güzel tuttu ardından aldığımız 2 piyango biletinin son 3 rakamları tuttu ayy ne kadan sevindirik oldum anlatamam canlarım yaaaaaaaaaaaa çok şükür Allahıma büyüklüğünü bir kez daha gösterdi

kızlar maşallah herkes ıyı..gecmısı çok okuyamadım
sevdecıgım çızelgen cok seker olmus..
beım çızelg ald basını gıdıyor...doktorumda çok sıkmıyor...
hatırlarsan ustune gorme olmustu..bu yuzden doktorumun kafası bıraz karısık...bebekte ıyı olunca acele etmıyor...

sevde test yapmana az kalmıs..zaman cabuk geıyor demıı..

maşallah 2011 guzel baslamıs sızın ıçın..hep sansınız acık olsun ınşallah

Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın

canlarımm haftasonu çok girmemişsiniz sizde. Herkesin iyi olmasına sevindim. Narcım demek günün geldi ha Su gibi git gel canım hemencik , kendine çok iyi bak, arada girme fırsatın olursa haberlerini bekliyoruz. İnşallah dönüşün bomba gibi olacak Hep aklımızda olacaksın canım ,sende bizleri unutma olurmu kocaman öpüyorum.
Halevcim maşallah 2011 sana şans getirdi demek , inşallah bebişinde gelecek çok heyecanlıyım valla kızz zengin mi oldun sen şimdiii, demek pazartesi günü dr a gideceksin hadi hayırlı haberlerle dön bakalım
sevde, yıldız, esin rana canlar siz nasılsınız bakalım.

adilemir canım sen nasılsın bebiş yerinde çok rahat sanırım. Sevdem yeni çizelgen sana uğur getirsin pek güzel olmuş

merhaba canım en son 11 inde adet oldum demişsin ama aralık ayında oldun dimi canım? Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı canım sen gününü bekle ,1-2 gün geçerse test yaparsın canım inşallah bebeğin seninledir.

evet canım aralıkta.Ah bu beklemek ne zor bi iş yaa....Bi farklılık var adet belirtileri dışında ağızdaki acımsı metalimsi tad.adet öncesi olmazdı bana.offf bilmiyorum beklemekten başka çare yokk.teşekkür ederim cevabın için...

canım seni çok iyi anlıyorum 1 yıl boyunca aynı şeyleri bende yaşadım hatta 1 defasında midem bile bulanmıştı kaç kez dedim ama adet gelince bile üstünü mü gördüm bile demiştim biraz rahatla lütfen başka şeylere odaklan inşallah seninledir bebeğin. Ama çok belirtilere takılma ne zaman adetin gecikti o zaman test yap.

demek gitme vakti yaklaştı canım güle güle git sana iyi eğitimler hafta sonu inşl gelebilirsin canım valla döndüğünde çok şey istiyosun en az iki hamiş ama elimizden geleni yapacağız inşl gönlünden geçen güzel haberi veririz sana
şimdiye sen bugünkü iğneleride vurulmuşsundur pazartesi güzel haberler bizi bekliyor desene ayyy canım hakkaten 2011e çok güzel girmişsiniz maşalllah umarım hep başladığı gibide şanslı gider hamiş haberlerinide alırız şekerim
canım gerçektende senin çizelge almış başını gidiyor ama doktorun durumun iyi diyosa bı problem yok bebiş yerini çok sevmiş gelmek istemiyor şimdiden hayırlı doğumlar olsun sana

merhaba canım inşl sende kısa zamanda gönlünün muradına kavuşursun ama bencede belirtilere çok takılma hamilelikle adet belirtileri birbirine benziyomuş ve kaldıki psikolojik olarak olarak buna odaklandığımızdan zaten beynimiz bizi yanıltadabiliyor günün bikaçgün geçsin öylelikle yap testini daha kesin sonuç olur bence

sevdecim çizelge yapmayı bilmiyorumya hani sende pazartesi sana gösteririz sende yaparsın demişsin boşver hayatım şimdi iki iş olmasın bu ay hamiş olacamya değiştirmek gerekecek iyisdimi hamile haberini veririm sizlere ondan sonra yaparız çizelgemi görüyorsunuz nasılda inanıyorum bu ay olacğına inanmak başarmanın yarısıymışya ben işi kolayladım sayılır

vakit bulmuşken hikayemi yazayım didim :26:

25 yaşındayım (6 gün sonra 26 yaşıma gireceğim )17 aylık evliyim, 4 ay korunduktan sonra hemen bebiş istedik ama bebiş biraz nazlı çıktı. Artık adet düzensizliği de yaşıyordum 1 hafta 10 gün gecikiyordu tabi her ay hamilelik belirtisi yaşadım böyle olunca. Nisan ayında ilk kez dr muayenesine gittim tahlillerde prolaktin hormonum yüksek çıktı, sonra başka bir dr a gittim o ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik. Ama maalesef o ay da bebişim gelmedi bir de kistim oluşmuştu. Sonrasında eşimin tanıştığı bir dra gittik, kontroller sırasında rahim ağzı yaram ortaya çıktı adetten hemen sonra yaram yakıldı. Yara yakılmadan öncede rahim filmi çekilmişti çok şükür tüplerimde bir sorun yoktu. Yara yakıldıktan sonra 1 ay ilişki yasaktı , sonrasında muaye etti ve yaram tamamen iyileşmişti. Artık bebiş için çalışmalar başlayacaktı. O sıra adet oldum son adet tarihimmiş meğer 14 kasım adet bitiminde de dr kontrollerim başladı. O ay hiç bişey yapmayacaktık diğer ay ise aşılama yapacaktı drumuz. Ama yumurta takibinde sağda 1 yumurta görünce drumuz bizi gaza getirdi ve o yumoşumuzu takip etmeye başladık.1 aralık da istenilen büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi vurulacaktım ama akşam üzeri gidince birde ne görelim benim yumoşum çatlayıvermiş bile Sonrasında hemen ertesi günü 2 aralıkda saat 11 civarı aşılama işlemi yapıldı Çok şükür doğal bir aşılama ile bile tuttu bebişimiz bizi daha fazla bekletmedi, tam 1 yıl sonunda geldi Rabbimin mucizesi İsteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu

esin bacım hangi ara geldin gittin kız kızlar artık görevimi yaptım ben hikayemi okurlarıma sunarım

ay canım hadi gözünüz aydın, hayırlı olsun, ne güzel girmişsiniz 2011 e demekki bu sene sizin seneniz, bu şansla en kısa sürede bebişimiz de gelecek inşallah hayatım :97: bütün seneni bu şansla geçirmeni diliyorum. iğnelerini de vurulmuşsun, pazarteside hayırlı haberlerle gel inşallah. benim de kontrolüm var çatlamışmı çatlamamış mı diye :26: çatlamadıysa çat iğnesine başlayacağız bakalım dua edinde teyzeleri, çatlamış olsun ve çalışmalarımız başarılı olmuş olsun, meleğimizde bu ay gelsin hayırlısıyla :97::97:

canım arkadaşların da dediği gibi maalesef psikolojik olarak çok inandırıyoruz kendimizi ve her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz :26: bence de adetin gecikmeden test yapma canım, sonra hayal kırıklıkları geliyor çünkü. ama inşallah belirtilerin gerçek olur ve bebeğin seninledir.

iyiyiz adacım ne olsun. benim cumadan beri misafirlerim vardı, o yüzden çok giremedim foruma. yarın kontrolüm var bakalım, inşallah çatlatmışızdır yumurtacığı bu ay

allah söyletiyo demekki esincim :81:, ay artık psikopata mı bağladık nedir, dün nasıl kasıklarım ağrıdı, eşime dedim çatladı galiba çok sancım var, nerden biliosun dio, dedim hem kasıklarım ağrıyo hemde içimde ööle bi his var. allah inancımızı boşa çıkarmasın hayatım.. bu ay gelivermiş olsunlar:97::97:

ne güzel yazmışsın canım benim.. allahım hepimize bu hikayeleri kısa sürede yazmayı nasip etsin inşallah adacım. yaşadığın bu güzel mutluluğu bize de tattırsın

yok yavlum ne zenginliği valla tüp parası için harcadığımız paraları karşıladı desek yeridir ki buna da şükür evet 2011e çok güzel girdik çok şükür Allahıma inşallah yarın ki muayenemde iyi geçerde bebişime kavuşabilirim

maşallah 2011 guzel baslamıs sızın ıçın..hep sansınız acık olsun ınşallah

sağol canım inşallah şansımız hep böle gider bebişlen daha da şenlenir inşallah sanada hayırlı doğumlar canım bi gelmek bilmedi senin ufaklık hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah canım

evet canım 2,30 da vuruldum iğnelerimi bu sefer acayip acıdı inşallah pazartesi güzel haberlerle gelmek nasip olur Allahın izniyle Esincim inşallah 2011 yılımız başladığı gibi devam eder inşallah

ağol Yıldızcım evet güzel bi başlangıç oldu 2011 yılı bizim için hiç şansımız yok diyorduk ama Allahım bizi utandırdı çok şükür Allahıma, iğnelerimi de vuruldum bakalım pazartesi yumoşlarımın ne durumda olduğu belli olucak umarım güzelce ilerlemişlerdir, inşallah senin yumoşda orta yerinden çatlamıştır da bi spermcik konuvermiştir içine canım Allahım hayırlısını versin inşallahhh

ay inşallah halevim, yarın ikimiz için de güzel bir gün olur :97:

ay inşallah halevim, yarın ikimiz için de güzel bir gün olur :97:

ayyyyyy inşallah canım ya Allahım yüzümüzü güldürür inşallah 2011in ilk ayında bebişlerimize kavuşalım artıkın yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…