Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ismimizin altına bak teyzesi senin hazırladığını yazdık , hepsi sığmadı ama sen uğraştın bizim için

çok şükür canım Rabbim mucizesini gönderdi bizlere, en yakın zamnda sizlere de inşallah. Tatlım sanırım uykum geliyor benimm müsadenle çıksam ,yarın görüşürüz öpüyorum seni

tamam canım bende sersemlemeye başladım .... yarın görüşmek üzere.. hayırlı geceler :79:

güzel dileğin için gönülden amin diyorum anım rbbim inşl en kısa zamnada bizlerede gösteriri muczesini ve bizim gibi isteyenlere
demek uykun düzene girmeye başladı canım çok sevindim inşl yemende en kısa zamanda düzelecek bizde baktık canım senin fotolara maşallahı var topikimizin
ayy sevde benimkininde o huyu var tv karşısında uyuklamadan gitmez bende bi bana gelen cşnsböyle sanırdım babamdan abimden böyle şey görmeyince demek geneli böylemiş.naqzlı bu adamcıklar çok nazlı
2011 e ben adayla yazışırken , kocacımda uyurken girdi.. yaşasınn
oda güzelmiş canımcım
yap şekerim içinde kalan herşeyi yap yaptır o kadar isteyip beklediğin bi bebek olacak
kızlar hiç kimse uğramamış..hepinize güzel ve mutlu hafta sonları

ben geldim canımcım geçmişi okuyodum sende gelip gitmişsin

kızlar aşağıya bakın yeni çizelgem nasıl olmuş... :81: artık kaçıncı günümde olduğumu ve yumurtlama tarihimi sizlerde göreceksiniz... haydin sizde yapın birer tane.. hepiciğimiz birbirimizkini takip ederiz...çok hoşuma gitti bu iş

tamam canım.. bende kalkıp temizlik yapayım bari evi toz toprak götürüyor
sana kolay gelisn hayatım valla benim evinde ihtiyacı var am bugün geçti annemden öğlen geldik akşamda yemeğe gidicez

çok güzel olmuş yeni çizelgen uğurlu olsun inşl ama ben çizelge nasıl yapılır bilmiyorum

kızlarrr sabahtan okudum da anca yazıyorum şimdi. malum hazırlık telaşı ütü falan yapıyorum şimdi eşim market alışverişine gitti de bi bakıyım dedim.
adacım çok sevindim uykularının düzene girmesine işallah devam eder böyle.
sevdecim ben de yapıyım bari bi ticker bu ay boşa geçiyo gerçi ama olsun yapıveriyim yine de
ayyy saatler kaldı ben nasıl kocişimi sizleri bırakıp gidicem beni unutmayın sakın. döndüğümde en az 2 tane müjde istiyorum bu ay için.
hepinizi kocaman öpüyorum tekrar giremem heralde kendinize ve kocişlerinize çok iyi bakın

güzel dileklerin çok saol arkadaşım, allah tez zamanda hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

süper olmuş walla, çok beğendim nerden nasıl yapıldığını söle de bizde yapalım hayatım

canım sana iyi yolculuk ve iyi eğitimler, seni hiç unuturmuyuz. bomba gibi bi dönüş beklioruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…