kız bende ne özlemişim yahu hepiciğinizin yeri ayrı senin dobra dobra yazmaların beni bitiriyor idolümsün bi nevi
yavrum benim kızımda çok kurtluydu geceleri . ne ettiysek olmadı hatta bi kere komşu inmişti , kadın diyor ki sana çok acıyorum bütün gece susmuyor bebek... halbuki yalan. uyuyamıyorum rahatsız oluyorum demiyor dayatak odalarımız üstüsteydi çünki. e milletin işi gücü var bizim gibi bebek avutarak geçirmiyorlardı heral geceyi
yazmayı unutmuşum erkek mi doğdu içine gııı bakem ne çıkacak bu kuzucuk
bende çok merak ediyorum .. bi yandan kızıma kız kardeş olmasını istiyorum öbür yandan daa oğlum olsada güzel olur diyorum Allah sen büyüksün ya rabbim
gız bacım ye Allahını seversen bölmeden at ağzına ben yemiş kadar oldum afiyet şeker bal olsun
ani çıkışlara çok yatkınım ben hiç yadırgamam rahat ol
hakkaten nar şekeriminde kızı olcak gibi geliyor bana ne hikmetse.
artık kız anasıyım diye kırar geçirir ortalığı
bana erkek gibi geldi kuzum ne bilem... walla sağlıklı olsunlar tabi ama ilerde düşünürsem kızım olsun isterim, hem kız hem erkeği tatmak için..ama Rabbim bilir tabiii, kısmetten ötesi yok..senin içinde kız erkek değişik olur.. iki kızda ii olur.. beni düşünsene bi erkek daha yada bi canavar daha mı demeliyim.. :))) evde 3 erkek, artık kafamda huniyle gezerim
canın felen istediyse söle yarın hemen gönderem kız..unuttum birden hamile olduğunu walla üzüldüm şimdi heeeee:26::26::26:
aman narımın kızı olsunda varsın kırsın ortalığı Ya Rabbimmmmmmmm....herşeye razıyız ondan gelecek, yeterki şu nazlı kızı gelsin artık
eskiden bi şarkı vardı ** zilleri taktı, çıkı çıkı yaptı** diyesende 2. oğuldan sonra çıkı çıkı yaparsın yavrum zillerin benden
yok gız bacım hiç canım çekmedi şu an nere kıvrılsamda yatsam diye düşünüyorum. son zamanlarda beni en iyi anlayan yegane şey yatağım. bir an önce içinde yuvarlanmak istiyorum
yıldızım ben çok uykuya düşer oldum sende mi öyleydin. dün bi arkadaş diyor ki aaa hamile kaldın tadın tuzun kalmadı iki sohbette edemiyoruz hep uykun var, yarın doğuruncada bebek durmuyo diye konuşamıcaz buna bi çözüm bul diyor bana kadınn
e kızım napayım geldimi geliyor. çizgifilmlerdeki gibi karşımdaki kişiyi 8 tane dönen yuvarlak gibi görüyorum
narcazımın kızcazı çok kıymetli olacak ah rabbim bir an önce versede hepiciğimiz sevinsek
hatta yeni topiş açıcam * sağır sultana haber edin chabliss hamile diyeeeeeeeeetebrikleri ordan kabul ederiz topişcenek
esinim yıldızı önce ben gördüm şekerim ona göre
canım ağlattın beniya nasıl güzel bir şiirmiş inşl rabbim isteyen herkese tattırır bu duyguyu sende biraz sabret duayla gönlünü ferahlat seni çok iyi anlıyoruz daraldıkça yaz burayabiraz duygusalim bu gunlerde. sanki hersey ustume ustume geliyor.yine cocuk ozlemim depresti galiba. ne zaman ne zamn diye diye kafayi yedim. eminim cogunuz benim gectigim yollerdan gectiniz yada geciyorsunuz. artik tesellide kar etmiyor sanki.bazen aklimdan oyle sacma seyler geciyor ki sussss diyorum gunaha giriyorsun. ama nereye kadar. hep olursa olur olmazsa olmaz diye teselli edilmek canimi sikar oldu artik. ya olmazsaa diye, nasil atlatirim ben bu bunalimi.duygularimi dusunen yok. sizleride uzmek canini sikmak degil niyetim ama gunlerdir bunlari dusunuyorum,kafamin ici allak bullak. yalnizsam kendi kendime konusuyorum. sizinle paylasip azicikta olsa hafiflemek istedim. oylee iste...
esinim de geldi yetişin komşularrrrrrrr
kızlar eşim yatıcaz diyor tamda tatlı yerinde kalmıştık sohbetin
müsadenizle ben yatıyorum canlarım başka bi sohbette tekrar karşılaşmak dileğiyle esen kalın
mrb hanimlar bi sorum var baska foruma yazdim ama cvp gelmedi
ben yaklasik 5 senedir kabizlik cekiorum ama bu son 1 haftadir hep ishalim kuru yememe ragmen ve normalinde adetime 2 hafta kala hem gögüslerim sizlar hic dokunmamam hemde karnim agrir ama bu ay ikiside agrimio yarin olmam gerekio sadece bugün son bikac saatdir ishaldenmi yoksa adettenmi karnim agrio ayirdedemiorum gazimda var ishalden dolayi oda agri yapio
canım hiç bir fikrim yok eğer hamilelik istiyorsan inşl hamilelliktendir bu değişim hakkında hayırlısı olsunmrb hanimlar bi sorum var baska foruma yazdim ama cvp gelmedi
ben yaklasik 5 senedir kabizlik cekiorum ama bu son 1 haftadir hep ishalim kuru yememe ragmen ve normalinde adetime 2 hafta kala hem gögüslerim sizlar hic dokunmamam hemde karnim agrir ama bu ay ikiside agrimio yarin olmam gerekio sadece bugün son bikac saatdir ishaldenmi yoksa adettenmi karnim agrio ayirdedemiorum gazimda var ishalden dolayi oda agri yapio
ii geceler kızlar bende bugün doktor kontrolüne başladım progestan ilacını verdi bakalım inş sonuç olabilirim..
yıldızcım eşine çok geçmiş olsun bu erkeklerin hepsi aynı hasta olunca bi tek kendileri hasta oluyor sanıyolar ve bizi inletiyolar bacım demirde ilaçla kaka yapabiliyomuş inşl düzene sokar artık bu ilaç kabızlığını
ii geceler kızlar bende bugün doktor kontrolüne başladım progestan ilacını verdi bakalım inş sonuç olabilirim..
hoşbulduk yıldızım geçmişi okuyodum bende gözlerim pörtledi ama ne güzel yazışmışsınız öyle eskiden hep karşılıklı yazışırdık şimdi kolay kolay denk gelemiyorum malesef özlemişiz
sevdecim iyi uykular canım buarada bende özellekle hamileliğin başlarında çok uyuyordum sonradan normale döndü bencede tadını çıkar uyu karnın büyüyünce bebiş gelince çok arayacaksın
sağol kuzum sıpa hastalığı bitti bu seferde solucan gibi her yere yetişiyor.kızçelerim herkese merhaba
teşekkür ederiz sevde teyzesi darısı başınıza yakında sende başlarsın artık alışverişlere
hepsinin uygun zamanda resmini çekip koyacağım canım mutlaka
eminönü uygun canım uyguna aldım pijamayı falanda normalde ınternette falan 100 tl lohusa pijama takımları 50 den başlıyor normal yerlerde ben 40 a aldım eminönünden
canım benim yaa alperen hastalanmış çok geçmiş olsun dişde çıkarmıyor diyorsun ama nedenki bu huysuzlugu acaba:44:
sağol adacım artık kafaya takmamaya calısıyorum ama işte hormonlarım bazen ele geçiriyor beni
evet zor oluyor sıcakta falan dolaşmak şimdiden ağırlaşmaya başladım zaten canım doğru diyorsun
canım merhaba evet yarın gideceğiz teyzesi bakalım kızımız ne yapıyor büyümüş mü
son aylarda öyle olur kuzum 1 kere mi kalkıyorsun şimdilik ben 2-3 kez kalkıyordum birde uykuma kıyamıyordum taa sonuna kadar bekliyoırdum.arada fırsat buldum gireyim dedim ayy evdeki internette bozuk giremiyorum özledim sizleri
herkes iyi allaha şükür
bizde yarın kısmetse kontrole gideceğiz bakalım bebişimize özledik onuda neler yapıyor içerde
son iki gündür geceleri tuvalete kalkmayan ben geceleri tuvalete kalkıyorum artık 30. haftalara geldik sanırım sonlar iyice yaklaştı diye bizim kızda aşağı indi sanki yaa karnım aşağı doğru bakıyortabi benide bir korku sardı :18:
kaburgalarım acıyor sözde bebek kendine yer açarmış bakalım ağrıları yarın soracağım doktora ne diyecek:44: nst ye sokmaz herhalde şimdiden neyse hepinizi ve bebişlerinizi tek tek öpüyorum
sorma esinim ya bikaç gündür iştah gitti, her yerde yedirmeye çalışıyorum karşısında neler yapmadım ki bi görsen , deli sanırsınız inanki ...Yok açmıyor ağzını ...Yumurtasını çorbasına , peyniri yoğurduna koyuyorum ama çorbayı bile içmiyorsevdecim bende çatlk olmadı sadece bebe yağı kullandım göbek popo ve göğüs çevreme hep sürdüm şükürki çatlağım olmadıama sen ilkte çatlamamışsın ikincide çatlama ihtimali varmıki emzik olarakta eczaneden wee emziğini almıştım ben canım
adacım bu sıpalar çok fenaya bizimkide sabah kahvaltısını veriyorum kendini kusturacakmış gibi böğ yapıyor bende yüzüne üflüyorum oyunla feşan zar zor açtırıyorum ağzını
narcım seninde yazılanlar gitmiş hep çok sinir oluyor öyle olunca hele bide seniniki telden olunca daha sinir bozucu
ranacım güle güle gidin doktora canım güzel haberler getirin sanırım 30dan sonra başlıyorudu nst nedense şimdi tam hatırlayamadım ama sanki üstündedn çok zaman geçmş gibi
canım ne kadar güzelmiş yaa çok duygulandımmm Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallahh.Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
canım şuan kim ne dese sana geçici olarak etki yapmış olacak hepimiz aynı yoldan geçtik ve geçiyoruz ama nolur kötü düşünme vardır elbet Rabimin bi bildiği, Sen ona daha fazla dua et... Eminim bi gün gelecek.. ne kadar vakti var bizler bilemiyoruz maalesef,biraz duygusalim bu gunlerde. sanki hersey ustume ustume geliyor.yine cocuk ozlemim depresti galiba. ne zaman ne zamn diye diye kafayi yedim. eminim cogunuz benim gectigim yollerdan gectiniz yada geciyorsunuz. artik tesellide kar etmiyor sanki.bazen aklimdan oyle sacma seyler geciyor ki sussss diyorum gunaha giriyorsun. ama nereye kadar. hep olursa olur olmazsa olmaz diye teselli edilmek canimi sikar oldu artik. ya olmazsaa diye, nasil atlatirim ben bu bunalimi.duygularimi dusunen yok. sizleride uzmek canini sikmak degil niyetim ama gunlerdir bunlari dusunuyorum,kafamin ici allak bullak. yalnizsam kendi kendime konusuyorum. sizinle paylasip azicikta olsa hafiflemek istedim. oylee iste...
sür sür ben totoma sürmedim aklıma gelmedi oranın çatlayacağı kızz esinn sen totona sürmüşsünde ha bizi de uyaraydın ya bacımranacım çabuk gel yeni havadislerini anlat bizeeee
kızçen nasılmış keyfi yerindemiymiş prensesinin canım.. ay ne zaman 30. haftaya geldin sen yahu inanılır gibi değil
artık nst ye girecek misin bakalım canım.. biz unuttuk o işleri sen bize hatırlatmış olacaksın
sahi sen hiç 4 boyutlu renkli ultrasona girdin mi kızçenin resimleri var mı bizlede paylaşsana gız bacım
adacım demek 15 kilo aldın. bende o kiloyla sezonu kapatsam öpüpte başıma koyucam
benim her ne kadar midem hazımsız olsada karnım çabuk acıkıyor .. dün akşam o açlıkla çok yüklenmişim yemeğe, sonra hazmedemedim çok midem kalktı çıkardım ne varsa
bende şimdilik bebe yağı sürüyorum canım totoma neyinde süreyim bari nolur ne olmaz
esincim çatlaksız kapatan tek sen olmuşsun galiba. maşallah canım. benim karnım kızımda çatlamadı ama iki yanlarımdan güç almış orda ikişer tane cızık var
karnım çok büyüktü benim bildiğiniz gibi değil
ben bugün eczaneye uğramıştım bebe reyonunda gözüm kaldı ne güzel şeyler var emzikler patikler biberonlar süsler oyuncaklar
ama bişey alamadım sadece bakmakla yetindim içimi çektim kaldım öyle
nar şekerim akşam eve gidince bizle ilgilenemedin canım tabi yürüdünüz yruldun yine dimi. olsun gülüm sen formunda ol yeterki biz seni idare ediveririz bu ara
yavrum bize yazdıkların yine uçuvermiş sen telle bize yazarken tek kişiye yazınca hemen yolla. sonra diğer mesaja geç. hiç değilse seni de bizi de üzmes bu durum. kıyamam elcazlarına kızçemin.
yıldızım nerelerdesin güzelim paşan nasıl bi uğra bize arada
melikeden zaten ses yok bizi merakta bıraktı..
mary rejim nasıl gidiyor arada gelsene gız bacımm
kekulacım sen nasılsın..
halevim okuyorsan sende aşağıdaki soruma cevap ver e mi güzelim
kızlar içinize ne doğuyor deyiverin bakem benim bebeğimin cinsiyeti ne olacak sizce
canım çok geçmiş olsun eşin hastalanmış birde amann onların nazı oğluşlardan daha beter oluyor, biizmkide öyledir hasta olunca ne yapacaksın sende 2 oğlan anası gibi bakmışsın zaten. Ohh diyet de bitmiş gelsin tatlılar.... sefan olsun,selam canlarr, biz iyiyiz şükür..
eşim hastaydı, 2 gün işe gitmedi.. maşallah nazından geçilmez o hasta olunca gelemedim walla.. siz ne edionuz.. teker teker öpüorum hepiciğinizi
evet tatlım altunizadeye geldiler, arabayla 20 dk bize..
dene dene mutlaka normal doğumu, inş pırt die pörtleteceğin bi normal doğum olur kuzummmmm :)))))
dikkat et bundan sonrası için, bende çalışabilir raporu aldım, 37. haftada doğurdum :)
hamarat hatunn, benimde o yazlık kışlık işini halletmem gerekio yaw pofffffffffff.. gözümde büyüyo walla
ayy hayırlı olur inş, içinize sinen bi ev bulursunuz kuzum benim. demek hastalandın, bu son olur inş :!6:
faydası olmazmı sevdem.. olmasa ne ederdim bilmiom walla, yemeği, temizliği kadın yapıo.. uykusuzsam demirle ilgilenio.. yük bende değil şükürler olsun.. gündüz demir çoğunlukla onda.. geceleri bana kalıo...çok şükür iyiyim, çok da iyi bi kadın.. şimdilik sorun yok
ben bundan kullanıorum ranacım inanılmaz rahat.. şiddetle tavsiye ederimmmm
sevdem hiç takılma annen bile dese... önemli olan bebişinin sağlıklı olması ben 20+++++ kilo aldım biliosun,çok şükr oğlum sağlıklı gerisi yalan..hiç takılma emi güzelim
becerikli hatunum benim kuaförünü bile halletmiş..
biz iyiyiz şükür bitanem, yavaşyavaş düzene giriyoruz
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım
ohhhhh cicişimin eşyaları tamamlanıo, kendide sağlıkla zamanında gelsin inş kuzum.. fotoları face koy
kendi picama işinide halletmişin merak ettim koy mutlaka foto
ben kıyamam oğluşuma yaaa(( çok geçmiş olsun bitanem
adacım daha iyiyiz şkükür.. benim diet bi işe yaramadı hayatım bitti dietim.. demire bi şurup verdiler, onunla hergün yapıo bakalım..15 gün daha kullanacak sonra keseceğiz.. inş yoluna grer canım.
walla yasak bitti, yarım kilo tatlı yedşim hehehehehe :)))))))))))))))
ben ne kaçırdım ne doktoru kuzuuuu?????????????
bizde özledşk kuzum seni, hayırlı haberlerini vermeye gel inş...
ben lierac kullandım canım, karnımda çatlama olmadı emme bacaklarımda var ( eskidende vardı bacaklarımda kilo alıp vermekten, o yüzden ben daha çok göbeğime dikkat ettim onda da olmadı şükür)
bizde neler yaşadık canım, yeterki Rabbim ol desin..inş en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız
oyy maşallah prensesimizee büyümüşde bıcırık. hayırlı uğurlu olsun yatak ve beşiğiniz kuzum mışıl mışıl uyusun içinde.Bebeğim 1353 gr 37 cm olmuş maşallah 25 Mayıs'da kontrole gideceği nst ye girecekmisim ona göre çalışır raporu verecekmiş doktor sonrası annemler le bulunup beşik ve yatağında aldık Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepinizi öptüm iyi aksamlar
ahandaa kız siz bu sohbeti yaparken ben bunla ilgili rüya görüyormuşummm şok oldum okuyunca, aşağıda yazacağım bak.özlemişim walla karşılıklı muhabbet etmeyi kuzum...
demir fırıldak gibi dönüo yatağın içinde :)) arada gidip onu düzeltiyom...bazen uyuyamıo ağlıo, malum gece olunca kıçında kurt oluyo bizimkinin :))))
walla bence erkek, ranadan başka kız gelmicek gibi şimdilik , bide ben nardan bekliom kız :))
kız ben seni yirim yirim... sizin herbirinizi yeride ayrı bende kuzum benimmmmmmmmmm
walla bizim komşularda ööledir emininm ama Allahtan alt katımdaki hatun hamile, ondan bişi diemiodur bizederse derim Allah 2 katını sana versin hehehehehehehe
hortladı gene benim zibidi emzirdim geldim 2 arada :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?