Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sevdecim bende çatlk olmadı sadece bebe yağı kullandım göbek popo ve göğüs çevreme hep sürdüm şükürki çatlağım olmadı ama sen ilkte çatlamamışsın ikincide çatlama ihtimali varmıki emzik olarakta eczaneden wee emziğini almıştım ben canım
adacım bu sıpalar çok fenaya bizimkide sabah kahvaltısını veriyorum kendini kusturacakmış gibi böğ yapıyor bende yüzüne üflüyorum oyunla feşan zar zor açtırıyorum ağzını
narcım seninde yazılanlar gitmiş hep çok sinir oluyor öyle olunca hele bide seniniki telden olunca daha sinir bozucu
ranacım güle güle gidin doktora canım güzel haberler getirin sanırım 30dan sonra başlıyorudu nst nedense şimdi tam hatırlayamadım ama sanki üstündedn çok zaman geçmş gibi

sevdecim bende çatlk olmadı sadece bebe yağı kullandım göbek popo ve göğüs çevreme hep sürdüm şükürki çatlağım olmadı ama sen ilkte çatlamamışsın ikincide çatlama ihtimali varmıki emzik olarakta eczaneden wee emziğini almıştım ben canım
adacım bu sıpalar çok fenaya bizimkide sabah kahvaltısını veriyorum kendini kusturacakmış gibi böğ yapıyor bende yüzüne üflüyorum oyunla feşan zar zor açtırıyorum ağzını
narcım seninde yazılanlar gitmiş hep çok sinir oluyor öyle olunca hele bide seniniki telden olunca daha sinir bozucu
ranacım güle güle gidin doktora canım güzel haberler getirin sanırım 30dan sonra başlıyorudu nst nedense şimdi tam hatırlayamadım ama sanki üstündedn çok zaman geçmş gibi

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

biraz duygusalim bu gunlerde. sanki hersey ustume ustume geliyor.yine cocuk ozlemim depresti galiba. ne zaman ne zamn diye diye kafayi yedim. eminim cogunuz benim gectigim yollerdan gectiniz yada geciyorsunuz. artik tesellide kar etmiyor sanki.bazen aklimdan oyle sacma seyler geciyor ki sussss diyorum gunaha giriyorsun. ama nereye kadar. hep olursa olur olmazsa olmaz diye teselli edilmek canimi sikar oldu artik. ya olmazsaa diye, nasil atlatirim ben bu bunalimi.duygularimi dusunen yok. sizleride uzmek canini sikmak degil niyetim ama gunlerdir bunlari dusunuyorum, kafamin ici allak bullak. yalnizsam kendi kendime konusuyorum. sizinle paylasip azicikta olsa hafiflemek istedim. oylee iste...

avniye canım malesef şu an söyleyeceklerim sana teselli gibi gelecek.. defalarca aşılama yaptırıp sonuç alamayan,
ve yine defalarca tüp bebek deneyip tutmayanlar bile hala içinde umut taşıyıp Allahtan ümid kesmeyip birgün yavrularını kucağına alıyorken... sende ki bu bezginlik sadece şeytanın sana verdiği vesvesedir diyorum.. çünki seni üzecek başka konu yok bu aralar değil mi..
lütfen bu evham ve vesveselere fırsat verme, Sana bebeğini ihsan edecek rabbine bolca dua et ona yakınlaş.. ilerde bu günler çok geride kalmış olacak.. yavrunu kucağına aldığın zaman bu acıları hiç yaşamamış gibi olacaksın canım

ranacım çabuk gel yeni havadislerini anlat bizeeee
kızçen nasılmış keyfi yerindemiymiş prensesinin canım.. ay ne zaman 30. haftaya geldin sen yahu inanılır gibi değil
artık nst ye girecek misin bakalım canım.. biz unuttuk o işleri sen bize hatırlatmış olacaksın
sahi sen hiç 4 boyutlu renkli ultrasona girdin mi kızçenin resimleri var mı bizlede paylaşsana gız bacım

adacım demek 15 kilo aldın. bende o kiloyla sezonu kapatsam öpüpte başıma koyucam
benim her ne kadar midem hazımsız olsada karnım çabuk acıkıyor .. dün akşam o açlıkla çok yüklenmişim yemeğe, sonra hazmedemedim çok midem kalktı çıkardım ne varsa
bende şimdilik bebe yağı sürüyorum canım totoma neyinde süreyim bari nolur ne olmaz

esincim çatlaksız kapatan tek sen olmuşsun galiba. maşallah canım. benim karnım kızımda çatlamadı ama iki yanlarımdan güç almış orda ikişer tane cızık var
karnım çok büyüktü benim bildiğiniz gibi değil
ben bugün eczaneye uğramıştım bebe reyonunda gözüm kaldı ne güzel şeyler var emzikler patikler biberonlar süsler oyuncaklar
ama bişey alamadım sadece bakmakla yetindim içimi çektim kaldım öyle

nar şekerim akşam eve gidince bizle ilgilenemedin canım tabi yürüdünüz yruldun yine dimi. olsun gülüm sen formunda ol yeterki biz seni idare ediveririz bu ara
yavrum bize yazdıkların yine uçuvermiş sen telle bize yazarken tek kişiye yazınca hemen yolla. sonra diğer mesaja geç. hiç değilse seni de bizi de üzmes bu durum. kıyamam elcazlarına kızçemin.

yıldızım nerelerdesin güzelim paşan nasıl bi uğra bize arada

melikeden zaten ses yok bizi merakta bıraktı..

mary rejim nasıl gidiyor arada gelsene gız bacımm

kekulacım sen nasılsın..

halevim okuyorsan sende aşağıdaki soruma cevap ver e mi güzelim

kızlar içinize ne doğuyor deyiverin bakem benim bebeğimin cinsiyeti ne olacak sizce

selam canlarr, biz iyiyiz şükür..
eşim hastaydı, 2 gün işe gitmedi.. maşallah nazından geçilmez o hasta olunca gelemedim walla.. siz ne edionuz.. teker teker öpüorum hepiciğinizi

evet tatlım altunizadeye geldiler, arabayla 20 dk bize..
dene dene mutlaka normal doğumu, inş pırt die pörtleteceğin bi normal doğum olur kuzummmmm :)))))
dikkat et bundan sonrası için, bende çalışabilir raporu aldım, 37. haftada doğurdum :)

hamarat hatunn, benimde o yazlık kışlık işini halletmem gerekio yaw pofffffffffff.. gözümde büyüyo walla
ayy hayırlı olur inş, içinize sinen bi ev bulursunuz kuzum benim. demek hastalandın, bu son olur inş :!6:

faydası olmazmı sevdem.. olmasa ne ederdim bilmiom walla, yemeği, temizliği kadın yapıo.. uykusuzsam demirle ilgilenio.. yük bende değil şükürler olsun.. gündüz demir çoğunlukla onda.. geceleri bana kalıo...çok şükür iyiyim, çok da iyi bi kadın.. şimdilik sorun yok

ben bundan kullanıorum ranacım inanılmaz rahat.. şiddetle tavsiye ederimmmm

sevdem hiç takılma annen bile dese... önemli olan bebişinin sağlıklı olması ben 20+++++ kilo aldım biliosun,çok şükr oğlum sağlıklı gerisi yalan..hiç takılma emi güzelim

becerikli hatunum benim kuaförünü bile halletmiş..
biz iyiyiz şükür bitanem, yavaşyavaş düzene giriyoruz

evet canım dün öğrendim 4 haftalık hamileyimmm
henüz şok evresindeyim

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım

ohhhhh cicişimin eşyaları tamamlanıo, kendide sağlıkla zamanında gelsin inş kuzum.. fotoları face koy
kendi picama işinide halletmişin merak ettim koy mutlaka foto

ben kıyamam oğluşuma yaaa (( çok geçmiş olsun bitanem

adacım daha iyiyiz şkükür.. benim diet bi işe yaramadı hayatım bitti dietim.. demire bi şurup verdiler, onunla hergün yapıo bakalım..15 gün daha kullanacak sonra keseceğiz.. inş yoluna grer canım.
walla yasak bitti, yarım kilo tatlı yedşim hehehehehe :)))))))))))))))

ben ne kaçırdım ne doktoru kuzuuuu?????????????

bizde özledşk kuzum seni, hayırlı haberlerini vermeye gel inş...

adacım esincim yıldızcım sizde çatlak oldu mu anlatın bakayım neler yaptınız var mı ufak tefek hasarlar

ben lierac kullandım canım, karnımda çatlama olmadı emme bacaklarımda var ( eskidende vardı bacaklarımda kilo alıp vermekten, o yüzden ben daha çok göbeğime dikkat ettim onda da olmadı şükür)

bizde neler yaşadık canım, yeterki Rabbim ol desin..inş en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız

Bebeğim 1353 gr 37 cm olmuş maşallah 25 Mayıs'da kontrole gideceği nst ye girecekmisim ona göre çalışır raporu verecekmiş doktor sonrası annemler le bulunup beşik ve yatağında aldık Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepinizi öptüm iyi aksamlar

yıldızcım hoş geldin topişimiz şenlendi kız özlüyoruz
demek beyefendi hastalandı ayy neler etmiştir hastayım diye.. anam ne kıymetli bu heriflerimiz helede hasta olunca ölümcülmüş gibi davranmazlar mı insanın hakkat oturup ağlayası geliyor
reciminiz bitmiş tatlılara sütlere başlamışsın oh afiyet olsunnn. gız Allah canın almaya 20 nin yanına 5 tane artı yapmışsın. beşide ekleyim mi yirmiye açık açık söyle
şurubunuz yarasın tosununa inşallah. ay geçen gördüm face i açınca kart adam olmuş kız senin oğlan maşallah dokunduğunu yıkacak böyyünce
şöyle mıncıklayarak bi sevedik paşalarımızı ona yanarım

ranacımmmmmmmmmm gız meraktan ikiye ayrıldım bi daha yaz kızçen neler ediyordu sen nasılsın nasıl geçti bugünnn

canım büyümüş maşallah kiloda almış. artık kilo alımı hızlanacak kocaman genç kız olacak... yatacığında da çok tatlı uykular uyusun inşallah ranacım. gece senle yatıp senle kalksın inşallahhh (kendim bile inanmadım bu dediğime )

yıldızcım sobeeeeeeeeee

gız bacım hani bana cinsiyet tahmininde bulunmadın.. gelmişken yaz bekem hele içine ne doğuyor benim kuzunun cinsiyeti hakkında

maşallah benim fıstıkımaaaaaaa....
hayırlı olsun yatak ve beşiğiniz mışıl mışıl uyusun inş kuzummmm

hoşbuldum bebeeeeem bende sizi çok özledim walla kuzucum..
ayyyy sorma hayatım, dünyadaki tek hastayı kendi sanıyo, ilacını bile almaktan aciz, hem oğlanla hem onla ilgilendim walla :))))
35. hastada 20 kilomu alıp daha da saymamıştım hayatım 37 de de doğurdum heralde 25 e tamamlamışımdır:)) şimdi 7.5 kilo kaldı emme yapıştı gitmio kızzz
hemde ne kartladı beter böcek :) tipindende anlamışındır yerinde durmadığını teyzesi
ayy recim bittiğinden beri kendimi tatlıya vurdum güzelim.. okuz modunda ilerliorum hahahahahaaaaaaaaa

yıldızcım sobeeeeeeeeee

gız bacım hani bana cinsiyet tahmininde bulunmadın.. gelmişken yaz bekem hele içine ne doğuyor benim kuzunun cinsiyeti hakkında

özlemişim walla karşılıklı muhabbet etmeyi kuzum...
demir fırıldak gibi dönüo yatağın içinde :)) arada gidip onu düzeltiyom...bazen uyuyamıo ağlıo, malum gece olunca kıçında kurt oluyo bizimkinin :))))
walla bence erkek, ranadan başka kız gelmicek gibi şimdilik , bide ben nardan bekliom kız :))

Allah seni ne etmesin sesimle güldüm adamcağızımda bana bakıyor bön bön anlayamadı zavallım

kız bende ne özlemişim yahu hepiciğinizin yeri ayrı senin dobra dobra yazmaların beni bitiriyor idolümsün bi nevi
yavrum benim kızımda çok kurtluydu geceleri . ne ettiysek olmadı hatta bi kere komşu inmişti , kadın diyor ki sana çok acıyorum bütün gece susmuyor bebek... halbuki yalan. uyuyamıyorum rahatsız oluyorum demiyor da yatak odalarımız üstüsteydi çünki. e milletin işi gücü var bizim gibi bebek avutarak geçirmiyorlardı heral geceyi

yazmayı unutmuşum erkek mi doğdu içine gııı bakem ne çıkacak bu kuzucuk
bende çok merak ediyorum .. bi yandan kızıma kız kardeş olmasını istiyorum öbür yandan daa oğlum olsada güzel olur diyorum Allah sen büyüksün ya rabbim

elimde tatlı kutusuyla selamlıorum seni kuzummmmm :))))))))
acil çıkarsam anla ki fırıldağın yanındayım, kusura kalma emi

gız bacım ye Allahını seversen bölmeden at ağzına ben yemiş kadar oldum afiyet şeker bal olsun
ani çıkışlara çok yatkınım ben hiç yadırgamam rahat ol

hakkaten nar şekeriminde kızı olcak gibi geliyor bana ne hikmetse.
artık kız anasıyım diye kırar geçirir ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…