biraz duygusalim bu gunlerde. sanki hersey ustume ustume geliyor.yine cocuk ozlemim depresti galiba. ne zaman ne zamn diye diye kafayi yedim. eminim cogunuz benim gectigim yollerdan gectiniz yada geciyorsunuz. artik tesellide kar etmiyor sanki.bazen aklimdan oyle sacma seyler geciyor ki sussss diyorum gunaha giriyorsun. ama nereye kadar. hep olursa olur olmazsa olmaz diye teselli edilmek canimi sikar oldu artik. ya olmazsaa diye, nasil atlatirim ben bu bunalimi.duygularimi dusunen yok. sizleride uzmek canini sikmak degil niyetim ama gunlerdir bunlari dusunuyorum,kafamin ici allak bullak. yalnizsam kendi kendime konusuyorum. sizinle paylasip azicikta olsa hafiflemek istedim. oylee iste...
yıldızcım anadolu yakasına mı taşındı işyerin ayy süper olmuş valla senin için trafik derdi olmaz karşıdaki gibi daha rahat gider gelirsin inşallah canım
bende normal doğumu bir deneyeym diyorum ama bakalım kısmet canım
mayısın son haftası 32 hafta olacagım canım o zaman calısabılır raporu alayım diyorum 5 hafta daha ama bakalım o zaman ne durumda olurum bılemem:44:
Eveeeettt ben geldim kızlarr
h.sonu yazlık kışlık işlemlerini hallettim daha doğrusu yazlıkları çıkardım ama kışlıkları daha kaldıramadım.. Hurçları yıkadım bugünde bazı kazakları yıkıcam yarında o işi halletcem işallah bitcek. Cts ev baktık birde 2 tane siteye gittik biri bitmiş bi yer zaten biride aralık teslim. 2+1 baktık hep oralarda anca ona gücümüz yeter.. Onlar bile çok pahalı.. Ağzımızın suyu aka aka çıktık
pazarda çok sancım vardı cts akşamı adet oldumda.. Neyse biraz hafifleyince dışarı çıktık urlaya gittik gezdik pazar alışverişi yaptık bi sürü otlar enginarlar aldım :) yemekde yiyip eve geldik..
İşte böle canlar bizimh.sonumuz böleydi.. Bi ara verince sizede yazcam tek tek işallah :)
kızçelerim hepiciğinize selamlar..
yıldızcım o yardımcı kadının sana ne çok faydası vardır gız bacım. bizim öyle bi imkanımız yoktu akşama kadar depresyon çeşitlerinin her birini yaşıyorduk canım. zilleri takıp çıkı çıkı yapmaya ramak kalıyordu
sen bi nevi rahat sayılırsın tabi senin oğlunda kolay bi çocuk değil ama tüm yük üzerinde değil bari şekerim. kötünün kötüsü vardır deyip teselli bulucan. bu günlerde geçecek Allahın izniyle
yemeğini neyinde o kadın yapıyordur dimi canım. bugünneyiyek.gom diye bi derdin yoktur senin
sabret canım az kaldı sende kendini vuracaksın yakında alışverişlere
amin sevde teyzesi inşallah güzel günlerde kullanalım küvet minderi dediğim şey canım bu fileler çıkmışya küvet üstüne konuyor onları pek tercih etmiyorlar bebeğe su döküyorsun bebek havada kaldığı için üşüyormuş bu aldığım küvetin içine giriyor canım bebekde suyla temas ettiğinde üşümüyor resimlerini ekledim canım
Eki Görüntüle 402984 Eki Görüntüle 402985 Eki Görüntüle 402986
dün annemlerdeydik , annem iki oldu bana fazla kilo alma imalarında bulunuyor .. zaten ilk seferinde kafama takmıştım dün de aynı şeyleri söyleyince dedim ki, ya anne ben öyle nefes alamıcak kadar kilo almamıştım ki zaten, Allah yedirince yiyor insan, ben ne günler geçirdim ne üzüntüler çektim biliyorsunuz o zaman ağzıma bi lokma koyabildim mi, şimdi belli bi şekilde elimde olmasada alıcam dedim hiç tasa etmiyorum bunu dedim..
annemde diyor ki, ben senin iyiliğin için diyorum ilerki aylarda yatıp kalkman zor olur şöyle böyle..
ya ne kadar kızdım içten içe bi bilseniz kızçelerim.. hayır ben teyy ne zamandır hamile kalabilmek için Allaha dua ediyorum çabalıyorum, şimdi bunları düşünüpte psikolojimi mi bozucam ben. zaten her laftan hemen etkilenen bi tipimdir. dünden beri aklımdan çıkmıyor dönüp dönüp aynada kendime bakıyorum totom mu çıktı göbüşüm mü pörtledi diye
bi anne olarak bunları gündene getirmesini uygun bulmuyorum yarın birgün benim kızımında başına gelse ben ne yedirsem diye bakarım yavruma
topu topu 18 kilo almıştım kızımda.. tamam o kadar almasam iyiyidi ama ben zayıf hamile kalmıştım. annemde diyor ki 18 kiloda az değildi yani.
bide kardeşimin eşi var ya bizim gelin malumunuz önceki sene doğum yaptı , neymiş o hep sebze meyve yemişMİŞ. yahu o zaten hep kilo vermeye çalışan biriydi hamile kalmadan önce de.. tamam gelin bana hep imrenirdi .. galiba annemde şimdi kendimi kaybedicemde gelini kendime güldürtücem diye mi bana laf vuruyor anlamıyorum ki
nere gitsem kendimi dağlara mı vursam şu gebe halimle stres salgılıyorum yetişin kızçelerim
iyi geceler canlarım oğluşumu uyuttum hızlıca size yazayım bende uyumak istiyorum henüz yorgunluğumu atamadım daha doğrusu bütün gün kemiklerim ağrıdı havalardan hafif kırgınlığım var sanırım öncelikle misafirim gündüzdü bir panik yaşadıktan sonra kafayı toparladım ve her işimi yaptım neyseki kuaför işimi bile hallettim kurtuldumsevdecim oğlumunordada beşiği var biz gidince kuruyolar ilk 20günlükken yatmaya başladı diye sanırım oda alışkın ona ama kalabalıktan ilgiden evin farklılığından uykusu gelse bile direniyor gözlerini ovalıyor mızıldanıyor ama uyumkta istemiyor tek bir odaya geçip üstesinden gelmeye çalışıyorum elden ele dolanmaktan bitap düşüp uyuyor sonunda alışması gerek böyle durumlarla hep karşılaşacaz çünkü
canım cinsiyet öğrenme konusuna gelince inşl bu gidişinizde öğrenirsiniz dediğin gibi evlat sevgisini tadınca ikinci çocuğun tadı bir başka oluyordur demek bu kez epidural sezeryan istiyorsun hayırlısı canım bende epidural oldum ama uyuşamadım ve uyuttular beni ama ayıkmam öyle çok zor olmadı çünkü az verdiler sanırım narkozu ikinci olursa yine epidurali denerim sanırım çok istiyordum çünkü bebim, kuaförü bile heğimi o an görüp ağlayışını duymayı ama kapıda eşim ve annem duydu benden önceya sonda çok acımadı bende nefes alıp var dediler bana o sırada çıkardır pek bişe hissetmedim anlayacağın
ranacım eğitim güzel geçmiş kafanda doğum şeklide netleşmeye başlamış allah gönlüne göre versin hayırlı doğumların olsun inşl lavabo sıranız hakkaten komikmiş sıkışan sıkışana bebişe alışverişte yapmışsın güle güle yıkansın küvetinde bende file almıştım sobnın karşısında yıkıyodum ve zaten mümkün olduğunca oyalanmadan o yüzden benim fileden şikayetim olmadı 6aydan sonrada çıkardım zaten
narcım szde yine gezmelere gitmişsiniz evde bakmşısınız inşl gönlünüze bütçenize göre bi ev bulursunuz
adacım yıldızcım siz ve paşalarımız nasıl öpüyorum hepinizi
evet canım dün öğrendim 4 haftalık hamileyimmm
henüz şok evresindeyim
herkese günaydın kızlar
dün eminönüne gittim sonunda baya bir eksiklerimizi aldık tabi eksik olmayanlarda alındı
en kısa zamanda resimlerini çekip koyarımlohusa pijamamıda aldım sonunda ondan da kurtuldum ohhh
artık buyuk esyalarımız kaldı sadece
canlarım hepinizi öpüyorum malum artık resmi olarak tek degılım arada girdim
nasılsınız canlar günler o kadar çabuk geçiyorki bi fırsat bulup giremedim ,hatta ne zaman girdim en son onu bile hatırlamıyorum. Alperen cumartesiden beri ateşliydi 2 kez dra gittik serum vermek istediler kollarını 4 kez deldiler damarı bulamadılar bizimde yüreğimiz kaldırmadı yapmayın dedik artıkpazartesi tekrar gittik şurup verdi dru, daha dün düştü ateşi ,iyice nazlandı kucaktan inmek istemedi, onunla bir bizde perişan olduk şimdi çok şükür iyi ama dün akşamdan beri de vücudu minik minik kızarıklıklar oldu alerjimi oldu bilemedik geçmezse yine dra gideceğiz.
sizler nasılsınız geçmişe bi bakayım
Yıldızcım canım siz nasılsınız eymen hala fitillemi yapıyor canım , dediğin gibi fitille yapmaya alışmasa bari, dru ne dyor canım ne zamana kadar kullanacaksınız .Seninde lıkır lıkır süt içesin gelmiş ,pek bi güldüm insana yasak koyunca sonucu böyle oluyor işte dimi.
adacım hoşgeldin canım çok geçmiş olsunn işallh kızarıklıklarıda dr.a gitmeye gerek kalmadan geçer alperenin. Evet canım dr.a gitcez ilk görüşmede bişey olmıcağı için kasmadım 3.gün fln gidiyim diye. Haftaya alcaz randevuyu cts kuaför işlerimi hallediyimde:)
merhaba canlarım hepinizi çok özledim hepiniz aklımdasınız daima hepinizi kocaman öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir. bende herşey aynı kocişime ilaç aldık onu deneme aşamasındayız o kadar. neyse canlarım hepinizi seviyor ve öpüyorum
adacım esincim yıldızcım sizde çatlak oldu mu anlatın bakayım neler yaptınız var mı ufak tefek hasarlar
biraz duygusalim bu gunlerde. sanki hersey ustume ustume geliyor.yine cocuk ozlemim depresti galiba. ne zaman ne zamn diye diye kafayi yedim. eminim cogunuz benim gectigim yollerdan gectiniz yada geciyorsunuz. artik tesellide kar etmiyor sanki.bazen aklimdan oyle sacma seyler geciyor ki sussss diyorum gunaha giriyorsun. ama nereye kadar. hep olursa olur olmazsa olmaz diye teselli edilmek canimi sikar oldu artik. ya olmazsaa diye, nasil atlatirim ben bu bunalimi.duygularimi dusunen yok. sizleride uzmek canini sikmak degil niyetim ama gunlerdir bunlari dusunuyorum,kafamin ici allak bullak. yalnizsam kendi kendime konusuyorum. sizinle paylasip azicikta olsa hafiflemek istedim. oylee iste...
Bebeğim 1353 gr 37 cm olmuş maşallah 25 Mayıs'da kontrole gideceği nst ye girecekmisim ona göre çalışır raporu verecekmiş doktor sonrası annemler le bulunup beşik ve yatağında aldık Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepinizi öptüm iyi aksamlar
Bebeğim 1353 gr 37 cm olmuş maşallah 25 Mayıs'da kontrole gideceği nst ye girecekmisim ona göre çalışır raporu verecekmiş doktor sonrası annemler le bulunup beşik ve yatağında aldık Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepinizi öptüm iyi aksamlar
yıldızcım hoş geldin topişimiz şenlendi kız özlüyoruz
demek beyefendi hastalandı ayy neler etmiştir hastayım diye.. anam ne kıymetli bu heriflerimiz helede hasta olunca ölümcülmüş gibi davranmazlar mı insanın hakkat oturup ağlayası geliyor
reciminiz bitmiş tatlılara sütlere başlamışsın oh afiyet olsunnn. gız Allah canın almaya 20 nin yanına 5 tane artı yapmışsın. beşide ekleyim mi yirmiye açık açık söyle
şurubunuz yarasın tosununa inşallah. ay geçen gördüm face i açınca kart adam olmuş kız senin oğlan maşallah dokunduğunu yıkacak böyyünce
şöyle mıncıklayarak bi sevedik paşalarımızı ona yanarım
ranacımmmmmmmmmm gız meraktan ikiye ayrıldım bi daha yaz kızçen neler ediyordu sen nasılsın nasıl geçti bugünnn
yıldızcım sobeeeeeeeeee
gız bacım hani bana cinsiyet tahmininde bulunmadın.. gelmişken yaz bekem hele içine ne doğuyor benim kuzunun cinsiyeti hakkında
maşallah benim fıstıkımaaaaaaa....
hayırlı olsun yatak ve beşiğiniz mışıl mışıl uyusun inş kuzummmm
hoşbuldum bebeeeeem bende sizi çok özledim walla kuzucum..
ayyyy sorma hayatım, dünyadaki tek hastayı kendi sanıyo, ilacını bile almaktan aciz, hem oğlanla hem onla ilgilendim walla :))))
35. hastada 20 kilomu alıp daha da saymamıştım hayatım37 de de doğurdum heralde 25 e tamamlamışımdır:)) şimdi 7.5 kilo kaldı emme yapıştı gitmio kızzz
hemde ne kartladı beter böcek :) tipindende anlamışındır yerinde durmadığını teyzesi
ayy recim bittiğinden beri kendimi tatlıya vurdum güzelim.. okuz modunda ilerliorum hahahahahaaaaaaaaa
özlemişim walla karşılıklı muhabbet etmeyi kuzum...
demir fırıldak gibi dönüo yatağın içinde :)) arada gidip onu düzeltiyom...bazen uyuyamıo ağlıo, malum gece olunca kıçında kurt oluyo bizimkinin :))))
walla bence erkek, ranadan başka kız gelmicek gibi şimdilik , bide ben nardan bekliom kız :))
Allah seni ne etmesin sesimle güldüm adamcağızımda bana bakıyor bön bönanlayamadı zavallım
elimde tatlı kutusuyla selamlıorum seni kuzummmmm :))))))))
acil çıkarsam anla ki fırıldağın yanındayım, kusura kalma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?